ensitavoite

ensitavoite

torstai 13. helmikuuta 2014

Uusien tuulien ja projektien haistelua

moro!
Meikämuija täältä koodaa aamulla heti seiskan jälkeen tervehdyyyyysss!!!
Flunssa saa nyt kyytiä, sillä kävin eilen, vihdoin ja viimein, lääkärissä. En saanut antibiootteja vaikka toinen poski näyttikin että olis ontelotulehus, mutta sain Duacteja ja Avamys-nimistä nenäsuihketta. Saa nähdä nyt, auttaako, sais luvan. Oon vähän niinku jo kyllästynyt tähän oloon. Kai mää niistää voin vaikka maailman iäisyyksiin asti, olo tässä on kehnoin asia.
Treeneihin valuin taas eilen, välipäivän jälkee. Ottaa päähän että mun treenikierto on perseellään, vaikka toisaalta tää on ihan piristävää vaihtelua "normaaliin orjalliseen" kellon- ja pilkuntarkkaan toimintaani mitä tulee treenipäiviin.
Eilen oli vuorossa selkä. (Viime viikollahan mulla jäi selkä ja jalat kokonaan välistä flunssailun vuoksi) Ja hyvin meni! Ylätaljaa remmit apuna, alataljaa, tasasoutua sata sarjaa eri ottein, ylätaljaa kapiallakahvalla vielä loppuun ja pienet leuanvetoyritykset kuminauhoilla ja loppuun vatsalihakset. Itse treenin kanssa ei mitään ongelmaa, mutta kyllä sitä oli iltapäivällä kuollut! Mulla oli lääkäriaika kolmen maissa ja olin sitä ennen pari tuntia niin rikkipoikki etten tienny, miten jaksan edes autoilla sille terveyskeskukseen.
Mutta on mun olo jo parempi, kyllä mää sen myönnän. Johan tässä on sairasteltuki niin kyllä minä ihan mielellään kyllä paranenkin jo. :D
Salilla törmäsin mun ruokapoliisin puolisoon. Me treenataan monesti samaan aikaan (no ei nyt monesti mut sillon tällön. :D ) ja Siinä sarjojen välissä se yhtäkkiä tuli että "noni tee leveä selkä!" nauroin että en minä kuule ossaa ja se että no näytä miten sä sen tekisit. No näytin. Joops, opin sillä siunaamalla sekunnilla tavan, jolla se tehdään! käsittämätöntä, miten yksinkertainen juttu, enkä ollu sitä tajunnu ollenkaan aiemmin. No, milläs minä, tavallinen peruspirkko, mistään posetuksista mitään ymmärränkää, hyvä kun edes olematonta hauistani osaan pullistaa. :D Nauratti! Nyt pitää vaan enää tehdä sinne jotain pullistelun arvoista. (Tää puoliso siis itsekin kisalavoja kolunnut ja elämänsä treenannut.)
Hauskaa, että hän halusi opettaa sen minulle. Lopussa sitten vielä juteltiin ruuasta ja tankkauspäivistä ja kaikesta semmosesta.
On mulla tässä muutoksen tuulia edessä, ei mitään maita mullistavia mutta jotakin uutta ja jännää. Niistä lisää sitten, kun on kerrottavaa. Mutta täytyy sanoa että mukava fiilis. Nyt kun ei suoranaisesti enää laihduttele (vaikka saahan sitä fättiä siitä pinnalta toki lähteä!) niin saanpahan jotaki uutta tähän treeni-safkakuvioon. Ei mulla siis tarkkaa visiota vieläkään ole, mutta suunnitteilla on erilaisia juttuja ja katsotaan, mikä itselle on paras vaihtoehto sitten. :D
Tähän väliin jos pari ruokakuvaa:
No ne kuvat eivät suostuneet latautumaan jotenka jätetäänpäs ne pois. Siis syön mää nykyään melkeen mitä sattuu, vakiona on aamupuuro, rahka jossain vaiheessa päivää, palkkari, lämpimänä ruokana AINA kana. Mut kyllä mun tulee popsittua esim leipää just siks, että sen saa tosta vaan. Typerää, mun pitäs tehä satseja valmiiksi muutakun meillei oo mikroo niin tuntuu jotenkin työläältä sulattaa niitä. seli seli. Miltä maistuu paistettu kana joka on käyny pakkasessa?
En tiedä. Sanokaa joku onko se mistään kotosin? ja kun kuitenkin pitäs pakastekasvikset sitte punnata erikseen ja jaadijaa, emt.
Seli seli.
Tää on just tätä, mistä meen juttelee ku saan aikaa. Lapsiltani siis. :D
Pitää saada takasin selkeys ja rytmi, ottaa herkkupäivä, tehä niinku aiemminkin tein. Pitäs olla kai tyytymättömämpi itseensä niin tulis tehtyy orjallisemmin, mutta minkäs teet.
Mutta nyt mä alan syömään tunnin hautunutta puuroa, herätän esikoisen kouluun ja alan iteki valmistautua jalkatreenipäivään. Oonko muuten kertonut, etten oo kahteen ja puoleen viikkoon treenannu jalkoja, ja mun polvet on edelleen ihan palasina viime kerran hack-sekoiluista? Tänään en tee sitä. Meen smithiin ja askelkyykkään (en tässä järjestyksessä tosin) SJMV, reiden ojennus ja -koukistus, ja sit mä meen prässiin lopuksi hakee persheelle lopputuskat. Semmosia ajattelin!
Ja joo, aion ostaa silti ne lämppärit poloviin.
Ei nyt muuta, moikka!

2 kommenttia:

  1. Mää oon pakastellu kanakastikkeita ja vokkeja ja ihan ovat olleet syötäviä. Pikkasenhan siinä toisessa lämmityksessä sitte kana kuivuu mut ei se niin paha oo. T: Karppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ok, mun pitää siis hankkia mikro kuten kunnon bodibodin kuuluu. :D

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!