ensitavoite

ensitavoite

lauantai 19. huhtikuuta 2014

I'll be back ja InBody-tuloksia

Selkä, tuo ihanan vaikea lihasryhmä!
Ennen muinoin, aloitellessani kuutisen vuotta sitten salitreenaamista, mulla oli ohjelmassa ylätalja. Sitten siihen tuli mukaan myös alatalja. Ja se oli sitte siinä, vuosikausia. En ollenkaan ymmärtänyt selän "tärkeyttä", kun eihän sitä edes itse nää.
Tajusin myös muutama vuosi sitten, että olen tehnyt ylätaljan tai selkäliikkeet yleensäkin, täysin päin persettä. Siis esimerkiksi ylätaljan täysin käsillä. Tämä on kai tyypillinen kämmi kellä tahansa aloittelevalla, mutta minä tein kyllä muutaman VUODEN sen täysin perseelleen. En enää edes muista, kuinka opin sen oikein tekemään, mutta uskoisin että apuna oli mies, joka meillä asuu. Sehän oli töissä salilla, jo edesmenneellä Profeelilla Oulussa, ja siellähän me tavattiinkin. Uskoisin, että olemme siis puineet asiaa joskus ja hän on opastanut että lavat alas.

Ymmärrän hyvin, että ihmisille selkä voi olla tosi haastava, koska jos ei koskaan ole tavallaan selkää käyttänyt, ei voi ymmärtää, miten SELKÄLIHAKSILLA voi vetää painoa ylhäältä alas.

Tänään oli siis selkäreeni. Eilen illalla vähän kuvailin selkää peilin kautta, hehe, ja tässä tulos:

Treeni sujui hyvin, lähdin hyvillä mielin, kun kävi niin että pomppasin tänään InBody-mittaukseen, innostuttuani Voimariinin täällä puhuessa siitä. En ole koskaan käynyt, kun en ole vaan kehdannut. En tajua miksi, koska oli tulos mikä tahansa, hyvä tai huono, on se itse hankittu. Nooh, kävin tänään Easymoven inbodyssä, ja tulokset olivat häkellyttävät.
Kuva on nyt normaalia suurempi, kun siitä niin huonosti näkee kuvasta mitä se sisältää.
Tärkeimmät (minulle) olivat

Lihasmassa 28,8 kg (viitearvo 23,8-29,1)
Rasvamassa 14,5 kg (viitearvo 12,4-19,9)
Rasvaprosentti 22 (viitearvo 18-28)


Tulokset yllättivät minut kovastikin. En kokenut ollenkaan olevani noinkin hyvässä hapessa kuin olen! Hehe, mukava juttu, ottaen huomioon etten ole edes noudattanut mitään ruokavaliota nyt hetkeen.

No, tämä innosti minua kovastikin selkätreeniin, koska tietysti, kun lapussa lukee ett fitti hommia ja fitness indeksi on 83 (olettsen että maksimi on sata.. XD ) , olen sata kertaa voimakkaampi, parempi, kauniimpi ja lihaksikkaampi kuin kaksi tuntia sitten.

Leuanvetoja koneessa, vastapainoja sain tiputettua reippaan kymmenen kiloa viime kerrasta joka oli siis muutama viikko sitten, Ylätaljaa, tasasoutua, t-kulmaa, pulloveria. Unohdin pohkeet, muistin ne vasta autossa. :D
Vatsalihaksia kellarissa tehdessäni ajattelin että no hemmetti, otetaan kuvia selästä, otin eilenkin mutta kun tänään oli selkäpäivä, niin josko siellä jotain näkyisi.
Ja KAPPAS! jo leveää selkää lähtiessäni hakemaan näkyi selkäfileet eri tavoin!
Kuvat ovat tietysi huonoja, kun ne on itse otettu peilin kautta, mutta tulipahan otettua kuitenkin todistusaineistoa että ihan hyvällä mallilla ollaan. :D
Ja kotona vielä vähän.. Alla olevassa kuvassa ei tokikaan näy liha samalla tavoin, mutta tässä lähinnä ajatusta siitä, minkä mallinen olen.
Vertailuksi muutama..
paino 78,4, eli semmonen reipas 13 kiloa enempi kuin nyt.
Paino 76,3kg.
Paino pyöri tämän kuvan aikaan jossain 73-74 tietämillä. Ja olin oikeasti mielestäni jo tosi täpäkkä.

Tämä on tammikuulta ja paino on joku 69kg suurinpiirtein.


Noniin, eiköhän asia tullut selväksi, muutosta on tapahtunut.
XD

Mitäs muuta.. NIIN!
vaimonhan kuuluu aina päästä salille, mitä välii jos mies, joka meillä asuu, joutuu tekee pihareenejä välillä…
hehe, no, tein mä sille ruokaa kun heilu kuulien ja hyppiksien kanssa pihalla..
Hyvä päivä, ja vielä on kaksi vapaapäivää yhdessä edess, tää on ihan mahtavaa!

5 kommenttia:

 1. No perskeles :) ensinnäkin wau ja toiseksi super wau!!! Kun noita tämän hetken kuvia katsoo ei voi ymmärtää millainen se lähtötilanne on ollut, siis ensinnäkin toi sun persaus tossa ekassa kuvassa ei todellakaan oo mikään kotimamman pullamössö hanuri ja selkä siellä on selkeesti tapahtunut muutosta. Ihan sama millaisia ruoka kriisejä sulla on niin ainakin jotain sä teet niin että kroppasi muovautuu :)
  Niin ja toi vyötärö!!! sulla on sellainen!!! NIII.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja syyyyyvä kumarrus! kehut on aina kivoja, tietysti. ja sit ku niitä tulee joltain tommoselta supermuijalta niinku sä, ni sehän lämmittää vielä enempi. :D onhan tässä töitä tehty, ja tollai kuvia katsoessa hoksaa että niin, tosiaan, matkaa on taitettu jo tosi hyvin. :D

   Poista
  2. Ollos hyvä, kehu on ansaittuja :) Kuvat on kyllä hyvä juttu siinä mielessä että kun se korvien väli ei sieltä peilistä sitä kehitystä nää, niin kuvista näkee :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiittikiittikiitti todellakitodellakitodellaki! Itsekin hämmästyin että oho, on se treeni vaan minua muuttanut, onneksi on kuvia!!! Mites sun safkat ja treenit?

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!