ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vedetään NIIN leukoja!!!

JEIJ! Nyt täytyy sanoa kyllä että aijjai! Olen aiemminkin puhunut leuanvedoista mm täällä. Tiedän kyllä, että olen tehnyt sen täysin väärin kaikki nämä vuodet (tai kuukaudet) , eli vetänyt itti hauiksella ylös. Eihän siitä mitään tule. Perjantai-iltana sitten mies, joka meillä asuu, näytti minulle Konsta Koivurannan videon juutubesta, jossa hän kertoo aika hyvin, miten sen pitäs toimia. Olen Siis silloin tällöin yrittänyt, mutta olen tosi sitä mieltä että ei mitään avustettuja niin eihän se homma siinä hulluna ole kyllä edennyt. XD kuminauhoilla joo, polven alle joo, on joskus mennyt mutta oon kyllä tiennytkin tekniikan olevan väärä. En vaan oo hiffannu, miten se homma toimii ja miten sen sais selällä tehtyä.
Eilen aloitin ylätaljasta selkätreeniä, ja otin suoralla kahvalla myötäotteella "leuanvetomaisia" sarjoja. Väsyi kyllä niin selkä, eli ilmeisen oikeaoppisesti sain sen toimimaan. Sitte taas taljaa väärin päin, istuen soutua ja pulloveria (mikä on muuten alkanut toimimaan ihan sairaan hyvin mulla! ) Kävin vielä ylätaljassa kaipalla kahvalla vemputtamassa. Sitten vatsalihasten kimpuun ja TÄMÄN KAIKEN JÄLKEEN ajattelin että no, kokeillaas kumpparia kantapään alle että josko se tekniikka olis oikeaoppisempi. Niitä kolme, ja sitten taas vähän vatsoja. Lopulta just ennen kotia lähtöä ajattelin että hitto, kokeillaan! alakerta oli jumppaajista sakeana (no ei ollu, mutta usiampi tyyppi) ja laitoin vilimin pyörimään ja kelasin että hitto en kestä jos se ei mee.
Mutta
Sain kuin sainkin sen tehtyä!!! Yritän lisätä viedon tähän, katsotaan onnistuuko. (no ei onnistu, täytyy vissiin juutuubin kautta laittaa..)
*****linkki videoon*****
Olen niin niin onnellinen tästä! Eka leuka! ihan suorilta jaloilta, ei hyppyjä, ja alastulokin on suht rauhallinen! JEEEE!!!!!!!
Voi sitä onnen ja tyytyväisyyden määrää. Ens kerralla testaan sen kylä alkuun, ei oo paikat nii väsyneinä. :D
Oikeesti, olen niin niin tyytyväinen tähän!

Treeni itsessäänkin sujui tosi hyvin, ja tuntee kyllä selässä. Sekin on tervetullutta, koska, kuten olen manaillutkin, olen ollut vähän huono saamaan tuntumaa selkään kivun muodossa. Ja se kipuhan mulle aina kertoo sen että osunut on, vaikka esimerkiksi Lihastohtori sanoo ettei kipua aina tarvita. Eli, tottakai esim olkapäätreeni osuu vaikken olkia kipeiksi saakaan. Selvähän se on. Artikkeli jonka just jaoin, on muuten ihan hyvä, kannattaa tsekkaa. :)

(olen pahoillani tekstin luonteesta nyt, mulla on tässä vähän häiriötekijöitä..)

Eilettäin lähdettiin sitten biitsille ekaa kertaa tälle vuojelle. (kahden keitetyn munan lounaan jälkeen..) Oulussa on yks ihana paikka, missä viime vuonnakin kikkailtiin suurin osa kesästä. Minä toki vatsa pystyssä mutta tänä vuonna onkin vauva mukana, vatsan ulkopuolella. :)
Aika mukava kesäpäivä porukalla. Vesi oli KYLMÄÄÄÄÄÄÄÄ enkä itse todellakaan sinne mennyt, mutta muu poppoo kyllä lilli siellä. Kyseessä on siis järvi, ei meri. :D
Mukava päivä.

Ja nyt aamutuimaan sain HerkkuJerkulta viestiä että olen Voittanut arvonnassa!!! kyllä nämä hommat vaan on kivoja, mää kun tosi harvoin voitan mitään. Ja täytyy sanoa, että parempi voittaa prodepatukka ja kookosjauhoo ja pancake-jauho kuin vaikka "vuoden suklaat" jostain Fazerilta. tulos on vähän eri.. :D

Mitäs muuta..
ei kai siis muuta. Jäin nyt suustani kiinni csi miami-tyyppisesti Jeritan kanssa.
Jaa, että mitä se tarkoittaa? no sitä, että molemmat puhuu samasta asiasta, ovat samaa mieltä ja joka kerta kun toinen sanoo jotain pätevää, toinen vastaa päätä nyökyttäen "totta, olet aivan oikeassa."

Eipä muuta, tänään sataa vettä mikä on ihan tervetullutta koska meillä on täällä taas ollu aika kuuma ja vauva on ollu sitä mieltä että eipäs nukuta.
Tänään pitäs juoksua taas kokeilla, mutta nyt mä oon jo lukenu siitä niin paljon että taidan ottaa juoksuhommiin intervallit ja meen niillä.

Joo, näillä eteenpäin. Meikällä alkaa huomenna taas uus kierto, siihen asti, näkemiin.

2 kommenttia:

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!