ensitavoite

ensitavoite

tiistai 14. tammikuuta 2014

Say hello to my flat ass.

Hjelou!
Arvatkaa mitämitämitäääääää!!!!
haha! VOITIN! kutosella! kyllä se toki siinä ja siinä on, ja varmasti huomenna on taas seiskytäjotaki mut mitä välii?! nyt se on virallisesti siellä käyny ja menee sinne taas. WOHOO!

Tänään oli jalkapäivä. Olin jotenki iha väsyny ja uuvuksissa eikä lähtemisestä meinannu tulla mitään, niin päätin ottaa asenteen että teen jotain ihan muuta ku hackia ja askelkyykkyy kävellen.
Niin siinä sitten kävi, että sinne smithin allehan minä taas itteni kampesin. Tein sekä normaalilla että ns kapealla kantapäät yhdessä ja varpaat sojotti kymmentä vaille kahteen. Näin se meni kunnolla tuonne mun flättihanuriin. (tämän vinkin muuten, että laittaa varpaat ulospäin kun kantapäät on yhdessä, jakoi mies, joka meillä asuu. )
Ja siis oli NIIN IHANAA olla smithin alla!! huippista!!!! Sitten mää lähtiin vettään suorin jaloksin maasta. ja sit reiden ojentajaa (sinne parit pudotussarjat) ja koukistajaa. Hyvää huomenta sekä perinteisellä että ne kiekot sinne varpaisiin. Sitte ku ei millää malttanu lopettaa ni prässin alle vielä vähän jumppaamaan leveällä asennolla ja lopuksi perus perspotkut taljassa.
Arvatkaa kuinka KIPEE mä oon nyt?!
ja KIVA! En olis meinannu millään malttaa poistua koko salilta, kun tuntu niin kivalta mennä miten mieli teki.
Oikeesti, hanurini on tulessa. niin tulessa etten muista koska se on ollu näin kipee.
Sairaan hyvä meininki siis sillä saralla.

Oon mää vähä yrittäny kuvvailla että onko mulla selässä muutaki ku makkaroita.
on siellä joku semmone lihas mitä en oo ennen nähny. Kummallisessa asennossa vaan näkyy. XD
Ja jalasta eilen illalla kans. XD
Joo okei okei, ne pakolliset hanurikuvat on laitettava, valitettavasti mun flat ass on huono kuvattava.

Näihin kuviin ja tunnelmiin lähden nyt suihkuun ja ottamaan marengit uunista. joojoo! tein ekaa kertaa evö semmosiakin. Aion maistaa miltä se maistuu. Maistoin taikinaakin. Mutta lähinnä tää oli siis testi että voiko semmosia tehä tytyn kuusvuotissynttäreille huhtikuussa.
Niijoo, kokkasin mää taas muilleki ruokaa, ne sai tämmöstä:
Siinno pottumuussii pinaatilla höystettynä ja possukastiketta, siello porkkanaraastetta ja broccolii (ja kevytversioinen kerma, muistaakseni seiskapinnasta..)

P.S: Tajusin just äsken, että oon vajaassa viidessä kuukaudessa pudottanu 33 paunaa eli 15 kiloa!!! VIISITOISTA KILOA!!!! Järjettömän mahtavaa! ja oikeesti, tajusin sen vasta nyt! en oo ajatellu koko juttu ku oon menny vaan vaakalukemien perässä mutta kelatkaa hei!!! Ja se, et meikä on saanu lihasta tässä samalla, ettei se oo vaa laihtumista vaan lihaskasvua samalla. UPEETA MINÄ! JEE!!!!!

8 kommenttia:

 1. JEE! Hienoa, olet tehnyt mahtavan työn <3

  Oi, synttärit. Mä en kestä. MEIDÄN vauvat jo kuusi. Sniff... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välillä sitä itsekin unohtaa, miten ison urakan on jo tehnyt.. ja todella, kuusi vuotta ja eskari syksyllä. Onneksi on toi vavva tuossa niin en tunne ittiäni IHAN NIIN vanhaksi kun lapset on isoja.. XD

   Poista
 2. Ja nyt kampaajalle :D
  Perät,selät ja koivet on kaikki mahtavia.(en huijaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiäkkö vieläkään en oo uskaltanu kampaajalle soittaa.. XD nooh, ens viikolla jos edelleen ollaan alle seitkyt ni sit.. XD ja däng juu, kehu on aina kiva. :D

   Poista
 3. Jes, hyvä! Se on ihan mahtava fiilis, kun paino humahtaa kutosella alkavalle kymmenykselle!! :) Ja 15kg, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, hämmentävää olla tavallaan se, joka olin vuosi sitten. :D ja kävin tsekkaa ni hyvin sullaki tuntuu meneän bataatteines. :D

   Poista
 4. Hienoa työtä, onnea!

  NM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos kovasti! sekä merkistä että kehusta. viistoista kiloa, käsittämätön määrä fättiä!

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!