ensitavoite

ensitavoite

tiistai 7. tammikuuta 2014

Voimasukkia ja reisilihaksia

Legday deathday. Uuh..!
Ja sitten taas jotta ei tärkein unohtuisi niin se aamupaino. Hämmennyin helvetisti kun satuin vaa'alle aamulla hyppäämään. Meinasin siis olla kokonaan menemättä kun olin eilisen lukemista niin hyvilläni, mutta tais tehä usiamman tunnin kasausurakka tehtävänsä (siis mulla on esim. siivet ihan sairaan kipeet, ja monet muutkin ylävartalon lihakset joiden ei treenin vuoksi olisi pitänyt kipeytyä.. tuli sitten kasattua pömpeleitä..) ja kulutus toimi jotenki eri tavoin..
siis niinku wattafak?!
Huomenna en ainakaan uskalla mennä vaa'alle. XP
Jalkapäivä oli siis edessäni tänään, onneksi jo takana päin. Tai en mä tiedä. Jalkapäivä on mullekin, niinku varmaan monille muillekin, semmone laav änd heit kollate-tilanne. Kauhulla odotan aina askelkyykkyjä mutta sit ku oon tekemässä niitä ja tehny ni kelaan että no camoon muija, mahetsua. Ehkä siks ku se on niin sairaaaaaan raskas päivä, niin sitä kammoaa.
Lähdin siis salille, ja mulla oli uudet Niken sukat. Niistä tuli sitte voimasukat, koska kävi niin, että siinä hackin alle kieriessäni hoksasin että nyt on tänään se päivä, kun saa laittaa vihdoin lisää kiekkoa!!!! no en mä lisännyt kuin viis kiloa, mutta olin silti tooodella tyytyväinen. kaikki muukin meni tosi kivasti, ja stalkkasin tässä männäpäivinä yht tiukkaa mimmii salilla ku se teki hyvää huomenta-liikettä ja laitto varpaiden alle kiekot. Kokeilin sitäki ja kappas! sehän meni hanuriin niin että soi! WOHOO! mahtava mieni muutos ja mikä ero liikkeessä! tein sitten sekä takareisille että hanurille huomenet.
Kävin loppuun vielä smithin alla muistelemassa miten kiva masiinavempele se on, ja otin leveällä ja jalat yhdessä - sarjana 8+8 pienillä painoilla. muistaakseni mulla oli ihan vaan kymppikiloa. Keskityin tekniikkaan, liikerataan ja loppupoltteen saamiseen.
Onnistuin.
Ai niin! Ne voimasukat, ja pukkarissa lihaskuvailuja..
Että on sielä vähän lihasta toverit, eiköstä vaan juu?

Muuten mulle ei kuulukaan muuta. Ystävä koodas tänään ja kysy että mitä teille kuuluu. Piti ihan miettiä että no mitäköhän. No ei niin mitään. Mun elämä on oikeesti lapsia, kotia, treeniä, ruokaa. eikä edes tässä järjestyksessä. :D oon varmaan supertylsä, ihmekös tuo mä en saa nykyään edes shoppailuseuraa ystävistäni. XD
Joo, siinä oli mukana pieni surkeuspisarakin kirjoittaessani lausetta. En siis tapaa ystäviäni juurikaan. Osaksi se johtuu minusta, osaksi heistä. Ei mulla aikaakaan kamalasti ole, mutta joskus olisi kiva käydä "likkaporukalla" vaikka shoppaamassa. Kun en mää kuppiloihinkaan vaan jaksa lähtä kun oon tämmönen tylsä kotimuija. :D

Ruokaakin oon syöny, ihan sitä tavallista:
Oli muuten sitte niinku niin sairaaaaaaan hyvää.

Kysyin tänään pollarilta kaikkien jumaloimasta puddesta. että voisko sitä maistaa joskus. Sain luvan ottaa JOSKUS iltapalalla. Eli pitää lähtä shoppailemaan puddea ja kattoo että onko se niin hyvää kun esim. voikkari usein hehkuttaa. Mut mä tykkään suklaasta, kaikissa muodoissaan? ja jengi puhuu vaniljasta?
Miten on?


Aijjuu! ostin eilen Anna-lehden kun somessa jutta Gee hehkutti haastatteluaan.
Vähän olin kyllä pettynyt, mutta niinhän se vähän aina menee. Joskus oli Anna Virmajoen haastis jossain ja seki oli tynkä ja mitäänsanomaton. Jotenki haluisin lukea syvempiä henkilöhaastiksia, en tajua miksei niihin voida panostaa..
Mut oha sillä vattapalikat juu.
Ollu siis. :D



Mutta joo, ei mulla nyt vissiin muuta, lähen voivottelemaan mun jalkoja tonne pedin puolelle mut sitä ennen laitan mun voimasukat kuivumaan.
Pyykkäsin ne.

