ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 13. elokuuta 2014

kaksi viikkoa kuvina

Noloa.

Viime kerrasta on jo vissiin kolme viikkoa? no ainakin kaksi. Mä oon pitäny tietokoneen kiinni. Olette olleet mielessä, mutta elämä on vaan yhtäkkiä sellaista, etten tunnu löytävän aikaa tähän kirjoittamiseen. Ja nyt tuntuu että kerrottavaa kasaantuu niin etten tiedä mistä aloittaa.

Treenaan kaksjakosella, toimii, oon saanu jo pikkhiljaa syötyäkin, mun paras ystävä meni naimisiin, järjesteltiin hääpaikkaa ja toimin kaason roolin lisäksi myös lastenhoitajana kun itse nanny teki oharit. kävin nukuttamassa kummipojan kesken häiden. Toimii.
Oon saanu kuntosalivalmentaja-lisenssin, jatkanu opiskelua anatomian parissa pt-putkessa, tehny kuntosaliohjelmia, tutustunut uusiin ystäviin, käynyt pitkillä vaunulenkeillä miehen, joka meillä asuu, kanssa, siivonnut ja pyykännyt ja elänyt hetkessä. Haaveillut töistä, käynyt salin kesäjuhlissa, ollut onnellnen.

mies, joka meillä asuu, sai tanssittaa morsianta, minulla oli vaatteet ja meikkiä, ja jossain vaiheessa bestmanin läpsyt
miehen mitalikahvit naapurien patiolla
ja vaikka sielä ei vatsapaikka näy, niin ottaen huomioon viime kuukaudet, oon ihan tyytyväinen saavutukseen näillä ruuilla…

nii, sit sitä opiskelua..
sit olin siä kesäjuhlissa. eli tässä välissä mä oon itseasiassa laittanut KOLME KERTAA meikkiä! siis tässä blogikatkoksen aikana.
oho.

Nii. Esikko aloitti neljännen luokan, tosikko eskarin. Tulee syksy. Elämä on ihanaa. <3

6 kommenttia:

 1. Mä jo ehdin vähän huolestua. :-D Sun blogia lukee niin mielellään, siitä saa itsekin motivaatiota. Kunto näyttää tosi hyvälle! Ja tosi edustavana oot ollut juhlimassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiva Tuulia kuulla! Täällä minä oon, näemmä harvakseltaan mutta olen. :) kiitos kohteliaisuudesta. :)

   Poista
 2. Hei jes, ihana blogi!! Jään kytikselle :) Mukava että muutkin pohojossuomalaiset bloggaa, pidetään lippu korkialla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou helou heidi ja tervetuloa vaan matkaan mukaan! Jo vähän kurkkasin ja luen paremmalla ajalla vähän paljon enemmänkin että mitä kivaa sun blogista löytyykään!

   Poista
 3. Kiva kuvapläjäys :-)

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Maarit kuulla että miellytti! :)

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!