ensitavoite

ensitavoite

maanantai 28. heinäkuuta 2014

selkää, reeniä, lintsaamista, hikeä, leuanvetokisoja, suomen mestaruuksia, minilomaa ja reenijakojen muuttelua

Nonni!
Meinasin jo jättää bloggaamatta kun oli niin mukavaa vaan olla möllöttää kun palattiin viikonlopun Tampereen-reissulta. Mutta ai että, mac odottikin kolmekymmenasteisessa yläkerrassa, ja tässä sängyssä ennen maatamenoa ajattelin muutaman rivin rustata. :)


Perjantai alkoi siis selkäreenillä.
Mulla on jo pidemmän aikaa ollut ongelma, että tuntuu kuin ei saisi reenissä puristettua kaikkia toistoa ja voimia itsestä irti.
Vähän semmoinen laiskotteleva tunnelma ollut jo pitkään. En tiedä mistä johtuu, ruuan vähyydestä vai yleisesti ottaen kuumuudesta. Olli tuossa viimeisimmässä postauksessaan pohti, liekkö helteellä on osuutta asiaan, vaan ihan just ruuan ja nesteen tasapainottomuus. Uskoisin, että itselläni syynä on hyvinkin pitkälti ruuan vähyys ja vääränlainen makrojakauma=hiilaria hiilaria ja taas hiilaria. Ja sekin väärässä muodossa. En ole aihesta jaksanut hirveesti nyt repiä ressiä, kun on ollut nin kuuma että tuntuu ettei pysty edes paikallaan olemaan tässä helteessä.
Nooh, salilla on KUUMA, mutta kuumempikin voisi olla.
Olen kuullut huhuja, että sali, missä mies, joka meillä asuu, on töissä, olisi vieläkin kuumempi pätsi. Siellä taitaa olla jou asiakaskatokin meneillään kuumuuden vuoksi.
Kannatan kunnollisiin ilmastointeihin satsaamista silläkin uhalla että se on pirun kallista. Mikkään ei oo niin tympiää kuin sali, missä on jo mennessä niin tukalaa ettei hikikarpaloiden takaa nää ees pukkarin ovea.
Omalla supersuosikkisalillani eli Oulun Classic Gymillä ei siis ole ihan niin paahteista kuin voisi olla, ja käyn siinä sarjojen välissä tuuletinrullapöristimien edessä välillä seisoskelemassa että saa edes ilma, vaikka se lämminkin ilma, pyörittyä hiukan hikinaaman edessä.
Eli, jos vaikka edes niitä perus tuulettimia joka salille pliis!!!
Just nyt ei käy kateeksi salihenkilökuntaa saleilla, joissa on niin tukalaa että kai joku työsuojeluvaltuutettukin, jos semmosia olis, kieltäs työskentelyn niin kuumissa olosuhteissa.


No mutta. Treeni kulkee muttei kovaa. Se on jo pidemmän aikaa ollut ongelma, kuten sanoin jo aiemmin. Tarkoituksena olisi vaihtaa tuttu nelijakoinen kaksijakoiseksi siten, että teen viikossa tavallaan 2 kaksijakoista ohjelmaa. eli 2 kertaa viikossa kaikki lihasryhmät läpi, ja otan vähän eri kulmista liikkeitä eri päiviin. Katsotaan, mitä siitä syntyy. Jännittävää! Tavoitteena olisi saada lihaksista "enemmän" irti, kun ne pitää voida väsyttää jo parilla liikkeellä.
No mutta, ensi viikko mennään vielä samalla ja sitten uutta kehiin. Kehittelen uuden ohjelman yhteistyössä miehen, joka meillä asuu, kanssa.

Tulen kertomaan sitten, miten menee.


Torstaina ostin kirpparilta housut, aivan IHANAT, ja jännitti mahtuuko ne päälle. no mahtui, joten nyt saa syksy tulla ihan vapaasti!
eiks oo ihanat?!


Yritin myös kuvailla, näkyykö mulla selkämakkarat. Tää liittyy siis siihen, että painavampana mulla on semmoset "takatissit" ja mä vieläkin tunnen ne, vaikka niitä ei kai oo. Outoa.

Perjantaina salilla selkää, sitä sun tätä mutta kuitenkin suht tuttuja vetoja.
Sain kuvaajankin paikalle ja muuutama alataljaveto saatiin ikuistettua.
Oho, niitä tulikin monta.
Nooh, pientä lihasta on vaikea kuvata. :D Mutta eiköhän se tästä asetu, kun alkaa joskus kylmemmät ilmat niin tuo ruokakin maistua eri tavalla.
Onko muita, joille tuo lämmin ruoka tuottaa ongelmia näin helteellä?
Kai sitä pitäs vaan enempi syyä sitä rahkaa sitten..


Perjantaina sitten iltapäivällä näytti nenät kohti Tamperetta ja leuanvedon äsämmejä. Matkalla oli kuuma
Onneksi oli evästä aina välillä. :D


Sitten mä kummastelin kuoppaa mun takareidessä. :O otin siitä kuvan, koska olin niin hämmentynyt.
:D ei ihan priimaa kamaa toi mun takareisi mutta KUOPPA siellä on, liittynee siis luonnollisesti mun hamstringeihin mut kuitenkin, oli hämmentävää.
Ja syy miksi olin koipi pystyssä ja kuopan huomasin oli se, että venyttelin mun takareisiä pitämällä takapenkillä jalkoja katossa.


