ensitavoite

ensitavoite

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lomalla on mukavaa, lomalta on myös mukava palata.

Moi!
Täysin käsittämätöntä, minä vanha kämmikäsi olen onnistunut jakamaan internetyhteyden kännykästäni tähän tietomaskoneeseeni ja matkustan Tampereen ja Jyväskylän väliä TÄYSIN ajan hermolla reaaliajassa näpytän tässä tunnelmiani menneestä lomasta.

Nyt on tiistai, juhannus oli ja meni ja hermoni lepäsivät, sain apua lasten kanssa, kävin saunassa pitkän kaavan mukaan (meressä en käynyt vaikka isommat lapsoseni sen hulluuden tekivätkin!) ja shoppailin Raision Kauppakeskus Myllyssä.
Niin ja kävin vaunulenkillä!
Kelit oli lähes poikkeuksetta ihan yyyyperkakat, mutta paisto todistetusti pari kertaa aurinko!
Lapset pulikoi onnellisina, vaikka meressä nousi savi pohjasta pintaan ja tuuli toi kaisloja rantaan. :D ja se vesi, se oli 10- ja 12- asteista, riippuen päivästä.
HULLUA!
OIKEASTI kelit olivat tätä:
JOKA päivä, vettä, rakeita, kylmää, shittiä.
Ei ole tämmöstä kesälomaa tullu Naantalissa vietettyä varmaan sen jälkeen, kun reipas kymmenen vuotta sitten muutin Ouluun, siinä välisäs pari vuotta Saksanvuosia, kesä on siis ollut aina KESÄ Naantalissa.
Paitsi nyt oltiin kinttaat ja pipot ja pitkät housut ja softshell-takit kaikilla kokoajan päällä. Hitoksee siistiä.
Not.

(välispiikkinä tähän, ajetaan just Jyväskylän läpi, yleensä ajetaa siis rantatietä ni otettii nyt saitsarimatka, ja on kyllä kivannäkönen mesta! kehukaas vähän! Joku Alvar Aalto-museo täälä on kans!)

Ai niin, me käytiin kaupassa. Kaikkea kummallista löysin kun olin vieraassa kaupassa, tuli kuljettua paikka läpi sillai tuntosarvet pystyssä. Se, mitä eniten jäin kummastelemaan, oli erilaisten oluiden ja siidereiden ja limsaviinojen (eikne sellasii niinku oo?) määrä kaupassa!
siis kattokaa nyt tätäki kuvaa:
ihmekös alkoholi maistuu kaikille joka paikassa kun se on ton näköstä niinku karkkia söis. HUUH!

Käytiin tsiigaamassa Crossfit Naantali
Ja mies, joka meillä asuu, kävi testaamassa eilen maanantaina salin settejä. Hikisenä se palas että eiköhän sitä sielä saanu tehä ihan kunnolla vaikka pieni paikka olikin. :)

Synttärit juhlittiin UUDELLEEN taas, ja nelikymppinen mies sai tytyn koristeleman sydänkakun. <3

Kaupasta innostuin myös shoppailemaan uusia juttuja, esimerkiksi gluteenitonta leipää en ole ostanut milloinkaan. Olihan se vähän semmosta niinku pesusientä söis, mutta kyllä se meni ihan hyvin alas kaikilla. :D myös papuja uusissa pakkauksissa löytyi, näitä pitää testata myös!

Ja niin! shoppailua! kertakaikkiaan, mun vaaaaaanhat salomonin after jogging-kengät ovat olleet jo vähän huonossa hapessa mitä tulee salitreeneihini, ja olen haaveillut uusista mutta eihän mulla ole varaa esimerkiksi addun iiiiiiihaniin painonnostokenkiin, eikä mihinkään muuhunkaan kun oon tälläi hoitovapaalla jesjes.
Nooh, eilen käytiin Myllyn intersportissa tms ja mies, joka meillä asuu, löysi synttärirahoillaan kahdet, siis KAHDET lenkkarit, ja mäki löysin alesta yhdet reebokit. <3 uudet salitossut. <3 jes! kuvaa niistä ei vielä tietenkään ole, mutta kaikesta muusta on. Niinku siitä, että söin taas samaa kinkkiruokaa, olen pukeutunut johonkin muuhun kuin verkkareihin, on meikkiä ja tukkakin melkein laitettu, ostin elokuisiin ystävän häihin kengät mekkoon ja yritin saada siitä kuvaa, mutta mies, joka meillä asuu, osoitti jälleen ettei hän nyt vaimostaan herrajumala ala hyvä kuvia ottamaan, olenhan manannut tätä ennenkin..
oho! mistä sinne tommoset donitsikuvat ilmesty?!

No on sitä tullu syötyä raakasuklaataki Voikun innostamana, eli Myllyssä sijaitsi myös Kuudes Maku-liike ja siellä kävin tutkimusmatkalla hyllyjen välissä. :D
Lettujakin olen paistellu menemään ja selfieitä ottanu auringossa. Naamasta.
Oho, ja vessassakin otin.


Kaiken kaikkiaan loma oli kiva, rakeista huolimatta, nyt matka jatkuu kotia kohti (just näytti kyltti että vajaa 300km kotia.
Illalla ei välttämättä salille pääse, aamusta sitten ihanaan rakastettavaan arkeen takasin kiinni! <3

Vähän oli tönkkö postaus mutta josko tästä nyt saisi selkoa että lomalla oltiin jeejee ja akku loppuu macista just nyt. Lopetan.

Huomenna kirjotetaan sit jo siitä mistä kuuluu eli treenistä ja ruuasta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!