ensitavoite

ensitavoite

torstai 28. elokuuta 2014

Päivän toinen, ohhoh!

kappas.
Mää ny teille kirjoitan kun niin nätisti olitte mulle jutelleet. <3 kiitos ihanista viesteistänne. Tuli tosi hyvä mieli, että vaikka täällä harvakseltaan kirjoitan nykyään, olette kuitenkin siellä, moikka kaikille. <3 Kävin tänään treenaamassa. Vetävät, eli sumoa, takareidet maaten, tasasoutua, ylätaljaa, pari habaliikettä ja vatsoja. Tosi hyvä treeni. Siirtyessäni tasasoutuun, mulla oli takareiskat niin kipeet (sumoa noin 150 kg:llä ja perään reiskat maaten 1 normisarja ja 2 pudotussarjaaaaaahhhh…) etten meinannu voida tehdä mitään. Istuin siinä penkissä ja mietin että eissaatana tästä tule mithän nyt. No tuli kuitenkin. :D
HUHHUH.

Treeneistä teki erikoisen tänään myös se, että minä olen lähes vuoden treenannut "löysillä"vaatteilla. Eli keskivartaloni olen pyrkinyt pitämään katseilta suojassa (ja ihan syystä…) Mutta eilen mulle tuli tuolta urkkakirppikseltä paketti (3 reenipaitaa, nike, reebok ja adidas 30e spk) ja puin tänään sen Niken. Ei sekään ihoa nuole, mutta kyllä se paljastaa vähän enempi kuin joku pussipaita.
Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.
Jostain syystä mua o alkanyt NYT nyppimään toi keskivartalo. Ei edelleenkään mitään yyh yäk oon kamala-itseinho shittiä vaan ihan semmosta perustervettä kääritään hihat ja aletaan hommiin-tyyppistä.

himassa siis tietty pullistelin (ja hankin luuriin tollasen kauan kaipaamani sovelluksen että saan monta kuvaa samaan terveisin instagram-facebook- terroristi..) ja söin bodibodisössönsössön-ruokaa.

Outoo, miten heti, kun alkaa syömään enemmän/oikeesti, niin nälkä alkaa selkeesti kolkuttamaan enemmän. Siis ennen / normaalisti mä voin tuntea nälkää enkä ees noteeraa sitä. Nyt oon pari päivää ollu ihan hädässä jos en oo saanu ruokaa HETIHETI kun nälkä on ollu silmillä.
Tänään retkahdin esikoisen vanhempainillan jälkeen ostamaan brunbergin pusun (makuna mansikka) ja fazeria-patukan nälissään. Örh. ihan en kaikkea syöny mutta hitsi miten oli nälkä! Mä oon ihan eväsrasia-muija vissiin heti kun kroppa alkaa saamaan ruokaa. :O
Bodikannalta hyvä, vaa'an kannalta vähän jännittävää seurattavaa. Katotaan muutaman viikon päästä oon muuttunu iha hirviäksi possuksi. :D vaa'alla, siis.

Joo, siis mä olin yksin illalla jossain, arkena. Siis esikoisen vanhempainillassa joo, mut YKSIN!
Eikö kukaan ihmettele miten se on mahdollista?
Nooh, mies, joka meillä asuu, vaihto sitä työpaikkaa ja kyseessä on siis tämä:
Siis uusi sali ouluun, uuuuh uuh woop woop tulee muuten sitten NIIN HIANO ettei mitään järkiä oo tässä hommassa!!! mutta se on siis vielä kiinni, ja mies, joka meillä asuu, ei ole iltaisin vielä töissä, WOOP WOOP sille!!!!!
Käsittämättömän hianoo!
Nautin nyt niin kauan kun tätä kestää. Kohta se paahtaa yötä myöten, varmaan.

Mistä, aasinsiltana, mää taidan alkaa kaivamaan lisää duunia. Oon aan tosi huono kehumaan ittiäni. Mainosta tässä nyt sitte miten erinomainen koutsi oot, kun et ossaa kehuakaa ittiä. XP
Joops..
Mää olin tänäänki kauluspaita päällä. Ja laitoin sen housuihin. siis housunkauluksesta sisään, sen helman.
Oon aina halunnu tehä nii, mutta kun mun lantio on ylilevee ja sillee niin oon aatellu etten voi. No vissiin mun kropan mittasuhteet on muttunu.
Vai mitä olette mieltä, näytänkö ihan pölijältä?

Loppuun tyttäreni kummisedän paita.
Se kyllä sanoi ettei halua tätä mihinkään "fitnessblogiin" mutta onneksi tää mun bölijäblogi ei ookaa vitnesstä. :D

1 kommentti:

  1. Juup, Anna, ihana on keskivartalo ja tyyppi muuttenkin <3 t: mummimamma ;)


    VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!