ensitavoite

ensitavoite

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Maakuntamatkailua nastat alla

Eilen oli välipäivä. Sunnuntainaaamuna herätyskello alkoi höpöttämään kello viisi aamulla, ja vaikka sitä kuinka yritti panna torkulle, ei se uskonut millään, joten sängystä oli noustava. Ollaan kuitenkin päätetty ettei ennen kuutta koskaan ala aamu, että vekkari napataan sitte vaikka meijän sänkyyn. Puuronkeittua ja kahvia naamariin. Oltiin molemmat miehen, joka meillä asuu, kanssa tosi nukkuneen rukouksia, mutta ollaan huonoja päikkäreissä joten ennen yhdeksää meillä oli Mannispuddet kylmälaukussa, samoin vauvan, tuon vekkarin, ruuat, kahvia termarissa ja kamat autossa. Lähdettiin aurinkopäivän retkelle.
Ennen yhdeksää.
Vauva nukahti heti, ja me nautittiin uuden (viikko sitten) hankitun perhebiilimme kyydeistä.
Kahvit juotiin jossain päin maailmaa:
Levähdyspaikalla oli myös roskapönttö, mutta kappas kummaa kun ne roskat ei ihmisillä jostain syystä löydä sinne pönttöön..
Vauvan vaippaa, purkkeja, purnukoita, johtoja, jopa yksi MATTO. siis OIKEESTI ihmiset mikä teitä VAIVAA?!

Hurruuteltiin Vihantiin ja sieltä Raaheen sukuloimaan yllärivisiitille.
Käytiin ajelemassa Lapaluodossa, eli semmosella vanhalla kalastaja-alueella.
Aivan ihanannäköistä, kuvista ei nyt paljastu tunnelma (koska istuin tosi urkkaajana AUTOSSA kuvaamassa kun vauva nukkui..) mutta jos joskus olette Raahessa niin käykääs kattomassa. Muutan tonne, heti. Okei okei, asun mä nytkin kivassa rintamamiestalossa mutta ainahan sitä himoitsee toisen omaa. XD
Kotona oltiin kuuden tunnin reissun jälkeen, ja koska pihahommat odottivat teijäänsä, tartuttiin haravoihin ja harjoihin ja puuhattiin pihassa pari tuntia. Mies, joka meillä asuu, innostui grillaamaan. Ja kyllä, meillä on ollut hienot kaasurillipelit ja vehkeet mutta ei ole enää, kympin pallolla tässä jo pari vuotta rillattu hyvää ruokaa, keitettiin me perunatkin siinä viime kesänä. Hyvin toimii. :D
Hiilet piti lainaa naapurista kun omat oli loppu ja lähikauppa ei niitä tarjonnut.
Arvatkaa, kuinka kipee olin illalla noiden kyrsien jälkeen?
Tosi.

Tänään alkaa taas uusi jumppakierto, maanantai kun on. Mun kaikkein tylsin päivä, rinta-haba-vatsa. Mies, joka meillä asuu, lähtee kohta crossfittaamaan ja sit on mun vuoro. Otan ne mukaan, totutetaan toi vauva kunnolla noihin salihommiin niin sit ku se on isompi (lue=juoksentelee ees taas) niin osaa olla treeneissä mukana eikä kikkaile sielä. Katotaan, saadaanko reenikuviakin. O-Ou.
Mutta palataan, kivaa viimeistä pääsiäisvapaata kaikille! Mitäs TE ootte tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!