ensitavoite

ensitavoite

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kevyempi viikko vähä niinku pakosta

Yhtä hulinaa ja äitiyden täyttämää ollut tämä viikko. Kaikenlaista neuvolaa sun muuta mahtunut. Salille pääsin loppujen lopuksi vasta eilen torstaina. Periaatteessa olisin voinut ma ja ti käydä jossain välissä, mutta viikonloopuna kun tuli kaksi treenipäivää putkeen, otin maanantain sovinnolla vapaaksi ja keskiviikkona en vaan viittinyt.
Tunsin siitä ensin hirveää syyllisyyttä. Miten VOIN JÄTTÄÄ TREENIN VÄLIIN?! Tai enemmän mulla pyöri kysymys: miksi haluan jättää sen väliin. Laskeskelin, että olen marraskuusta asti tehnyt 4 treeniä viikossa, jouluviikolla tein vain kolme treeniä, muutoin ollaan menty neljän treenin kanssa. Mikä siis on ihan ok ja hyvä mulle, mutta ajattelin että ehkä mä voin pitää vähän höllempää viikkoa, kun tässä on kaikkea muutakin tosiaan käynnissä. Se on tuntunut ihan hyvältä ratkaisulta, olla vähän iisimmin treenien kanssa.
Eilen kuitenkin kävin, ja mukana olivat mies, joka meillä asuu, sekä tuo vauva. Tutun ja turvallisen Classicin hellässä huomassa viihdyimme kaikki. Tein jalkoja, vähän palauttelevaa, ei millään maximeilla. SJMV 60 kilolla keskittyen tuntumaan ja tekniikkaan, prässiäkin vaan 150 kilolla kapealla asennolla. (oli tullu muuten lisää teippiä levyyn!!)
HIHHEI, tosi kiva juttu!
Nyt pysy tossu hyvin. Uskaltaa ens viikolla laittaa 200kg ja antaa posottaa vaan. XD
Voisin toki myös harkita uusia treenikenkiä, mutta ehkä ei. :D
Etukyykkyä koneessa, ihan hepposesti vaan 80kilolla(siis painaahan siinäki se kelekka jotaki, en tiijä mitä) kympin sarjoja samalla kun vauva siinä vieressä istu Bumbossa ja nautti elämästä.
Etureisiä istuen, takareisiä maaten. Hyvä treeni tuli, vaikka olikin vähän semmosta ja tämmöstä.
Sitte on tietysti syöty, sehän on selvä:
Oon täysin koukussa bataattiin ja avocadoon! Ei oo ihan noin niinku bodiruuista parhainta, mutta on kuitenkin hyvää ja ei oo karkkia. :D

Muuten, tässä, kun en ole bloggaillut useaan päivään, olen kuitenkin harrastanut bloggaamista lukutasolla.
Oon ihan rakastunut Ollin tapaan ajatella! Tsekatkaa vaikka tämä teksti siitä, onko orjallinen ruokavalio ainoa vaihtoehto. Se toki sopii suurimmalle osalle koska makrojen laskeminen on aika työlästä, ja vaikeaakin. Käsittääkseni Jerita harjoittaa vähän samantyyppistä tapaa, ainakin offilla.
Toinen Ollin hyvä teksti on Tämä jossa puhutaan kaikkien kammoamist hiilihydraateista. Ollin tyyli kirjoittaa voi paikka paikoin olla aika teknistä ja vaikeaselkoista ymmärtää, mutta kun lukee vaan, oppii sitä lukemaan ja sisäistämään. Toivon teidän muidenkin ihastuvan Ollin ideologiaan. :D
Jeritasta muuten kun olin puhe, Hän on tällä viikolla postannut useita ihaniakummallisia ruokaohjeita, joita pitäisi taas kokeilla. Kannattaa seurata, hänellä nimittäin on oikeasti maailman kummallisin ja ennakkoluulottomin tapa kokkailla terveysruokia! Nytkin siellä on liuta juttuja, joita haluan testata myös itse!

Oma olo on pääsääntöisesti hyvä. Kun lakkasin ressaamasta ruokaa ja syömään itselle miellyttäviä ruokia (en laske makroja koska en jaksa, muussiaivoni äitiyslomalla ovat myös lomalla ajattelusta) , on olotilani ja stressitilani helpottanut huomattavasti. Pyrin siis syömään järkevästi ja fiksusti ateriani, mutta en orjallisesti. Ehkä joskus sitten, mutt nyt pyrin vain siihen, että treeni kulkee, salilla on mukavaa, ehkä joku lihas jossain pilkisää joskus, Kotona on kivaa, lasten kanssa jaksaa tehä eikä mieli seikkaile kokoajan ruuassa tai reenissä, parisuhde kukoistaa sen verran mitä se voi tässä elämäntilanteessa kukoistaa (kun ukko on töissä aamut ja illat ja päivät ja kaikki ja nähdään vaan pimeässä ja mennään lähinnä näppituntumalla että joo, sama kaveri se illalla viereeen kellahtaa) ja alles klar.

Meillä juhlitaan huomenna juuri vatsataudista parantunutta kuusivuotiasta tytärtäni. My Little Pony-kakkua on tilattu ja vaaleanpunaisia muffinseja kun viime vuonnakin oli, joten meillä ei mennä Kultsalle tänä viikonloppuna vaan ollaan kotona. Harmittaa kyllä, siellä olis niin monta kisaajaa lavalla, joita haluaisi lähtä kannustamaan, mutta odotan sitten jännityksellä tuloksia ja kuvia eiköhän Body-lehden nettisivut lataa aika reaalissa kuvia.

Näihin tunnelmiin, meillä sataa muuten lunta.
Maailman siisteintä.
no ei.
Mä meen nyt venyttelee.

5 kommenttia:

 1. Hei Kiitti mainoksesta :) Kyllä mä todellakin syön just sitä mitä mun tekee mieli, pääasia on ettei tarvii kärvistellä nälässä ja siksi mä tykkään todellakin leipoa kaikenmaailman sotkuja, jotka useimmiten maistuukin vielä ihan hyvälle :)
  Mä teen itse omat ruokavalioni ja kiva vaihdella et jos alkaa tekee mieli vaikka maustekurkkua niin mähän sitä sitten syön :) tai leipää. Tai jos listassa lukis mustikka ja kaupassa ei oo kuin mansikkaa niin mun maailma ei romahda :D Alkaahan ne samalla kirjaimella. Sitten mä tykkään bongailla kaupassa tuoteselosteita ja hiplainen kaikkia purkkeja ja teen päässä jo reseptejä. Joskus sitten taas vedän laput silmillä kotoa kaapista mitä käteen osuu ja sekaisin vaan :)
  Uuh Pony kakkua Kuulostaa taivaalliselta, Minille paljon onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joe sun ruokavaliolla saa sun vats an ni mä alan HETI syömään sun kummallisia leväitkuhippipakurijuttuja!!!!!

   Poista
  2. :) ilman muuta... pitääkin alkaa haalimaan ituja ja levää.

   Poista
 2. Kiitos kovasti kehuista =) Pitää yrittää pyrkiä jatkossakin herättämään ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mun mielestä oot vaan tosi hyvä esimerkki siitä, että voi syödä toisinkin, ja näyttää silti hyvältä. Ja siis voi sydöä hyviä juttuja joista itse pitää. Aivoni ovat solmussa, mutta varmasti ymmärrät, mitä tarkoitan. Ja onnittelut ihanista ja onnellisista hyväksynnöistä!

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!