ensitavoite

ensitavoite

maanantai 20. tammikuuta 2014

kolokytäkaks vuotta ja suklaafondanteja. ja valkoista suklaata. Ja lakritsia. ja ja ja..

MOIKKA!
Siis herrajestas, onko niin että mulla on jääny KOLME PÄIVÄÄ välistä?! no, sen sanon suoraan että kaks päivää ja kaks kiloa. LISÄÄ siis. En hätäile, pois ne lähtee kun on mahdottomuus että olis kaks kiloo fättiä tullu. Mutta, mitä mä oon tehny (tai syöny) viikonloppuna, no OOTTAKAAS kuulkaa..
Mulla oli perjantaina ihana selkäpäivä. Homma toimi ja kaikki oli kivaa.
Sitten tuli lauantai. Ja sunnuntai. Ja mää söin ja mää söin ja mää söin. Lauantaina mulla oli kampaaja. Mies, joka meilä asuu, varas mullle kuusysipuolen kunniaksi leikkuun ja värin, ja siellä mää sitte töjötin kolme tuntia. Tucca on ihana. Luin myös lehtiä, ja naureskelin että ei mulla kyllä oo itsehillintää, söin pullaa tai en.
Väri näkyy vähä huonosti mutta on semmone harmaa. Kampaaja olis halunnu syvemmän värin ja sillä oli yks uus väri käytössä niin se ei sitte ottanu täyttä hintaa ku ei tullu kunnon terästä. Sopii mulle kuitenkin.

Päätimmä sitte syyä karkkia lauantaina. Tiedostin kyllä ettei se ole hyvä idea, mutta lauantaina tuli 2 kk ruokavaliota ja olihan se paino jo monta päivää ollu kutosella alkava niin uskalsi ottaa siihen päälle lisää painoo...
Valkosta suklaata, lakua. Leivoin myös suklaafondanteja ekaa kertaa elämässäni:
oli ihan sairaaaaaan hyvää ja makeaa myös. Röyh, tempasin sitte vaakalukemat sunnuntaiaamulle 70,4kg (900g enempi ku pe ja la- aamuina) ja sunnuntaina päätinettä NYT!
Söin puurot nätisti aamulla mutta sitten kävikin niin että lähettii koko sirkuksen voimin ensin giganttiin valkkaamaan joululahjaa(uus tiskikone ja jääkaappi-pakastin) ja sitte ostoskeskukseen.. Rossoon syömään. Ku kato mulla on tänään maanantaina synttärit. Mies tilas, mun suosikin. Pfiffii meediumina ja kermaperunaa. Joo, röyh.
ja kun kerran vituiksi meni niin se meni sitte loppupäiväkin. Tehtiin fondanteja lisää ku anoppi ja appi tuli käymään, söin yhden. juuuust. ja lakritsinloput ettei kato jää kummittelee kaappeihin nyt viikoksi. huoh. Ja sit illalla royal elokuvaa katsoessa. Hellllvetti et oli huono olo. Ja siis joo, mies, joka meillä asuu, ei osta mitään VÄHÄN kun se pääsee ostamaan suklaata.. niin joo, täälä sitä sitte piisas.
Mutta, vaikka tänään vaaka näytti siis 71,4, eli 1900g ENEMMÄN kuin ennen viikonloppua, mä en ressaa yhtään. Oon vissii ihan luuseri, mutta mä oon ihan ok.
Se siitä tippuu kyllä, ja kohta ollaan taas kuusysijotaki-lukemissa. Ja ei siinä sit enää ees oo ku pari kiloa mun mielenpäällä. Outoa. Tosi outoa. Ehkä mä sit vaan alan oppia taas tän elämisen meiningin.
Tänään on menny pääsääntösesti ihan kivasti. Puurot ja kanat ja jaadijaat.
Treenissä kävi silleen hassusti, että ei oikein kulkenu. No ihmekös tuo, kun viikonlopun on vetäny koneeseen lähinnä sokeria. Oon ollu kyllä huonovointinenkin, että ehkä tähän liittyy paljolti just se että syömiset on ollu ihan pelkkää sokeria.
Piti tehä intervalli loppuun mutta meinasin kuukahtaa kun tein maaten haukkareita, ni ajattelin että okei, ehkä ei.
Kaikki on menny tosi hienosti, mut sit kävi niin, että meillä oli huonoksi meneviä banaaneja, ni oli pakko leipoo..
joojoo maistoin sitä. hyvää oli. prkl, alko vituttaa. Ihan siks että on se nyt perkele ettei ihmispolo voi lopettaa. Muuuutta, no worries, kyllä tää tästä. Mää en sit vaa leivo vähään aikaan. :D
Mun kanankoipi näytti tänään tältä:
hemmetin hämmentävän näkönen käsi siinä mulla. :D
Mutta joo, tämmöstä tää nyt on ollu, ihan pelleilyä.
Otin sitte kuvia mun hiilaripöhöstä:
Nii, se pakollinen persekuva tietty kans. :D

