ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

vapaapäivä ja rasvakaloreita

Ja vaikka lupasin itselleni että tänään pidän tietokoneen kiinni, niin ei, pakko se oli taas tämäkin räppänä avata ja tulla raapustelemaan teille muutama rivi.

Tänään ei ollut salipäivää eikä mitään muutakaan päivää. Olen viihdytänyt itseäni reippaalla kahden tunnin lenkillä miehen, joka meillä asuu, kanssa, ja vauva oli mukana tottakai.
Ja mitäpä olisi lenkki ilman kuvia:
Ja eihän lenkki ole mitään jos ei pysähdy pehmiksellä.
Ai miten niin TAAS?

Oulussa rakennetaan vanhoihin siiloin. Tai siis ei rakenneta, kun ne vanhat siilot mihin piti rakentaa HUPS eivät ihan kestäneetkään niin tuli kokonaan uudet talot. Mutta kumminki. Sikakallista, mut hei, eikö teilläkin ala soimaan päässä tämä kun katsotte alla olevaa kuvaa siiloista?
tai edes tää?

:D

Ihan hyvät rasvakaloritkin näemmä, joten eiköhän siinä yks jäätelö ollu ihan sallittu.

Kotona päätin testata näitä jännittäviä juttuja!
seuraavaksi kokeilen niitä toisia.

Ja sitte piti käydäkin jossain farkut jalassa, kun ei koskaan käy.
Eli me verkkarisankarit pistimme tukkaan lakkaa, farkut jalkaan ja minä jopa MEIKKASIN ja lähdettiin käymään tossa Kempeleen puolella shoppailemassa. Lähinnä jälkikasvulle, mutta löysin mää kympillä tennarit joita aion käyttää mun alkuviikosta kotiutuvien Freddyjen kanssa!!! (oon niin himoinnu kertoa tätä teille mutta en oo voinu ku kehtasin miehelle, joka meillä asuu, nyt vasta paljastaa mitä oon tehny. XD toki ne on käytetyt ja maksoin niistä paaaaljon vähempi ku uusista. Me päästää nyt mun ystävän kanssa testaamaan että onko ne hyvät. M-kokoa otin että toivoa sopii että mahdun niihin…) Onko jollain? mitä tykkäätte?
No mutta, enihau, syötiinki.
Me on käyty muutama vuosi kempeleessä rossossa syömässä, kun siellä on mukavat tarjoilijat ja hyvää ruokaa. Ja suhteellisen halpaakin. En oo käyny missään muussa Rossossa, mitä voisin suositella ruuan tai henkilökunnan puitteissa, mut toi on ollu semmonen hyvä paikka.
Nyt niillä oli vaihtunu lista ja sekä salaattipöytä että lista itsessään oli iiihan vääränlainen meille!!!
Salaattipöydän plussana se, että siellä oli jättiläismäisiä valkosia papuja jossain herkussa yrittöljyssä, NJAMS!
Mää söin jonku kanaleivän. Kana oli liian kuivaa, mutta tsatsiki hyvää ja feta samoin.
mies söi jotta rullalla olevaa pitsaa ja se meni siitä ihan örh-tiloihin.


Aika hyvin olen siis tänäänkin onnistunut välttelemään ruuan tekemistä, jes!

Huomenna alkaa taas uus kierto, rinta-haba-vatsa siis tutusti, niinku tiijätte. Oon menny samalla ohjelmalla (tai no, jaolla) nyt marraskuusta asti, välillä pieniä temppuiluja välissä mutta ohjelmajako on pysyny samana.

Tänään myös kävi niin, että mies joka meillä asuu, passitti mut terassille auringonpaisteeseen lukemaan peeteehommia ja se ite imuroi yläkerran! jesjesjes olen niin onnellinen koska imuri ja hän eivät ole tehneet tuttavuutta ehkä tosi pitkään aikaan. Hienosti ovat toisiaan tuossa aulassa vaan ohitelleet, vaikka kovasti olen toisiaan yrittänyt tutustuttaa.
Oon siis ollu ahkerana. Oon jopa suunnitellut päässäni harjoitusohjelmia, joita etänä piti tehä seuraavalle lähijaksolle.
Ei maar, ihana päivä kun ei oo ollu tasan mittää hommaa, on vaan voinu olla ja tehä just niinku tykkää.
Kampaajalla tai kulmien värjäyksessä en oo ollu herran aikaan, tukalle on viimeks tehty yhtään mitään joskus maaliskuun alussa, ja kulmat värjätty vappuna. Oho. Oon minä sitte tarkka tästä mun omasta ulkomuodosta. pitäs vissii jonneki töihin mennä et olis ihmisen näköinen taas.
Niinku vaikka tän näkönen:
Kuva on otettu täällä pari vuotta sitten kun olin kiinteistömaailmalla duunissa. Oli todella miellyttävä fotaaja muuten tuolla, oikeen kehui (muistan vieläkin) miten monille ei sovi hymyily suu auki mutta mulle kuulemma sopi? :O
aah, sen verti harvoin kuulee tommosia kehuja ni ne muistaa vissiin aina. :D

Haluttas jotaki tämmöstä tukkaa:
Ongelma on siinä, että mulla on ihan piikkisuora tukka, niin että ei kiharru mitenkään nätisti vaan on suora hiirulaishäntä.
Pitänee soittaa sinne mun luottokarvariin. Odotan kyllä vielä kuukauden, meen just ennen ystävän häitä.

Okei okei, tää ei oo mikää kauneusploki ku tää on mun liikuntaläpätysploki.
MInne on kyllä viime aikoin valunut aika paljon muutakin, haittaako se? häiritseekö se? kertokaa rehellisesti.

Mulla on EDELLEEN kuuma peruna täällä odottamassa postaustaan, mutta tänäänkään en saa aikaiseksi siitä kirjoittaa kun kirjoitin itsestäni ja laitoin kuvia itsestäni. :P

Heippatirallaa nyvvaa.

6 kommenttia:

 1. Ei haittaa, anna tulla vaan :-) Kiva blogi :-)

  -Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maarit! Kiva kun kommentoit, saa kommentoida useamminkin. :)

   Poista
 2. Mikä mikä mikä on tuo sun mittari malliltaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööh.. Mikähän lie! :D tää on miehen peruja, viitisen vuotta vanha ja tuolloin kuulemma kolmisen sataa. Varmaan löytys samalla rahalla joku nätti ja naisellinen ku menis kauppaan, mutta tää on sipivan skrode mun makuun. :D ei häiriinny mun kympin vihkisormuksen kanssa käden tasapaino. :D mää kysäsen jos vähis muistaa tarkempaa infoa tai itse laitteesta löydän tietoa. :)

   Poista
 3. teillä on siellä ollut oikein kaunis päivä ja täällä vähemmän kaunis.
  Sulle sopii millainen tukka tahansa :) ja oot todella "vieraan" näköinen tuossa virallisessa kuvassa, mutta hyvältä näytät silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin oon! :D ja jotenki pöhön näkönen vaikka about samat kilot mulla on tossa ku nytkin. vissiin koostumus eri. :D istuin luonnollisesti paljon autossa ja koneella tuohon aikaan ja söin mitä sattu, millon ehti. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!