ensitavoite

ensitavoite

torstai 27. helmikuuta 2014

Äkkirikastumishaaveita ja huonoja bodibodikuvia. Ja kaikkee muutakin.

Mulla on kamala nälkä, enkä jaksa tehdä yhtään mitään. Joten teen poppareita. Siis oikeesti. Saisin varmaan nopeammin väkerrettyä jotakin oikeeta ja järkevää, mut ei, meikä laittaa öljyt kattilaan ja alkaa tekee paukkumaissia. XD
Noo, mitä me niistä ku ei nekää meistä.
Tänään oli astetta vauhdikkaampi aamu, mutta salille pääsin kuitenkin suhteellisen normiaikaan eli kympin tiimassa. Kun lämmittelin soutulaitteella, oli mun edessä vähän kauempana yks tyär tekemässä t-kulmasoutua. Ajatuksissani tuijottelin häntä (hirveen epäkohteliasta mutten voinut itselleni mitään) ja kuinka se viimeinen toisto ei iiihan menny loppuun asti, ei vaikka naama irveessä hän meni niin loppuun kun olla ja voi. Ja sitä katsoessani mietin että niin, on tää niin mageeta. Että just tästä mä tykkään. Oon tykänny jo vuosia. Ja se tässä on just niin kivaa. Se tekeminen. (on muuten ihan sairaan vaikeeta kirjoittaa kun toinen käsi käy kokoajan tuolla popparipurkissa…)
Nyt, kun se ylimääräinen painotaakka on saatu pois, voi täysillä vaan keskittyä tekemiseen ja toivon mukaan tuloksiinkin. En mä tiedä, mihin mä tähtään suoranaisesti, en just nyt mihinkään muuhun kuin painojen nostamiseen ja sitä kautta lihaskasvuun. Eiköhän sitä joku tavoite jossain vaiheessa selkiydy, aikojen saatossa. Tai voihan olla, ettei mulla tule koskaan mitään juttua, voihan olla että mä vaan teen kybällä ja näytän sit tosi hyvältä. XD
Olka-ojentajatreeni meni ihan kivasti. pysty käsipainoilla, perus seiskapuolit lämppäreiks ja kymppeillä ja kakstoistasilla pitkät sarjat ja pari sarjaa viistoistasilla. sivuille viparit kutosilla ja vitosilla ja eteen kans. Kokkeilin muuten taljassa vipareita eteen tangolla, ei ihan mun juttu.
Takaolkapäät sai hienosti osumaa, otin vähän pienempiä painoja ja pitkiä sarjoja keskittyen tuntumaan. Sama ojentajille. Loppuun kävin smithissä pumppaamassa ihan tuntuman vuoksi, väsyttelin etuolkapäät kunnolla. ja siis pienillä painoilla.
Vatsalihaksiakin tein. Hyvä minä, reipas likka.
Treenien välissä venytellessäni pohdin, että huomenna on taas viikon vika treeni. Kauhean nopeasti aika kuluu, ja jotenki heräsin semmoseen fiilikseen että niin, näin sitä on menty jo monta monituista viikkoa, enkä tiedä, olenko oikeasti herännyt kunnolla koskaan siihen, kuinka iso duuni mulla on jo takana. Näin ne päivät ja viikot vaan viuhuu ja kohta on kesä. Aika ihanaa.
Huomenna on siis selkätreeni. Meinasin kirjottaa että toinen mun suokkari, muttakun oon alkanut tykkäämään sillä inhotykkäystyylillä myös kinttupäivistä. Ni tavallaan vaan se eilen manaamani rintatreeni on semmoinen, mikä ei mua niin viehätä. Tosi kivaa, kun voi tykätä treeneistä. :)

Tosi huonoa kuvaa tarjolla. Ei sitä vaan saa pukkarissa kuvattua (vaaditaan pukkariin uudet valot! bodausvalot!!!) mitään. Tai sit sitä ei vaan saa ite kuvattua. XD

Kävin tänään taas vaunuilemassa kun saatiin nuot isommat mupelot himaan, ni haettiin tyty tarhalta kävellen. Tänään ei ollu niin mieletön keli, mutta mielellään sitä ulkoiltiin taas.

Aasinsiltana, luetteko te blogeja, jotka ärsyttää teitä tai ovat vaan tosi huonoja? mä teen sitä, ja taas tossa just päivittelin miehelle, joka meillä asuu, että MIKSI teen sitä?! Mulla on monia blogeja, joita OIKEESTi tykkään lukea. Miksi mä kuitenkin eksyn aina uudelleen ja uudelleen niihinkin, mitkä mua ärsyttää? Raivostuttavaa nostattaa verenpainettaan semmoisten asioiden vuoksi. En muuten lue nykyään enää OLLENKAAN mitään muita blogeja kuin urkkajuttuja. JOskus ennen muinoin pidin semmosta peruspäiväkirjamaista blogia, siihen aikaan luin paljon esim. sisustusjuttujakin. Nykyään en jaksa kiinnostua niistäkään, johtuu ehkä siitä että mun koti on kokoajan mullinmallin, vaikka mä kokoajan viuhotan menemään täällä. :D

Ai niin. Oli mulle lämmitetty tänään treenisauna, kun tulin kotiin <3 ihan luksusta, hiki irtos hyvin ja sain olla rauhassa. (ai niin.. mies, joka meillä asuu, tuli aika just kotiin.. ja syö..
Maistuis varmaan no ei mulle ainakaan..)
Odottelen jo kovasti ensi viikon keskiviikkoa ja puolivalkkutreenejä. Haluan saada osumaa niin oikeeseen paikkaan ja niin vikat mehut ulos itsestäni ja NIIN pumppiin olat että mun paidat repeilee. Terkkuja vaan siis. :D

Muuten.. eksyin eilen Zalandon sivuille. Ja kirjoitin hakukenttään Nike. Meinasin kuolla. SURUUN!! Voi köyhää!!!!!Siellä kaikkea ihanaa miljoonittain NYYH! joskus rikastun. heti teen loton.

5 kommenttia:

 1. Mies joka teillä asuu näyttäisi olevan aika kovassa kondiksessa :) Wow!

  Ja eikö olekin ihana tunne, kun ei tarvitse välttämättä keskittyä tuijottelemaan sitä puntarin lukemaa, vaan tietoisesti voi keskittyä itsensä kasvatteluun :) On tää niin kiva harrastus :) Kasvava puntarilukema saa jatkossa vain hymyn huulille ;) Jatkat vain samaan malliin, niin hieno tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää olevan kovassa kuosissa :)
   ja rentous on mahtavaa kun ei tarvii liikoja ajatella.

   Poista
  2. hoho, ootte pöllöjä. mutta ihanan mukavaa ja kivaa harrastetta, oli toi mies mimmonen vaan. XD

   Poista
 2. Bodausvalot ;) Treenit seurassa vois olla kiva juttu?

  VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!