ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Hermopeikot hermoreenit

Tänään oli volyymiviikon viimeinen treenipäivä. Oli se kyllä hitto hommaa mennä tänään salille! Miten pää toimiikin siten, että kun on tottunut olemaan sunnuntain vapaalla, niin sitä sitten on vapaalla. Treenikin oli vähän niin ja näin. Salilla laiteltiin paikkoja kuntoon, niin siellä hyörittiin ja jotenkin itelle tuli olo että pittää ÄKKIÄ hoitaa homma kotiin. Vaikka siis kukaan ei ajanut pois ja tämä oli tiedossa, kun aiheesta oli tiedotettu jo ennalta. Silti mä olen vissiin kai niin hirviän kaavamainen että meen ihan sekaisin jos tulee jotain "häiriöitä" systeemeihin.
(salilla muuten oli taas pieniä lapsia äitinsä kanssa, ei ongelmaa!)
Salilla siis vaihdeltiin laitteiden paikkoja ja sinne uuteen alakertaan kannettiin esim. vatsalaitteet. Vanhaan vatsahuoneeseen tulee hierojan koppi. JEE, ehkä mäki saan nyt aikaseksi varata hierojan, kun se tulee olemaan siinä "matkan varrella."
Itse treeni oli tosi hapuilua. Oli siis volyymipäivä selälle ja pohkeille, ja lämmittelin PYÖRÄILEMÄLLÄ. XD menin siis ihan pihalle heti salin ovesta sisään astuessani, kun hyppäsinkin pyörän päälle enkä soutamaan.
No, treeni oli siis yhtä kokeilua, kun painot ym oli ihan vieraita kun toistot oli lähes tuplat ja joissain ylikin ja tekniikka eri. Siihen kun lisätään tämmöselle hermopeikolle se, että puolet tarvitsemistani kamoista liikkui paikasta a paikkaan b, oli päässäni soppa valamis.
Sain kaiken kuitenkin tehtyä, kävipä puolivalkku nappaamassa t-kulmasoudun viimeiseen sarjaan lisää kiekkoakin tankooni. En oikein itse osannut hahmottaa mitä kannattas laittaa ynnä muuta…
Treeni tuli tehtyä ja näin illalla tuntuukin selässä, vaikka siinä tehdessä mietin että ei näin Anna, ei näin..

Vatsat kävin tekemässä alakerrassa, tässä hieman huonoa kuvamateriaalia uusista tiloista:
Vielä on vähän tyhjää ja pimeää mutta eiköhän sinne täytettä kohta saada :D Tokikin, niin kauan kun täytteenä ei ole bodystep/vatsapeppureisi/pump-tunti niin kaikki käy!
:D
Salilta suoraan kävi matkani kynsihuoltoon. Viime kerrasta ei ole kuin kolme viikkoa, mutta kynteni ovat kasvaneet niin vauhdilla, että huoltoväli oli pakko lyhentää. Uudet kynnet:
Aivan I-H-A-N-A-T!!!!
Vai voitko olla eri mieltä?
Tänään olen syönyt puuroa ja ruisleipää ja kanaa ja salaattia ja avocadoa ja perunaa uunista pilkottuna (mukana myös porkkanaa uunipelliltä):
Maistoin myös uutta K-18 jäätelöä, punssikarkki maistui ja pinta oli kuin hopeatussilla värjätty. Aika kammoa. En syönyt loppuun.
IIIYYYYYYH!!!!

Meillä kävi ystävät kylässä, ja iltapala venyi aika myöhään. Mies, joka meillä asuu, halusi prodepannareita. Laitoin joukkoon marjoja ja pähkinöitä rouhittuna. Söin kolme, hän viisi.

Aah, nyt on kupu ravittu ja voi hyvillä mieli keittää iltakahvit. Voisi myös mennä nukkumaan, muttakun pyykkikoneessa pyörii vauvan kestovaipat, niitä pittää ootella ja mies, joka meillä asuu, lähti just töihin hakee kyykkykenkiään. Se menee huomenna crossfittaamaan aamulla seitsemältä. Se kävi siellä ahkeraan vuosi ja reipas takaperin, mutta lopetti ajanpuutteen vuoksi. Nyt olemme päättäneet hankkia kalenteriin lisää aikaa. Itsellemme, toisillemme, perheellemme. Joten mies, joka meillä asuu, menee seitsemäksi treenaamaan, Minä yhdeksäksi, hän töihin klo 12. Ehdimme hyvin tämän kaiken. Sitä en tiedä, kuinka hän jaksaa paahtaa ysiin illalla töissä, mutta eiköhän mukavat treenit anna lisäboostia sillekin saralle.

Meillä pätkii netti, joten hermostuttaa hieman tämä kirjoittaminen. Nooh, eiköhän tämä ala toimia. :D

Kaiken kaikkiaan, kun pääsin ruokakammostani, elämä on aika mukavaa. Nyt syödään hyvin, täysipainoisesti ja ehkä jossain vaiheessa siten, että se on kaikkein optimaaleinta lihaskasvulle.
Mutta nyt, avocadomaisiin tunnelmiin.
PUSUJA.

PS: käykäähän lukemassa Ollin blogista voimanostokisojen kooste. Itsehän en päässyt paikallekuten kerroin, joten odotin Ollin lupaamaa koostetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!