ensitavoite

ensitavoite

lauantai 15. helmikuuta 2014

Rambo ei tunne kipua (mutta minä tunnen) sekä uusia kynsiä ja vaakapäivitystä.

Moikka moi!
Meillä tuolla muu poppoo tuijottaa Puttousta ja minä syön täällä päivällistä:
Tuo vaalia porkkanahöttösämpylä on mun hiilarit. XD On se kumma juttu, miten hyvvää se tuommonen spashaleipä on, vaikka tietää ettei se täytä eikä siitä tuu ees hyvä olo. XD
Mutta niin, eilen kävin sielä mannisella vaihtamassa sen pudden. Ekaa kertaa siellä vierailin, ja tosi hyvä palvelu. Ostin samalla sitte lisää prodee ja eri hiilaria ku mitä ennen. Monestakin syystä, mutta esimerkiksi siksi, että oli tosi asiantunteva myyjä ja osas selittää hiilarien eroja ja koostumuksia yms yms PLUS että loppulauselmana sanoi että "tää hiilari ei tee semmosta tuvonnutta oloa et tää ei mee sillai mahaan" joka VIIMEISTÄÄN myi itsensä minulle. :D Nauroinkin hänelle että tollahan sun olis pitäny alottaa niin olisit myyny sen mulle jo tuolla lauseella. :D
Sekoittelin sitten itelleni vaniljapuddea(söin sen siis yhden rahkavälipalan tilalla kun kaapista oli RAHKA LOPPU?!) ja en mä nyt tiijä. Se suklaa menee makiannäläkään, mutta ei se kyllä NIIN hyvää toi vanilja ollu ku aattelin. Toki siihen saattoi vaikuttaa Voimariinin vinkkaaman piparimausteen lisääminen, jota lisäsin siis LIIKAA. XD Testaan joku päivä sitä vähän vähemmillä pipareilla.
Pidin eilen siis ihan sovinnolla välipäivän, ja oli pitkästä aikaa semmoinen päivä, jolloin söin JUST niinku mun kolmen kuukauden takainen ohje sanookin.
Illalla mä pyysin miestä, joka meillä asuu, kuvaamaan mua yks Niken treenitoppi päällä kun myyn sitä tuolla internjeetin kirppiksellä ja yks mimmi halus siitä kuvaa (oh no…) niin ihme posetteluksi se sitten meni. En harrasta tämmöstä ollenkaan (siis miehen, joka meillä asuu, kanssa..)
Sieltä löytyy leveä selkä ja normaaliselkä, etu taka sivu kaikki mahdolliset turhanpäiväset. En sentään otattanu mitää olkapää-ojentaja- posetuksia. :D

Ja mitä tapahtui aamulla vaa'alla?!
Käsittämätöntä meininkiä?! siis kuusseiskapisteseiska enkä oo niinku muutamaan viikkoon edes miettinyt tätä asiaa sen kummemmin kun olen kerran vetäny mitä sattuu ja millon sattuu ni ei kai siinä tartte miettiäkään notta onko painolle tapahtunut mitään.
Nooh, Hyvä näin hyvä näin. Ensi viikon jännittävyystreenit lähestyy ja olen niin jännäkakkahousussa kyllä nytten, mutta katsotaan sitten miten menee. Tulen kertomaan niitä, mikäli en kuole pois.
Söin myös aamupalaa:
Kuolemasta puheen ollen: Mä en muistanut, että jalat voi olla näin kipeät?! Mä en tajua, en pysty kävelemään. Ja trust me, mä todellakin TIEDÄN mitä kaikkea lihaskipu voi tarkoittaa. Tää on jotain kasin luokkaa asteella ykkösestä kymppiin ku kymppi on se kun herätään yöllä kipuun kun vaihdetaan unissaan asentoa. Eli vielä kestän ihan ok mutta hitto että oon kyllä kipiä..! Tosi tuskainen meininki. Mun takareidet on siis kipeet. Ja perse. Meni vissiin perille niiden remmien kanssa se SJMV.
Siis torstaina.
Nyt on lauantai.

Tänään oli siis olka-ojentaja-vatsatreeni. Oli TOOOOODELLA hyvä, napsahti ku kuuma veitsi voihin. Salilla oli suhteellisen rauhallista ja sai aika rauhassa tehdä. Yks PT siellä oli kolmen asiakkaansa kanssa ja niitä tietty piti vähän väistää kun olivat isompi kööri mutta ihan jees.
Yritin kuvatakin mutta ei siitä mitään tullut. XD
Ensimmäinen on ennen treeniä ja toinen treenin jälkeen. Mä tarvitsisin oman hovikuvaajan joka vois ottaa munsta kuvia treenatessa. ;P

Törmäsin myös hauskaan juttuun:
Kyseessä on siis miesten pukkari.Ja kuten näkyy, ei ole kiinni ovi. :D

Sitten kaahasin kotia täyttä höyryä, söin vähän kanaa jonka mies, joka meillä asuu, oli rakkaudella (?!) valmistanut ja sitten lähdin kynsihuoltoon. Viime kerrasta on jo viisi viikkoa ja sormet on olleet iiiiihan kamalat.
No, tämmöiset niistä tuli:
PINKKIÄ?! siis MULLA?!
Nyt mä näemmä syön hiukan poppareita että saadaan suolalla tukittua mun aivotoiminta (tai ainakin verisuonet) ja huomenna vietetään lepopäivää. Maanantaina kello 9:30 mulla on treffit salilla rinta-hauis-treenin merkeissä. Sitä odotellessa.



2 kommenttia:

  1. Puddingista mullekaan ei uppoo kuin suklaa, muut on aiva yli yli makeita mulle. Söpöt kynnet sulla :) mä revin just omat rakennekynnet veke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä puren kynsiä niin täytyy välillä antaa sormien levätä ja ottaa näihin talttasormiin jotain kaunennusta. ei, se ei ole sana mutta käytän sitä silti. :) en oo muuten perjantain jälkeen itsekään koskenut puddeihin… että ei ne ihan mun juttu taida olla kuitenkaan. :D

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!