ensitavoite

ensitavoite

torstai 20. helmikuuta 2014

SJMV ennätys ja keltaisia tehosteita

MOI.
Mistäs mä alottasin. No vaikka siitä, että tiistaina oli lepopäivä ja mä kuvailin itseäni.
Ensin mä kuvasin jotain ihan muuta, ja sit tajusin et mulla näkyy vähän reisilihas vaikken tarkottanu. No sitä sitte kuvasin ja tässä kuvia. :D sitte mää yritin kuvata mun hartioita. Että onko niitä. ja sit mä kuvasin mun figuuria. ku mulla loppu tiistaina virallisesti se mun keissi, ni pitäs saada semmosia ennen jälkeen-kuvia itelleki. No en ollu ilman vaatteita mutta tossa oon.
Vertailuksi kuvaa muutamien kuukausien takaa:
Sitten kuvapari, jota mies, joka meillä asuu, taas varmaan häpee ja pyörittelee silmiään mutta silti, ihan pakko!! XD
Tässä siis puoli vuotta sitten synnyttäneen naisen vatsa löysänä ja vatsalihakset jännitettynä. Semmonen massu se on. Rasvaa on ja löysää ihoakimut silti. XD haitarinsoittoon vois alkaa. :D

Me on käyty meijän pikkukimulin ja vauvan kans lenkkeilemässä viime päivinä:

Mä kävin eilen tekemässä jalat, ja ai hitsinvimpulat että teki kyllä niin eetua!!! Ensihätään askelkyykky kävellen, eka sarja vitoset päissä ja loput kaksi sitten 7,5 päissä plus se tanko. HUUH! Melkein kuolin mutten sittenkään kuitenkaan. Siittä sitte etureisiä koukistamaan ja pudotussarjat loppuun ni AVOT ku oli hyvä! SJMV mentiin ensin ilman remmejä ja viimekerran painoihin otin sitten ne mukaan ja KAPPAS! innostuksissani sitten sainkin enkat! Painoja ei siis ollut mitenkään hirvittävästi, tanko ja 40kg eli 60kg. Mutta haluan muistuttaa, että en ole KOSKAAN IKINÄ tehnyt mavea suorin jaloin kuin vasta marraskuusta, siihen nähden olen tyytyväinen että täysin puhtaasti koko sarja. (epäilen että ensi maanantaina kun tehdään jalat sen mun puolivalkun kanssa nii se komentaa sinne lissää painoja. Se tykkää siitä että tehdään viimosilla voimilla ja vaikka vaan se kuus. Sopii mulle. :))
Takareidet istuen laitteessa pienillä painoilla pitkää sarjaa ja sitten prässissä taas se lellat kolkyt kiloa. Sekä leveällä että kapealla.
Seisoskelin prässin jälkeen vähä sillai että jaajaa, mitäs sitä sitte ku teki vähän mieli jotaki vielä. No kippasin itteni ihanaan SISSYYN ja siinä heiluin etureisille vielä loppupoltteen. Siitä oli hyvä jatkaa vartin pyöräilyihin.
Yleensä lintsaan loppuverryttelyistä, koska oon vaan laiska. Mutta tää puolivalkku sano että kaikkien muiden treenien jälkeen on anteeksiannettavaa olla se tekemättä, mutta jalkapäivän jälkeen ei. Joten siihen mää sitte nätisti polin loppuun. Samoin hänen sanansa muistaen alkulämppäreiden jälkeen venyttelin kunnolla jalat ja muitakin osiani. Myös kotona illalla venyttelin kunnolla. Niin, ja sarjojen välissäkin.
Melkeen tunsin itseni pro:ksi kun sillä lailla hienosti toimin! *ylpeä itsestään*
Käytiin tytyn kans illalla sitte vielä kävelee vaunujen kanssa kun ajattelin ettei jalkojen tarttis tulla niin kipeiksi ku viimeksi.
Päivälliseksi tein hernaria (siis purkista, meillä ei siis yleensä koskaan tehdä mitään tommosia valmisjuttuja) sitten illalla vielä lättyjä ja kyllä, söin myös itse.

Tänään mulla olikin sitte heti aamusta pää taas kipee. Oon kärsinyt kyseisestä vaivasta nyt jo aika pitkään, ja se on aika persseestä koska se lamaannuttaa aika totaalisesti. Putkirullailin hartioita ja niskaa:
Mies, joka meillä asuu, myös hieroi mua ja lämmitinpäs vielä päiväsaunankin niin josko se siitä. Pitkin päivää on pitäny vetää särkylääkkeitä kuitekin. Jätin treenin sovinnolla väliin kun olo tuntui niin kankialle, käytiin sitte tytyn ja vauvan kanssa vähän käveleskelemässä kuitenki ni ei oo menny peruskotihommissa tämäkään päivä.
Söin välipalalla rahkaa, mutta sekaan nakkasinkin purkin ananasta!
Tää oli kans vinkki mun puolivalkulta. Mä diggaan sen tyylii.

Huomenna olis tarkoitus saleilla. En tiijä, teenkö selän vai olkapäät ja ojentajat. Fiiliksen mukaan mennään. Aika kivaa sekin! Lauantaina sitte viikon vika treeni ja odottamaan maanantain tapaamista. Silloin tehdään jalat.
Ostin eilen Better Bodiesin cherry jazzpantsit keltaisin tehostein. Ne oli kampaajan lisäksi mun palkinto siitä, kun alitan seitkyt kiloa. No sehän on menny rikki jo ajat sitte, mutta nyt vasta ne sitten ostin. Odotan kuumottavasti niitä saapuviksi!
Ostin mää tuolta facen urkkakirpulta BB:n yhden paidankin, kokoa M, mutta se saa vielä odottaa julkisuutta. tuntuu että ei ihan vielä kropan rasvat oo sitä prosenttiluokkaa että kehtaisin panna sen päälle. XD

Mutta nyt mä lopetan ja meen keittelee iltakahvit. Tää mun valokuvien määrä alkaa saamaan jo koomisiakin piirteitä, niin että tähän loppuun Facebookissa törmäämääni WTF Magazinen julkaisema kuva:

Tosi kiva kun ootte käyny lukemassa ja kommentoimassa, se piristää kehoa ja mieltä. <3

4 kommenttia:

 1. Hei just tuo itsensä ylittäminen, haastaminen ja voittaminen on se juttu :) Ei siis turhaan kannata tuijottaa niitä kiloja mitä siellä tangossa roikkuu, tai on roikkumatta :) Hienoa :)

  Toivottavasti päänsärky on jo muisto vain ! Jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ajatuksella mä nyt meenkin. siis sillä haastamisella. Ei kokoajan voi dietata. Nyt en diettaa vaan syön järkeästi ja treenaan KOVAAAAAHHHHH!!!!
   Ja kyllä se pääkipu itsestään ilmottelee välillä, tänään oli hyvä päivä sen suhteen. :)

   Poista
 2. Täällähän on hyvä draivi päällä! Ja itsensä palkitseminen kannattaa aina. Mäkin mietin, että palkitsen itseni jollain tosi ihanalla treenivaatteella valmennuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on kyllä! meikä on ihan täpinöissä ja liekeissä täällä! treeni sujuuuuhhh… :) mikä valmennus?! ja itsensä palkitseminen on aina hyvästä, kun sen tekee muulla kuin suklaalla. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!