ensitavoite

ensitavoite

maanantai 18. elokuuta 2014

Hyvin menee mutta menköön!

Hola Amigos!

Meikä on instassa! Käsittämätöntä, mutta siihenkin hurahdin kun oon tämmönen valokuvien (huonojen) ottaja. Sieltä mut löytää nimellä annarupu. Ei ole julkinen, joten kelailen vähän, keitä seuraajiksi hyväksyn. Mutta, siellä mää oon, kumminki. :)

Treeni sujuu tosi kivasti, teen siis vetävät-työntävät jaolla tällä hetkellä ja tosi kivasti menee! Oon ihan huipputyytyväinen tähän.
On ollu nyt "virallisiakin" ohjauksia. Sekin sujuu hyvin. Pitäs toi t4u:n kuntosalivalmentaja-logokin jaksaa pykätä tohon sivupalkkiin. Ja pitäs miettiä, mille sitä alkas. Töitä, siis.

vauva täyttää perjantaina vuoden. VUODEN. käsittämätöntä vauhtia menee tämä aika, en voi ymmärtää. Tää on ollu maailman nopein vuosi.
Multa pyydettiin facessa ennen-jälkeen-kuvia. Niitähän oon jaellu tässä aika ahkeraan täällä, mutta kaivan tähän nyt jotaki otoksia.

Tässä kolme päivää synnytyksestä.

tässä viime lauantaina.

Painoeroa on joku 22kg tms.
Huono tommonen vastasynnyttäneen kuva, kun ei ole ihan realistisin mutta kuitenkin.

tässä lokakuun 1. päivä, 1,5kk synnytyksestä.

Tässä viime lauantailta. Ja kyllä, pesin tuon peilin tämän jälkeen, kun tajusin miten likainen se on :D

Eniten muutosta on tapahtunut muilla alueilla, kuin vatsassa. Vatsan kanssa pitäs kiristellä vielä tiukemmin, en vain jaksa. Oon tällä hetkellä kuitenkin niin tyytyväinen omaan olooni, siihen, miten treenaan ja miltä se tuntuu, etten todellakaan ota ressiä ruuasta. Se kiristelyhän mulla on edessä jossain vaiheessa, mutten siitäkään ota nyt ressiä, koska mä tykkään munsta itestäni. Ja toivon sen olevan esimerkki muillekin. että itten kanssa olisi hyvä olla.

Lisää kuvia.

Sitte, mun ihanat pipanat.
ihanat ihanat. Nelosluokkalainen, eskarilainen ja kohta taapero. <3
tossa mä kävin leffassa miehen, joka meillä asuu, kanssa. Kahdestaan oltiin, ja maksettiin lastenhoitaja kolmeksi tunniksi. Mulla oli taas meikkiä!

eipä kaivanne selittelyjä.. :D

kävin laittamassa uudet kynnet. <3 ihan sairaan hienot.
syötiin yks ilta vähän leipää…

ihan kohta yksi vuotta. <3 Kaikki sujuu tai on sujumatta. Pääsääntöisesti meillä eletään tätä tavan arkea vaan, ootellaan miehen, joka meillä asuu, työpaikan vaihdosta (alottaa viikon päästä) ja mää arvon tässä töihin-ei vielä töihin- kuviota. Oon itseasiassa ajatellut vähän jo sitä, että lähestyisin eri oulun saleja josko tarttisivat henksua paikalle. Mä oon ihan hyvä ihmisten kans varmaan, ja oon aika hyvä tässä hommassakin. Yrittäjyys mua ei ihan hirveesti kiehdo. Mut mitä enemmän mä tätä teen, sitä enemmän mä varmistun siitä, että ala on mua varten, ja minä sitä varten. Ehkä mä oon vihdoinkin kasvamassa aikuiseksi, ja tiedän, mikä musta tulee isona. Se on aika kiva tunne. Loppuun vielä muutaman viikon takaa mun jalat, jotka mies, joka meillä asuu,kuvas, kun tulin tuomasta roskia.

ei mulla muuta. Nyt mä meen iltapalalle miehen, joka meillä asuu, kanssa.
Loppuun kuitenkin mainos. Ihan vaan siksi, että haluan kertoa tämän:
Tarjouksia Classic Gym Oululla!!!!

4 kommenttia:

 1. Juhuu, hyvältä näyttää! Ja kun ensin tiirasin tuota mahakuvaa, niin aattelin, että nykkö se vartoo vauvaa ja tuli kaapista. Pistin sitten lasit päähän.

  VastaaPoista
 2. Upean muutoksen oot saanut aikaan! Sain tästä taas lisämotivaatiota omaan projektiini. Nimimerkillä, 2kk synnytyksestä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se kunto sieltä paljastuu elina sullakin, päivä päivältä. :) toisaalta nyt on jo ikävä sitä projektia. kun muutokset on niin isoja ja nopeita kun laihduttaa raskauskiloja. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!