ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ristiäiskakkuja ja pullia ja bodibodikuvia ja pannareita ja päivänpaistetta

Sunnuntai. En menny perjantaina, enkä menny lauantainakaan.
Perjantaina söin, perunaa ensimmäistä kertaa varmaan neljään kuukauteen. Arvatkaa, missä kunnossa mun maha oli? aijjai, tärkkelysperunat.. XD
Ja lauantaina juhlittiin kummipoikani ristiäisiä.
Sitä ennen mörköilin:
Hyyyyyyvin maukasta, kovasti tankkasin tämän päivän selkätreeniä varten. ;P
Illalla kävin kaupassa ostamassa kahvia. Seisahduin alkoholihyllylle, ja siinä töjötti tosi nätin väristä juomaa. En ole siis maistanutkaan, siis pisaraakaan, alkoholia, yli vuoteen. Ja sitä ennenkin hyyyyvin harvakseltaan. Nappasin putelin matkaan, vaikken ennen muinoinkaan siideriä juuri juonut. No, maistui se ihan hyvältä. Nuoruudelta, lapsettomuudelta. :D
En kuitenkaan pystynyt tirpimään koko pulloa vaikka kovasti yritin jopa valavua yhteentoista sitä varten, että lipittelisin sen alas. Ei menny, ei millään. Ei minusta taida juomariksi enää olla, liekkö koskaan kunnolla ole ollutkaan. :D
No, eilen käytiin ristiäisistä johtuvia hiilarirasvapöhöjä taltuttelemassa lenkillä koko jengin voimin. Innostuttiin esikoisen kanssa sitten vähän juoksentelemaan ja yllättävää, juostiin pitkiä spurtteja, eikä tuntunu pahalta. En ole juuri juossut vuosiin, satunnaisesti sillon tällön. Vähän kutittelis taas kokeilla joskus. Varmaan kun illat pitenee kevättä kohti ja toi loska ja kura häipyy, saatan kaivaa mun vanhat kunnon asicset tuolta kellarista ja käydä vähän juoksentelemassa.
Oli niin yllättävän kivaa. :)

Tänään siis sali kutsui. Olin toooosi väsynyt aamulla, johtuu siis siitä että meijän vauva heräilee öisin. Ei se itke eikä mitään, ei sillai raskasta, mutta se alkaa höpöttelemään, ja hiljenee takas unille vasta kun hänelle vie tutin. Niin että pittää nousta sängystä, mikä tarkoittaa kohdallani sitä, etten saa ihan helposti unta enää uudelleen. Olen siis ollut väsynyt jo aika pitkään. Mutta en valita, koska vauva voisi ihan hyvin myös itkeä tai olla nukahtamatta uudelleen.
Väsymys.
Ensin kotipihalla, sitten salin vessassa. Silmäpussit ON (ja ripsivärit ovat eiliset, hys hys ei saa kertoa kellekään..)

Ja vihdoin otin sitten mun treenikengistä kuvaa. Mä rakastan näitä, mullon näitä kahdet, toiset ulkokäytössä ja toiset salille. Löysin nää sattumalta toista vuotta sitten( sitä ennen treenasin siis ilman kenkiä muutaman vuoden) jostain Budgetin alesta, taitavat jopa olla miesten kengät. Salomonit. Mies, joka meillä asuu, aina välilä mainitsee että niin, MITÄPÄ JOS HANKKISIT KUNNON TOSSUT salitreeniin. Joo, varmaan pitäs. Mutku nää… <3 Joo, olis varmaan hyvä hommata semmoset jossain vaiheessa mitkä antas vähän enempi tukia ku nää on aika lörpsyt. mut mut..

Ja sit!!! HAHAA! Olin siis treenaamassa tänään selkää. Ja koska siellä oli jotain täysin uppo-outoja janttereita, niin päätin kaivaa luurin esiin ja yrittää salakuvata itseäni. Joo-o, ajattelin että näitä tyyppejä ei näy normaalisti mun kaa samaan aikaan ni ei tartte tätäkää häpeää selfiesekoilua selitellä ja punastella kellekään.. "joo, mä kirjotan blogia jota lukee kaikki kaks ihmistä…"
No emmä sit kehdannu kuitenkaa kauheen näkyvästi, joten saldo on aika kehno:
Aurinko paisto ja ihan mielettömän ihanaa!

Treeni itsessään meni siis huipusti. Alataljassa ja ylätaljassa lisää painoja, ja kun vikat sarjat "jäi kesken", pudottelin ja jatkoin.
Myös soutu istuen toimi hyvin tänään, sekä leveällä että kapealla otteella. Pohjesarjojen välissä kävin pitkästä aikaa vetelemässä leukoja laitteessa, hioin vähän tekniikkaa. Josko se siitä..
Vatsojakin tein, reipas olen.
Kotona söin:
Ja sitte vein perheen ulos:
Ja sit mää tein niille pannaria. Söin määki. MUMS MUMS huomenna jalkapäivä ni mää TANKKAAN. Öhö…

ps: mulle tulee ens vkolla toiset cherry jazzit.. <3 musta-turkoosit. <3 ei tartte kokoajan olla pesemässä näitä keltasia. XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!