ensitavoite

ensitavoite

maanantai 14. huhtikuuta 2014

viikko potkittu hyvin käyntiin.

Mitäpä tässä suurempia, meillä täällä on juhlittu keskimmäisen kuus veet ja sairastettu vatsayrjötauteja koko porukan voimin, eikä kaikki oo vieläkään terveenä.
Juhlahumussa oli vaalianpunaista ja little ponya. Mies, joka meillä asuu, rakensi koristelut, jälleen kerran. Minä vaan kokkailin. :D
Kämppä oli täynnä viipeltäviä kuusvee pikkukimuleita, on sitä siinä kuulkaa vilskettä!
Sunnuntaina käytin tämmöstä pikkuviipeltäjää sitte ekaa kertaa virpomassa:

Tänään olikin sitten ilon päivä, kun sain jättää vatsatautiset tänne ihan päineen ja lähtä treenaamaan. Viime viikolla kävin siis kerran tekemässä jalat, muuten oltiin ihan vapaalla. Teki ihan hyvää, kun siihen ensin myöntyi. Siihen, ettei aina jumakauta vaa pääse.
Tänään siis meillä äijjät on viettäneet parantelupäivää eilisen ja edellispäivän yrjöistään, ja saatoin jättää loppujengin keskenään.
Ihan mielettömän siistiä. <3 Rinta-hauis oli treeni, ja hyvin meni vaikka oikeesti olin vähän kahvilla että mitä sitä pitikiään ku viime normirintatreenistä on siis.. öö KOLME viikkoako? joo-o, kun viime viikolla ei ollu, edellisiviikolla oli volyymi joten se oli sitä edellinen. OHO! No, penkkiä käsipainoilla, kokkeilin 17,5 kilosiakin käsipainoja loppuun, sain kolme. Ehkä pittää yrittää alotella sitte ens kerralla vähä isommilla josko niitä sitte jaksas, tiijä häntä. Vinopenkin tein sadan vuoden tauon jälkeen smithissä, ihan vaan vaihtelun vuoksi. Hyvin otti osumaa, tykkäsin. Sitte vielä vähän pidempää sarjaa taljassa, habat sekä taljassa että koneessa ja vielä loppuun peck fly koneessa istuen. Vatslihaksia lähdin tekemään meidän uuteen iiiiiihanaan kehonhuolto-alakertaan, ja vitsi mitkä VALOT!!!! peilejä vaikka kuinka, ja vitsi olisin voinu jäädä ASUMAAN sinne. käsittämättömän hyvät valot, pitää todellakin ottaa mies, joka meillä asuu, mukaan jotta saan paaaaaaaaljon kuvia. Siis oikeasti, itse kun yrittää niin eihän se onnistu, mutta SILMÄ näki. Tottakai vähän fotosinkin että sielä olosta on todistusaineistoa, mutta eipä niihi saanu sitä selkää esimerkiksi ollenkaan. Mutta, jaan kuvat silti, kun niitä kerran on. :D
Onpahan muuten meidän kehonhuoltotilassa tämmönenkin:
että ei muta ku ladataan ukkua päin näkyä. XD

Ai niin. Vaaka näytti aamulla:
kuuskytäviispisteseittämän. Viikonlopun ruokavalio oli taas lähinnä kakkua tai siihen verrattavia ainesosia.

Tänään ostettiin uusi auto, tai no, tehtiin kahdesta yksi. Lapset hihku että "ihan niinku meillois perheauto!" joo, on se seitsenpaikkanen liukuovimalli, mutta olihan meillä fordin c-max toinen entisistä autoista, niin että mitäs hittua, eikö meillä todellakaan aiemmat autot sitte oo perheautoja ollu? no, joka tapauksessa, nyt on. hieno on. hyvä on.
ja mies, joka meillä asuu, ei voi enää keksiä tekosyitä olla pyöräilemättä töihin. Mäkin voisin joskus pyöräillä salille.
Näihin tunnelmiin. Huomenna lepua ja keskiviikkona kinttuja.
Huomisen iltavapaan lasten nukkumaanmenon jälkeen käytän siihen, että vihdoin ja viimein istun tähän koneelle tutkimaan viikonlopun kisakuvat ja -tulokset kunnolla!!!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, mun puntari näytti samat lukemat aamulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no miks mä en sit näytä samalta ku sä, jos kerran painetaanki saman verran? eiku.. aijjuu… XD XD

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!