16 kommenttia:

  1. Ei saa pestä voimasukkia, ettei voima katoa! Etureisi alkaa näkyä kuvissakin. Olen niin ylpeä sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meinaat että niistä pitäs tulla sellaset futaajan sukat mitä ei pestä ikinä? ne on ONNENsukat semmoiset. En mä ONNEA tartte ku VOIMAA. :D kiitos että olet. Se tuntuu hyvältä.

      Poista
  2. Hei toi sun etureiska <3 <3

    Ja hyvä huomio tosta levypainosta varpaiden alla. Itse oon nyt keskittynyt bootyn rääkkäämiseen ja oon asentanut mm. askelkyykkyjä tehdessäni smithissä levypainon etuvarpaiden alle ja kas kun se voima lähtee sillon ihan erilailla kankusta, eikä reiden avustuksella. :)
    Kyllä oli pakarat hellänä, kun ekaa kertaa tätä älysin mennä koittamaan!

    Käyppä muuten tsekkaas mun ja Ännän uus blogiviritys norssut.blogspot.fi ellet ole jo käynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos syvä. Joo mä käytän kans smithissä monesti kiekkoja tms mutta tää oli ihan uus juttu ja aiiiivan mahtava. Suosittelen!
      Pittää illalla käydä siis kuikkimassa uutta blogia! Mulla yks päivä oliki kyselyä notta vinkkejä blogilukemistoon mut kukaan ei uskaltanu sanoa siihen mitään. :D

      Poista
  3. Hyvä sä! Tsemppiä!

    Jokseenkin tuttu tunne tuo sosiaalisen elämän vähyys ;) Koitetaan kestää. Elämä on ja ruuhkavuodet, siihen vielä intensiivinen harrastus = hyvästi ystävät :D (okei, hieman kärjistetysti, mut pointti varmaan tuli selväksi!)

    Loistavaa painonpudotusta!

    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, tuttua tuttua. Ja mä jun en käy edes töissä, vaan oon äippälomalla ni en puhu kenenkään kanssa. XD äitini soitti eilen. Sen kanssa porisin. Muuten tää mun keskustelusisältö onki aika lapsellista. :D 9- 6- ja kohta 5kk- ikästen kanssa kun dialogi on aika ykstoikkosta. Ja kiitos, tajusin eilen että mulla on vauvan syntymän jälkeen tippunu nelisentoista kiloa, aika hyvin.

      Poista
    2. Niin ja siis mähän oon alkanu tekee töitä sen eteen vasta lokakuussa. :D

      Poista
  4. Aika hiljaista ton sosiaalisen elämän kanssa, todellakin tuttu tunne kun joku kysyy, että mitä kuuluu; ei mitään erikoista,samaa vanhaa. Kuka siellä kaupoilla ehtii ravamaan, kun pitää käydä salilla ;) ehheheh
    reisi näkyy selkeesti, wautsi wau.
    Puddesta mulle maistuu vain suklaa, se vanilja ja muut on ihan liian ällömakeita mulle. Nytkin mulla on varmaan vuoden ollut minttusuklaa kaapissa... Phyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mä kun en mielestäni edes ystäviäni kuormita mun salitreenijutuilla, lähinnä arkisesta painonpudotuksesta hehkun. Ja siis mun shoppailut oliski aika tylsiä, urkkavaatekauppoihinhan mä menisin. XD sen treenin lomassa. No ei, viikonloppusin mulla olis aikaa mut tuntuu et kukkaan ei haluu mun kas leikkii, buhuu!!

      Poista
    2. Kaikkihan haluu leikkii sunkaa, mut sää et ehi ;) Stadiumiin mekin aina sovitaan kaverin kanssa treffit :D

      Poista
  5. Niin ja pitäskö se kampaaja varata äkkiiiiiiii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaaka näytti tänään 70,7, vissiin pitää alkaa tilaileen sitä aikaa.. XD

      Poista
    2. NO PITÄÄ, Mä taidan varata kampaajan kun menee 70 rikki kans, siihen ei varmaan kauaa mee ;)

      Poista
    3. Sä oot vissii menos sen seitsenkymppises kans eri suuntaan ku mää... :D

      Poista
    4. Juu niin oon :D

      Poista
  6. totta Anu! täytyy vissiin alkaa keräämään rinkiä "me tylsät kotimuijat jotka ei muuta tehä ku reenataan" toiset meistä käy töissä, toiset ei mutta joka tapauksessa tää himahimmailu sais jo riittää...

    VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!