ensitavoite

ensitavoite

torstai 3. heinäkuuta 2014

Kuka sä oot?

Keitä te ootte?
Mä nään, että täällä joku lukee, mutta keitä te ootte? miks te luette? Olisi kiva tietää, sekä hyvässä että pahassa. Mä itse kun luen monenlaisia blogeja, tai no, samaa aihepiiriähän kaikki blogit koskee mulla, mut kuitenkin, ne on keskenään aika erilaisia.
niin, kertokaa toki.
On blogeja, joihin kommentoidaan paljon, ja blogeja, joita ei kommentoida. Mää kyllä nään että teitä käy, mutta harvoin kukaan juttelee takas niin että saa jutella, olis kiva jos sieltä useamminkin koodailtas mulle päin. :)
Nii, miten te ootte tänne eksyneet?


Mä kävin tänään salilla, ja eilenkin kävin.
Eilen oli kinttupäivä, ja noi polvet, ne vaan vihottelee vaikka niitä kuinka lämmittelee ja venyttelee ja tekee lämppärisarjoja ja kaikenmoisia "lähestymissarjoja", plaah. Eilen meinas itku pari kertaa tulla kun nykäsin jotenkin niitä.
Tehdessä ei satu, koskaan, eikä oo pelekua että pettäs polovet tms. Mutta sarjojen välissä ja näin jälkikäteen ja etukäteen. PLAAH!!! en tajua mitä se voi olla?
Eiliseltä ei oo reenikuvia, on vaan jälkeiskuva:
Bulgarialaista, etukyykkyy, sumoprässii, reidet ojennus ja koukistus ja molempiin aika tiukat pudotussarjat pari kertaa. Sissyssä vähän kävin kans vemputtamassa. Teinköhän muuta? en muista. Hitoksee kumminki hikkoilin.

Tänään oli olkapäivä, ja se oli kyllä NIIN hyvä reeni, huhhelishuijjaa!
Pystyt smithissä, viparit sivuille ja eteen pudotuksina, takaolat taljassa, ojentajat taljassa ja smithissä ja sit vielä kikpäkkiä jossa huomasin että hitoksee kiva olis saada kuva mut ei tiätenkää siinä sit ollu siihen mahdollisuutta.
Nooh, sama se. Kuvasin, vaikkei se nyt niin näy:
Luin sieltä vauva.fi:stä (mihin oon siis ihan koukussa jos muistatte kun kerroin) että miksi bloggaajat laittaa itestän huonoja kuvia? no miksi ei? mä en enemmänkin tajua sitä, että aina pitäs olla nii viimesen päälle nättinä. Mä en muutenkaan onnistu kuvissa, niin miksi mä en voisi laittaa sitte ihan överiksi?
Nythän siis ei ole kyse näinkin mitäänsanomattomasta blogista kuin omani, vaan puhuvat siis muotiblogeista (kai) ym joista mulla ei oo mitään ymmärrystä eikä tietoa.
En lue niitä siis ollenkaan, koska en jaksa, eikä mua kiinnosta.
Mutta siis siinä kun pyörittelen ja lueskelen monttu auki niiden juttuja, siis sielä vauvalassa, niin jään monesti pohtimaan, miksi itse teen jotain tai en tee. Ja tää kuva-asia nyt oli semmoinen mikä tuli mieleen. En nyt tiijä oisko tää parempi:
kai toiki joku dakfeis on?

No mutta, treeni oli siis ihana ja kaikki oli ihanaa ja isot tuli tänään kotiin ja jeejeejee.

Sitä ennen me miehen, joka meillä asuu, kans siivottiin. Siis kaappeja. Alettiin kiroilla siinä että hitto kun tää keittiö on tämmöne ja ei oo pöytäpintaa ja jaadijaa. Noh, me siinä sit alettiin aukoa kaapinovia ja mietittii et nii, meijän kaapit näyttää tältä:
tämä nyt on keskikerroksen vessasta. Mutta kuvastaa hyvin meidän kaappien sisuksia. Siellä on tavaraa joka veis puolet vähemmän tilaa jos se olis järjestyksestä. Mä oon tosi huono järjestämään mitään kaappeja.
Tai sit mä järjestän, ja sit lopuksi huomaan että mulla on keittiön pöytä täynnä roinaa mille en tiedä, mitä tehdä.
Nii, me sit vähä siivottii. Mut vähän vaan, koska en halua sitä kaaosta siihen pöydälle.
Minkä lopulta työnnän takas niihin kaappeihin. XD


Tähän väliin. Mä löysin taas muutaman vanhan kuvan itestäni.
On niin pirun tärkeetä ottaa niitä kuvia! Aina välillä iteki hämmennyn taas että ai niin, joo joo, oikeesti olin paljon painavampi ku nyt.

