ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ähkypäivä

phuoh.
Tänään on ollut aika rankka päivä. Nukuin aamusta vähän univelkoja pois ja aamiainen tuli syötyä vähän myöhään, ennen kymppiä. Siitä johtuen mun loppupäivänki syömiset on venunu tänne iltaan, not good.
Aamupala on mun päivän tuhdein ateria lepopäivinäkin, ja hitto siinä on sitä tavaraa NIIN PALJON, että sen saaminen ääntä kohti viimestä pisaraa myöten, on joka aamu yhtä hankalaa.
tänään vetasin kaikki vaan teharilla sekasin ja kurluttelin menemään. Kaunistelematta suoraan sekoitusastiasta:
Mulla on ollu niskat aika jankissa ja siitä johtuen pää kipiä jo pari päivää. Plus tietty noi univelat joita tulee kun vavvan ilmatiet kerää öisin eritteitä ja se sitten tuuppaa tutin pois ja suree sitten sitä tuttia. :/

Söin välipalanikin kaunistelematta suoraan astiasta:

PÄivä on menny ihan vaan aivoja tuulettaessa ja keli on ollut niin sairaan upee että pakko oli käydä ulkona. Meille tupsahti yön aikana kevyttä lunta ja auringonpaistetta, joten koko köörillä pörhällettiin pihalle. Omat toppakamppeeni eivät vielä varmastikaan mahdu päälle, joten autfittini ulkoillessa oli vähintäänkin jännittävä.
Ihan hyvin tarkeni mutta kyllä lenkin jälkeen piti keitellä kahvit:

Päivä menny kaiken kaikiaan ähkyssä. Tuntuu että syömistä on ollu ihan helvetisti yli oman tarpeen, mutta kai tässä joku perusidea on, jota en lähde pyörtämään ja kyseenalaistamaan. Huomenna on ihka ensimmäinen raportointipäivä, kyselen vähän juttuja ja toivon että puntarilukema olisi mieluisa..! Muutenkin on kiva päästä kertomaan fiiliksiä.
Jännää.
Huomenna luvassa rinta-havvis-masukka.
Mun äippä tulee tiistaina, meillä on keskiviikkona kahdenkeskistä laatuaikaa sen miehen, joka meillä asuu, kanssa. Mennään kattoo molempien hulluna fanittamaa Sami Hedbergiä. Jumppaajumppaapumppiipumppii. Saa nähdä kui käsille mun kaikki systeemit menee ku äiree tulee ti-to tänne.
mut hei, mun ja miehen iltasyömisiä tarjolla:

Eka viikko ruokavaliota takana ja ihan hyvin loppupeleissä kuitenkin menee. Oma fiilis on kertakaikkiaan niin loistokas(vaikka tänään onki ollu huono päivä) että rakastan vaan kokoajan ittiä vähä enempi. se on hyvä se.

Loppuun artikkeli, johon törmäsin sattumalta netissä. Hyvää tietoa ja hyvä muistaa.
Näihin tunnelmiin, toivotaan kaikille laitveit Ronnien tyyliin ensi viikon treeneihin ja kunnon tuntumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!