ja loppuun, jottei totuus unohtuisi. jos on synnyttänyt viis kk sitten ja laihduttanut ja kaikkea, ei pötsi ihan palaudu:
Mut mies, joka meillä asuu, on alkanu hokee että nyt rauha ja nyt olis hyvä. Munsta se on kivaa kyllä kans. Että se tykkää munsta.
Aamulla lähin salille, meillä näytti tältä:

Näihin tunnelmiin lähden syömään rahkaa, huomenna jalkapäivä...
Ai niin, mullon tänään siis synttärit, oon kolkytkaks. Sain kukkia mieheltä, joka meillä asuu. Tietty. <3

7 kommenttia:

  1. Paljon onnea Fiinu :) Ja kerrankos sitä vähän lähtee lapasista :D I know that feeling ;) Mut hei, ei se hommaa kaada! Tsemppiä treeneihin ja kaikkeen!

    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi päksy, oot kyllä niin mahtava tsemppari. <3 sulle kans tsemppejä, montako viikkua sulla vielä on diettii? etsä mee nyt keväällä huhtikuussa?

      Poista
    2. Juu huhtikuun 13. päivä on mun kisäpäivä :) Eli sinne asti vedetään! Asenteella ;) Mutta äläpä kato luule, etteikö mulla odottaisi konvehtirasiat kaapissa (joulusta!) ja vielä on piparkakkutalokin (tytön tekemä) korkkaamatta :D Sovittiin neidin kanssa, et mätetään se sit yhessä naamaan kun kisat on kisattu :D Että kyllä täälläkin osataan syömisen jalo taito :D Ja siinähän se pointti just piileekin, että ei se maailmaa kaada jos joskus syö vähän, tai vähän enemmänkin ;) ohi ruokalistan, kunhan se päivittäinen ruokailurunko pysyy kuitenkin :) Ettei lähde korvailee aterioita esim. piparkakkutalolla :D

      Poista
    3. Ja niin se mitä piti tulla sanomaan unohtui, eli magee kampaus sulla!!!!

      Poista
    4. meijän piti tulla kattoon kisoja, mut sit kävi niin että meijän pittääki juhulia mun tytyn kuusveet juuri tuona viikonloppuna. :/ plääh, olis nii kutkuttanu tulla kattoon. ja kiitti tukkakehuista. Mä tykkään kans.

      Poista
  2. :) On se kuule silti aika käsittämätöntä mitä oot saanut 2 kk aikaan. ei sitä tosiaan pari mättöpäivää kaada, vaikka se puntarissa näkyy.
    Mulla on yleensä energinen olo tommosen syönnin jälkeen ja rautakin on aika kevyttä, mutta voi siinä nuinkin käydä ettei kulje, Kroppa siellä ihmettelee, että mitäs hittoa täällä oikein tapahtuu. Toinen mitä mulle käy tuommoisen syönnin jälkeen on armoton vessassa juoksu, maha menee niin sekaisin ettei mitään rajaa.
    Hiukset on hienot, mä tykkään tuommoisesta harmaasta :) tässä odottelen kovasti et alkais omia harmaita tulemaan :)
    JA ONNEA!!

    VastaaPoista
  3. joo, kyllä mulla yleensä hiilaritankkaus auttaa. Nyt tais tosiaan jäädä ruokaa liikaa pois.. ja totta myös vessatoiminnot, sama juttu täällä. :D
    itsekin odotan kovasti harmaantumistani, ja olis tääki saanu olla harmaampi, mut ens kerral sit varmaa jo tukka harmaantuu enempi ku pohjalla on jo tää. :)

    VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!