ensitavoite

ensitavoite

maanantai 11. marraskuuta 2013

vaaka-ruoka-ja höpinäpäivitys

En katso erilaiset äidit-ohjelmaa juurikaan. Nyt on kuitenkin mainostettu tyttöä, jolla ollut ekan raskauden jälkeen anoreksia ja odotti toista lastaan. Tyyppi pitää kaksplussalla blogiakin, yritän eksyä sinne joku päivä. Oli ihan virkistävää kuunnella miten raskauden aikainen painonnousu ei ole kivaa. Tämä herätti somessakin juttua pintaraapaisuna ja kyllä siellä usiampi sanoi että ei se raskaudenaikainen painonnousu kivaa ole.

Muihin aiheisiin!
Aamulla soi kello kahden päivän salivapaiden jälkeen ja vaikka syömiset on olleet viikonloppuna vähän kehnonlaiset, kulki se silti niin hirviän hyvin! Rinta-havvis-vatsa oli vuorossa ja kilot nousi! tasapenkki käsipainoilla, ristikkäistalja, peckfly. tasapenkissä kaks vikaa sarjaa kymppi per tassu. taljassa 15 kg per puoli. peck fly 27,5.
Siinä peckin sarjojen välissä yks tuttu mies kävi pyytämässä varmsitelemaan kun se vinopenkkas. Naurahtelin että nooh, voinmää tulla muttei munsta mitää apuja ole. Siinä sitte jännäpissa housunlahkeessa mietin että kiva kun se tokasee että en jaksa, nosta tää satku. Jälkeenpäin totesi hän ettei olisi kyllä ihan silleen sitä asiaa hoitanu. :D
Mutta olipahan viimenen sarja peck flyssa kevyt kun oli ensin kattonu sitä hänen kilomääräänsä.
Haba taljassa, tangolla ja hammerina. Pudotuksina taas. Sitte kolme eri vatsaliikettä, kaikkia kaksi sarjaa. hyvin otti pötsiin!

Oon syöny nyt viikonloppuna ja tänään kaikkee ihan hämärää:
ja siihen päälle vielä paljon muuta. Tänään olen kuitenkin ollut herkuitta, jos ei lasketa sitä kanelikorppua jonka söin. Lasketaan se. Varmaan.

Mutta täytyy sanoa etä luvan kanssa lusittu viikonloppuvapaa oli kyllä vissii kropalle tervetullutta. Salilla kulki ja vaakaki näytti tätä:
eli muutama sata ramma viime viikolta vai mitä..? koskas mä viimeks sain jotaki lukuja..? en muista. En oo tota painoo niin ahkeraan tuijottanu kun toivon että sitte ruokavalion kanssa se alkaa toimia. tai mistä mä tiijän. Katotaan, ei hötkyillä.

Jotenkin tämä saliharrastuksen aktivointi raskauden jälkeen on vissii menny jonneki hermostoon päässä ku katselin tänään tyttäreni pompulapurkkia, ja siinä olevaa kuvaa.
eikö ooki iha selkeesti nainen mekko päällä penkkaamassa?

Hihhei, nyt nukkumaan (oon tässä samalla kattonu TWD:ä joten tekstin laatu on varmaan tooosi hyvä..) ja huomenna jalakahommiin.
Mun takareidet on vieläki palasina viikon takaisesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!