Mua jännittää tosi paljon se kuntosalivalmentaja-näyttö sekä tentti. Mä oon just tämmöinen että meen ihan jäähän ja varmasti kämmään niin totaalisesti kuitenkin, jomman kumman tai molemmat. en tajua miksi mä en vaan voi olla rento. Oon ollu pennusta asti tämmönen paniikkipirkko.
Hirvee ressi, miten lie käy loppukokeessa jos jo tässä vaiheessa hermoilen näitä "välitenttejä."
ääh, ahdistun.

Ja leivoin tänään. En JerkkuHerkkuja, vaan semmosia misson sokerii. :D

Ja mun tyty leikki kesäsäässä:

Oon tässä pohtinu josko vaihtas kaksijakoiseksi ohjelman. Siis neljä salipäivää viikossa, mutta kaksijakoisena. Hmm.. Yritän valmistautua nyt tähän, ku oon niin aivoihin ammuttu tän asian suhteen. Et mitä hittoo, pystynkö mä. Siis kun on tottunu hakkaamaan lihat ihan paloiksi, ja kaksjakosella se ei olis ihan sama asia.. Nooh, katsellaan!

Ai niin!
Mahtaakohan meijän vauvasta tulla supersporttinen Niinku Pauliinasta kun seki on ollu vauvana salilla?
Ei tullu lasulasuja sillon.
Mutta Pauliinasta sporttinen ja urheilua rakastava.
Näemmä.




14 kommenttia:

  1. Löysin blogisi Facebookin kautta, kun ystäväni oli linkittänyt sen tuon kuuluisan lastensuojeluilmoituksen myötä. Tuon lasu -merkinnän luettuani luin kaikki muutkin blogisi tekstit ja jäin koukkuun! Mahtavaa blogia kirjoitat hyvällä huumorilla höystettynä. ;-) Itse olen harrastan myös aktiivisesti liikuntaa sekä olen äiti kahdelle lapselle. Kuopuksemme onkin vasta 2 viikon ikäinen! :-)

    Ihanaa kesää sinulle!

    http://ellujumppaa.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ellu! Ihanaa kun kommailit! Ja etenkin, laittelit blogisi osoitteen, pääsee lukemaan uusia blogeja joihin en ole aiemmin päässy tutustumaan. Ja mikä iiiihana vauva sielä olikaan, kun kurkkasin!!! Lueskelen ajan kanssa lisää, mutta onnea ihanasta juhannusjätkästä!!! <3

      Poista
  2. En taida edes muistaa mitä kautta blogisi löysin. Surffatessa pisti silmään, varmaan joskus viime vuoden lopulla, reilusti ennen sitä lasu-ilmoitusta kuitenkin...
    Tykkään hirveesti tyylistäsi kirjoittaa!
    Olen itsekin liikunnallinen ja minulla on 3 lasta (Tosin paaaaljon isompia! ) En itse saa salitreenistä kicksejä eli käynkin siellä vaan toisinaan tekemässä täsmäiskuja heikkoihin kohtiin. Olen selkeästi ryhmäliikkuja ja käynkin jumppaamassa 5-6 päivänä vkossa. Hulluna pitävät monet, mutta onneksi tuolta maailmasta on löytynyt samanhenkisiä kavereita laajalla ikäskaalalla. Ja tietysti sitä jollain tapaa nauttii tuloksista, että kroppa ehkä näyttä siltä, että sitä on tehty muutakin kuin maattu sohvalla (mitä en itseasissa tee juuri koskaan :-p) Sanokoon joku, että se on turhanpäiväistä, mutta minulle se ei ole.
    Tunnut jo sen verran tutulta, että varmaan moikkaan, jos tulet joskus kadulla vastaan :-D

    Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi maarit ja ahana kuulla että koet noin! jos kerran täällä päin suomea asustelet niin millon ikinä törmätään niin hihkase että mää oon maaritti ja mää luen sun blogia! :D eikä se mun mielestä oo turhanpäivästä jos tykkää siitä että näyttää hyvältä. :)

      Poista
  3. Mähän roikun täällä kyllä ja kommentoinkin :D (riesaksi asti)
    Mä löysin sut, kun itse kommentoit mun blogiin joskus. Sun kirjoituksia ja kehitystä on mahtava seurata. Jalat maassa ja niin aito.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 ja mä löysin sut keltabikinisenä muijana lavalta elokuussa ja miehen kanssa puhuttii että tollon ihan paras roppa noista. :D

      Poista
    2. :D kiitos, ei vaan käynyt sitten ennustusten mukaisesti. Onneks mä oon jo päässyt siitä yli.
      Niistä polvista kans sen verran että mulla ne on usein kans tuolla tavalla kipeenä ja jumissa ovat siksi ne vihmoo. Viimeksi kun hierottiin sivureittä niin polvi meni lukkoon ja kramppas siinä pöydällä maatessani :D
      Joka ilta venytän ja rullaan noita hiton kinttuja.

      Poista
  4. Moikka. Löysin blogisi sen lasu-homman jälkeen ( kuinka joku edes kehtaa:/ ).. Olen itse 4 lapsen äiti, joka käy salilla, lenkillä ja ryhmäliikuntatunneilla 5-7 krt viikossa. Välillä tuntuu tuo syöminen olevan ongelma, tai siis syömättömyys, usein huomaan illalla et olen syönyt leivän ja juonut kahvia.. Siis uusia ideoita haen sun ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiva kuulla. :) siis ei se että syöt liian vähän vaan toi kaikki muu. :) toivottavasti löydät täältä mukavia juttuja jatkossakin! :D

      Poista
    2. Just sain myös tänään jumppaohjaajalta käskyn lisätä kaloreita ruokavalioon, ja varsinkin proteiinia. Täytyy huomenna alkaa sit rakentaa ruokavalioo uusiks. :)

      Poista
    3. Hyvä! Niin se pittää! Ruokaa vaan koneeseen ni hyvä tulee. :) paraskin sanoja täällä, kuumalla maistu mikään... :D

      Poista
    4. Juu, kun tässä oon nyt 10 kg tiputtanu, ja usean viikon ajan paino junnannu paikoillaan. Pitäis toi aineenvaihdunta saada liikkeelle.. Kuumalla ei tosiaan maistu juuri mikään, makeen ystäväkään en ole..

      Poista
  5. Moro! En ees muista miten eksyin sun blogiin, Voimariinin kautta ehkä? Tai sun miehen, joka teillä asuu blogin kautta? No eniveis. Tuosta polvikivusta! Mulla on nyt paskana tuo selkä ja polvetkin sitte vihoittalee, niin kysyin Napteekissa naprapaatilta että mikäs siinä on? Hän veikkas että etureisien lihaskalvot on niin jumissa, että ne kalvot kiertävät etureidestä myös polven alle ja sieltä ympäri, että kireys etureisissä aiheuttaa polvikipua. Käypä kokeile Napteekissa saisko ne sua autettua? Ajan saa tosi nopiaa sieltä ja Marko ja Jaakko on tosi mukavia heppuja. Ovat auttaneet kyllä mua ihan hirviästi :) Nii ja miks mää luen sun blogia? Noku sää oot aktiivinen postailija ja jotenkin kaikki koskettaa mun elämää kans tosi läheltä, samankaltaisuus. Sun tyyli on erilainen, välillä oon samaa mieltä ja välillä eri mieltä sun kans :D Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaapa toi polvihomma jännältä! tai siis siltä että tommonen sen saattaski aiheuttaa. pystyin samastumaan tunteeseen polvessa kun kuvailit tuota naprapaatin kertomaa.
      pitääpä soittaa sinne tässä joku päivä kun olis aikaa varata aika. :D
      ja, kiva kiva kiva että koet samastumista. :)

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!