Hotellina toimi TAYSin alueella vaikuttava Norlandia care, ilmeisesti myös potilashotellina tunnettu. Lapsiperheelle/dogaamattomalle ihmiselle aivan LOISTAVA. Henkilökunta oli myös ihan priimaa, ja varsinkin siivooja sai papukaijanmerkin, jotenkin vauvaj sängyn petaaminen ja unipupun asettelu oli niinku viimeinen niitti joka sulatti meijän sydäimet. <3 tässäpä tunnelmia hotellin huudeilta.
Hinta oli edullinen ja paikka lähellä kaupunkia. Me kuljimme autolla joten en sillä tavoin kiinnittänyt busseihin tai jalankulkemismahdollisuuteen.'
Suosittelen kuitenkin kyseistä paikkaa kaikille.


Lauantaina valkeni kuumana ja tuskaisena. Tiedossa olivat Suomen Leuanveto Ry:n järkkäämät toistoleuanvetokisat, sijaintina toimi Tamperelainen Polte-sali.
Äijä punittiin ja hän kävi testailemassa valkku-konstan kanssa vähän lopputekniikoita ja lämmittelemässä.
Istuttiin ulkona odottamassa, löydettiin siis yksi puu.
Järjestelyt saivat kritiikkiä useammaltakin, eli kisat alkoivat klo 12, päättyivät viideltä, ja siinä oli välissä ihan hitokseen odotusta. Itse epäilen että aikataulu on lyöty lukkoon ennenkuin lopullinen osallistujamäärä oli tiedossa, jote oli varattava kunnolla aikaa sekä sarjojen kilpailuille että testauksille.
Nooh, mene ja tiedä, mutta tuossa kuumuudessa oli aika tukalaa odottaa.


Lopulta alkoi toinen ryhmä, naisilla.
Ihan sairaita vetoja mimmit!!! alle 55 kilosten voittaja tempas 26 toistoa, ja "huonoinkin" muistaakseni 16 tai 17. Käsittämätöntä.
Mutta riemuhan ei tähän loppunut, alta 75 kilosten sarjassa voiton vei 30 toistoa. KOLKYTÄ!!!!
En käsitä. (myöhemmin kävi ilmi että tämä kolkyt- vetäjä oli myös konstan koutsaamia, kuten myös joku ikämies-sarjan voittajakin, 60 v tms sarjassa. )Lopulta, viimein, oli miehen joka meillä asuu, vuoro.
En edes tajunnut että mua jännittää kuin vasta sitten, kun se käveli kohti vetopaikkaa.
Alussa yritin kuvata ja laskea, mutta en pystynyt lopulta kumpaakaan.
Roiku-komento ja vedä!
Voi hitsi miten sydän hakkasi!!!!
Tuijotin vaan ja mielessäni mietin "muista pää, muista leuka, muista kädet, muista jalat. " pari hylsyä tuli alkuun (toinen leuka, toinen pää) ja siinä alkoi jo hammasta kiristää että perkele, tässäkö tää nyt on, liikaa hylsyjä.

En mkissään vaiheessa ole epäillyt etteikö tyyppi osaa vetää leukoja. Muutama vuosi takaperin sen tempas 500. toki siinä oli vähän taukoja välissä, mut silti.
Se on niin pölijä että uskon siihen kuin vuoreen, mutta ongelmana oli puhtaus. Että saako hän tehtyä tarpeeksi puhtaita toistoja.


Jossain vaiheessa hän jo roikkui, ja minä karjaisin "MENEE VIELÄ!!" ja paikalla oli muutenkin hyvä meininki päällä ja kannustus olis omienkin sarjalaisten kohdalla ihan ykköshommaa, sieltä alettiin lyömään käsiä yhteen ja minä sydän pamppailen tuijotin ja laskin…
ja kun kädet irtos tangosta, aattelin että pökrään. 33 ja kaksi hylsyyn, eli 31 puhdasta, hyväksyttyä toistoa plakkarissa ja viisi kilpailijaa vielä vetämättä.
Viimeiseen kilpailijaan piti odottaa ennenkuin kulta ja uusi suomen ennätys sarjassa yli 40v miehet, alle 80kg saatiin hanskoihin.
MIELETÖNTÄ!!!!
Kuvia ja tunnelmia itse kisaajalta voitte lukea täältä, löytyy myös kuvia.


Vieläkin hytisyttää kun tajuaa kuinka lähellä se oli!
Katsottiin illalla youtubesta pätkivää videota paikan päältä. Jännää se oli!!!!!


Vauva oli väsynyt kaikesta hötäkästä ja nukahti autoon, me ei voitu jäädä katsoman loppuun asti kisoja koska vauva.

Vuorossa olivat sitten Pispalan portaat.
tässä vielä naurattaa…
Lopulta oli todettava, että ehkä ei olis kannattanu neste-ja ruokavajauksessa paahteessa kylmiltään lähtä kokkeilee. .
Ei näkyny Juttaa, vaikka siellä kiipeiltiinkin. :D

Ruokaa, nukkumista, aamupalaa ja kotimatkaa. Mitäpä tässä, kotona otettii aurinkoa
ja vedettiin lonkkaa.

Nyt pittää panna unosille että jaksaa huomenna reenata.
Mutta kyllä tuli miniloma kivasti tarpeeseen, huippiskivaa oli! Tampere on kaunis kaupunki, sinne haluan pian uudelleen. <3P.S: mies joka meillä asuu, sai ihan mahtavan työtarjouksen. se otti sen vastaan.
Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!