ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Rintatreeniä ja tuulisia päiviä

Eilen oli välilepo. Se menikin sitte semmosissa merkeissä että meikäläinen vaan sööööööi ja söööööi. . . Eipä se vaakalla näkynhy taaskaan, ei se ylleesä nykyää ennää juur näy. Hyvä vaan. Ei tarvii nii hermoilla. XD kokoajan. Tai sillai niinku joka silmänräpäys. :D
Mun vauvalla oli puolivuotisneuvola ja käytiin sielä miehen, joka meillä asuu, kanssa. Lapsi oli kunnossa kuten olettaa voi, ja sit me istuttiin autoon ja annettiin beebiksen vetää hirsiä sillä aikaa kun ajeltiin vaan ja nautittiin auringosta. Oli ihan oikea kevätpäpivä! Ainoo mikä vähän häiritsi, oli tuuli.
Ihan JÄRJETÖN tuuli.
Mut se aurinko…
Tänään, tänään oli rintatreeni. Se on munsta tylsä. Mä en tiedä miksi rinta-hauis-treeni ei oikeen koskaan saa mua hyppii riemusta. Ehkä mun pitäs Jeritan tavoin innostua penkkaamisesta. Olis joku goal mihin tähdätä. Emmäätiijä, jotenki se on vaan niin hirveen tylsää! siis rintatreeni? tiedättekste miltä näyttää naisen rinta-alue ku se laihtuu ja sen tissit on nahkaräpylät? sit siihen tulee levee rintakehä. No ei mulla oo, mut näkee sen jo että se sieltä on muodostumassa, ja onhan noi nahkarukkaset vähän pölijät siinä päällä. :D
Mä treenasin ennen rinta-olka-ojentaja ja sillon se rinta meni tavallaan siinä mun lempparin eli olkatreenin lomassa. Nyt kun rinta on omansa mua tylsistyttää. Toisaalta, sit ku sinne menee ja tekee, onhan se stte iha yhtä kivaa ku mikä tahansa muu. Mutta kotoa lähtiessä nyppii mennä rintapäivää tekemään.
Siinä minä tein taas kaikki niinku piti, eli lämppärit ja venyttelyt alkuun. Tasapenkki käsipainoilla, seiskapuokeilla lämmittelyt ja kympit käsiin ku 12,5 kiloset oli varattuna. Sain nekin lopulta, niillä kymmenen toistoo ja sitte otin ne viime viikolla ekaa kertaa käteen tarttuneet 15 kiloiset. HUHHUH! rinta kaarelle ja menoksi!
2 sarjaa viistoista kiloisilla ja toistoja oli molemmissa kahdeksan. JEIJ! ja kuten sanottu, kun ritatreeni ei innosta, on tommoset tosi jeess.
vinopenkki laitteessa, en tiedä taaskaan mitä niissä kahvojen päissä on oainua itessää, mutta kumminki, siinäkin oli lopulta 7,5 per puoli ja ihan tuli usiampi toisto. en nyt muista, montko, mutta vähintään se kuus.
Ristikkäistaljaan en menny, vaan pecfly-laitteeseen ja se olikin ihan kiva juttu. Se on mukavasti peilin eesä ni siinä näkkee kunnolla homman jujun.
habaa sitte seisten mutta sitä hammerjuttua en oikeen muistanu miten se tehtiin siinä scotissa. Vääntelehdin siinä sitte mutta en löytäny sitä kunnon paikkaa käsille missä sain niin hyvän tuntuman viimeks ku puolivalkku oli mestoilla.
Vatsalihaksissakin yritin mennä lintsaamatta. Puolivalkun huudahdukset "kevyttä on! vielä menee!" soi korvissa koko treenin ajan ja kyllä ne polvet nousi ne viimeisetkin toistot, ne, jotka monesti jätän tekemättä kun "ei enää jaksa."
ai niin, mun Better Bodiesit oli tänään ekaa kertaa ulkoilutuksessa!!!!!
<3 <3 ihan parhaat! haluan näitä lisää! jos joku lukija haluaa omista M-kokoisistaan luopua sopuhintaan, ole hyvä ja ole yhteydessä! Sain tänään mun molemmat pojat lenkkikaveriksi.
Tunti oltiin, auringossa oli niin ihanaa taas!
Tein kaappiin lisää puddea. Eilen söin illalla semmosen. oon tehny nyt pari tohon täysmaitoon(RASVAA YYH!) kun mies, joka meillä asuu, on alkanu juomaan sitä, kun se kerää sitä massaa. Tai jotain. XD

Mää muuten myyn tuolla somessa kirppiksillä kaikkea vanhaa kamaani, ni siellä yks tyär joka osti multa tänään yhden Niken urkkatopin, ja se oli sitte eksyny tänne. :D hassu yhteensattuma. Mutta se sano että mulla on mageet olat. Näillä sanoilla.
Repikää siitä. ;P

Huomenna olis sitten olka-ojentaja-treeni. Sitä odotellessa.

5 kommenttia:

 1. eikun penkkaamaan...
  Mä en ennen tehnyt rintaa ollenkaan ja vasta nyt kisojen jälkeen aloin sitä tekemään, eihän niillä bikini tytöillä tarvii olla rintalihaksia ;) Mutta nyt kun olen alkanut tekemään juurikin tuota penkkiä, on olkapäätkin kasvaneet paremmin,koska se ottaa myös hyvin osumaa olkapäihin. Penkkaaminen, mikä ihana tekosyy saada olkapäihin lisää kokoa ja voimaa :) Ja todellakin niiden treenaaminen on aikalailla hanurista, mutta kun voimat lisääntyy niin se on alkanut olemaan ihan kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIINKÖ?! siis ei muutaku penkkaushommiin!!!!! ja missä sä oot? missä sun kaikki bloggaukset nyt hei?! oon ihan hukassa ku mun vakkari-ihanaisista yks puuttuu.

   Poista
  2. KYLLÄ!!! :) Mä oon hieman pihdannut postauksia näköjään, lupaan tänään täräyttää ilmoille viikon kootut :)

   Poista
 2. Voi kuule, minä jos joku tiedän miltä näyttää rintavarustus kun paino putoaa ja rasva alkaa katoamaan :D hahha, todellakin, ei niin kaunista katsottavaa ;)

  Mullakin on ollut ajanjakso, jolloin en jaksanut syttyä rintatreenistä. Mutta kuule, sitten kun siihen löytyy se tatsi ja tuntuma, niin alkaa sekin maistumaan. Usko pois!

  Ja hei, wow mitkä aurinkolasit, aivan sairaan mageet!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä uskon päivi, mä uskon.. :D aurinkolasit on tooooosi vanhat ja kohta kai jo rikkikin. Mutta niin rakkaat ja kuten sanoit, sairaan mageet. :) mua niin harmittaa ku en pääse hurraamaan sulle huhtikuussa. :(

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!