ensitavoite

ensitavoite

maanantai 3. helmikuuta 2014

Mulla harrastus on. Se on vene. Jätskivene.

No ei oo oikeesti harrastus mutta lopusta käy kyllä ilmi mihin otsake viittaa.


Hoplaa ja kiesus, meikämanne on vallan unohtanu blogin!! No en oo, mutta en oikeen tiijä mitä kertoisin. :D
Kun oon alkanu olla niissä tavoitteissani, joihin blogin aloituksen aikaan pyrin. Nyt sitten lähinnä pohdiskelen että mikä olis mun seuraava tavoite, ja sitä odotellessa mä nyt sit syön pääsääntösesti ok ja välillä sitte vähän vähemmän ok. Ja käyn salilla. Mä en oikeen tiijä, mitä haluisin. Jotakin pitäs yrittää saavuttaa, joku tavoite olis hyvä olla. Ei sen tarvi olla kisalavan tyyppinen ponnistus vaan ihan vaan.. Jotain. emmää tiijä vielä mitä. Pittää keksiä jotaki. Sitä valaistumista odotellessa mää varmaan tässä syön näitä suklaa-hopeatoffeefondanteja ja pullia ja sämpylöitä:
SEEEEEMMMOSTA.
Painoni oli aamulla 800g enempi ku perjantaina, se varmaan kertoo että viikonloppuna tuli taas karkkipäivää vietettyä.
Kävin kyllä salillakin, lauantaina. Selkää. Hyvä treeni oli, se taitaa toi selkä liikkua aika vakkariin tonne lauantaille niin on enempi aikaa.
Tänään oli rinta-hauis ja hyvä treeni se sekin oli. Vettiin leukojaki! Melekee. Kuminauhalla kokkeilin ja sitte iliman. Kumpparilla toimi. ilman ei, mutta sainpahan itteni liikkeelle kuiteki ala-asennosta, että eiköhän tässä aleta vetelee ylöspäin pikkuhiljaa..
Oon salilla kuvvaillu täysin vääriä alueita selkäpäivänä, eli en sitä selkää. :D
Siinä esittelen myös mun uutta hienoa niken kassia. :D

Sitte, mä otin itestäni kuvia kotona tänään illalla. Mää näytän ihan samalta ku joulukuun puolessa välissä otetuissa kuvissa mikä käy ilmi täällä ja täällä.
Plaah. No toisaalta, en oo niin täpöllä tässä temponutkaan että ei sillä..
joo, mä julkaisen itsestäni OIKEESTI tämmösiä. XD
Olishan siellä "tuolta ja tuolta" vielä irrotettavaa, mutta toisaalta, mä oon aika kovasti tehny jo duunii. Mullon paino ollu perjantaina 68,4kg , yli 10 kiloa vähemmän kuin mitä, millon, blogia aloittaessa? ja sit taas jos ajatellaan lääähtötilannetta, niin kiloja on pudonnut jo.. mitä? 17kiloa? ihan ok munsta. ja kun ei se paino siitä nouse, pari kiloo vielä pois rauhaisaan omaan tahtiini niin saa sitte keskittyä.. mihin? lihaskasvuun kai. Jotain pitää keksiä.
Mä oon nyt aika järestään jättäny pastatkin pois ruuista. ihan siksikin, etten vaan jaksa keitellä niitä. oon syöny kanat salaatin kanssa, ottanu välillä leivän hiilariksi. Puurot syön aamulla ja rahkat välipaloilla ja iltasinkin. s
Tänään tsättäilin ystävän kanssa jolla on samantyypistä ku mulla. Tai siis hän on pudottanut painoa aivan hurjasti ja on nyt semmosella body camp-nettivalmennuksella puoli vuotta. Tykkää kovasti ja juteltiin just siitä, miten herkuitta on paljon vaikeampi olla, kun ei oo enää niin kovaa itseinhoa päällä. Niin se on, sitä on itselleen armollisempi, kun oma peilikuva ei niin inhota. Ja se kai se on kaikkein tärkein pointti elämässä? että ei inhoa itseään, koska siitä kai kaikki tyytyväisyys loppuviimein kumpuaa. Kun on hyvä olla itsensä kanssa, on muitakin mukavampi rakastaa, muut rakastaa sinua ja muutenkin elämä on valoisampaa.
mutta joo, ruokakuvia. sitä samaa iänikusta kannaa:
toi viinilasi on lauantailta, ja siinä on zero colaa. :D
Ai niin, totuuden äärelle..
Näihin tämmötteihin tunnelmiin on hyvä lopettaa.

4 kommenttia:

 1. Kyllä 17 kiloa on hirvittävä määrä, siinä se lihas kasvaa reenatessa hiljalleen :)
  Toi vend, mä vetelin niitä kakarana toooooosi paljon, heti alkoi tekee mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, eihän se lihas diettaamalla kauheesti kasva niin jos olis sen kasvatuksen aika jo pikkuhiljaa. :D ja vene. se oli hyvä. :D

   Poista
 2. No nyt munkin tekee mieli jäätelöveneitä, yhyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei mee kauaa nii saat veneitä ja kaikkea muutakin herkkuja. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!