ensitavoite

ensitavoite

perjantai 15. marraskuuta 2013

viikon viimeset ja ravintotapaamisen antia

Perjantai. Viikon viimeinen treenipäivä. Hassua, miten neljään päiväänkin tottuu, vaikka tällä jaolla mennään nyt ainakin pari kuukautta, kelpaisi viideskin päivä. :D Toisaalta, pitää myös yrittää nauttia määrätyistä vapaista.
Kävin vaa'alla aamulla:
On se laskusuunnassa joka tapauksessa.

Tänään oli siis selkä-pohkeet-vatsa. En meinannu saada treeniä käyntiin millään. Avustetusta leuanvedosta alataljaan missä homma ei meinannu toimia millään. Eka oli liian vähän painoa, sitte ku kiloja oli tarpeeksi, ei jotenki kulkenu siltikää. Ylätaljaan ja siinäkää ei toiminu. Lapio väsytti käsivarret enkä saanu tuntumaa. Vaakasoudussa onneksi alko viimein kulkea, ja sainkin siinä usiamman sarjan ja painoja nostaen hyvät setit aikaseksi. Tästä innostuneena menin alasvetoonki (enpäs tiedä nimeä, tein viimeksikin selkäpäivänä) ja SIINÄKI sujui. Kävin sitte vemputtamassa pari kevyttä sarjaa alataljassa ja kapealla kahvalla ylätaljassa. sitten pohkeille kunnon kuolema ja vatsoja.
Tein jopa pari kertaa hooveria(en todellakaan sitä 45s mitä pitäs).

Kotona odotti läpsystä vaihto ja palkkarina toimi
pari palaa kanaa.

Ja mitäs sitte? ei niin mitään. Söin nakkeja. ja perunaa.
ei ollu hyvää.

Mulla oli tänään se kauan odotettu ravintotapaaminen. Sen kunniaksi söin tyttäreni kamssa tämmösen puokkiin:
Tapaaminen oli tosi hyvä, tykkäsin. Analysoitiin mun ruokapäiväkirjojani jotka lähetin pari vkoa sitten ja tsekattiin oikeestaan tosi yksityiskohtasesti juttuja. Vitamiininsaanti esim on ollu perseellään.
Nyt mulla on ruokavalio ja purkkii ja purnukkaa. En olisi uskonut, että tähän joskus päädyn, mutta paino on saatava putoamaan ja nyt käynnistyy kolmen kuukauden jakso, toivotaan siis että helmikuussa ollaan kuumia kissoja. :D
no ei, mutta kyllä kolmen kuukauden periodissa pitäs tapahtuu selkeesti muutoksia. (otettiin meinaa tytyn kanssa taas kuvia. yyh, aina pelästyn itseäni..)
Hommmasin myös shakerin koska alan vetää purkista hiilarii ja prodee treenin jälkee. Outo juttu. mitenköhän tämä sujuu?
Olen tosi motivoitunut ja jännittääkin, mutta ei mua yhtään huoleta. Saa mies, joka meillä asuu, syödä suklaansa ja muut hötelönsä multa piilossa. Sen verran sanon ruokavaliosta, ettei minkäänlaista mättöpäivää ole, ainakaan nyt alkuun. eli nyt on IIIHAN PAKKO syödä viikonloppuna turhuuksia. :D


Purkkei ja purnukoi:

Tein poikkeuksen ja jätin naaman näkyviin kun otin itsestäni tämmösen minä rakastan purkkia-selfien. on muuten makuna rockyroad ja aaaaaaaah, herkkuakin herkumpaa.

sit mä syön vitamiinei. näiden lisäksi omegaa ja deetä että tullee mulle toistakymmentä pilleriä päivässä. En oo meinaa ennen tiänny ettei se 2 omegaa päivässä riitäkää. :O plus että deetä on monta kapselia. plus nää multivitat.
Onneksi mulla ei ole pillerikammoa.

Olen hyvin pahoillani, etten osaa tuottaa mediaseksikästä sosiaalipornoa, ja juttuni ovat aika tylsiä. Kirjottelen kuitenkin itsekseni tätä ja toivon että joku samastuu tai saa jotaki boostia itelleen tästä. emt. Toivottavastsi kelepaa. XD
Saatatte saada ennen ja jälkeen-kuviakin siis muutaman kuukauden säteellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!