ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

reeniä horo reeniä (ja ruokaa kans. Ja untaki vois ottaa. ees vähä)

Väsyttää. Se nyt päällimmäisenä tunteena ja fiiliksenä. Pari yötä on menny vähemmillä unilla, kun vavva nukkuu mun vieressä ja töhisee ja tuttia inisee pitkin yötä.
Aamu alkoi vavvan huoltamisella ja puurolla ja kahvilla:
Sitten auton nokka kohti salia. Vuorossa oli olka-ojentaja-vatsa. Viikon kolmas treeni. Soutelin vähän alkuun ja sitten kiilasin laardini pystypunnerrukseen käsipainoilla. siinä vähän pudotussarjaa mukana, samoin vipareilla sivuille. Uutta ohjelmassa oli viparit eteen tangolla, mitä en oo siis tangolla tehny koskaan. Pohdiskelin siinä sitte että mitäköhän tankoa on ohjelman tekijä ajatellu, ja päädyin mutkatankoon, ihan siksi ettei se oo painava. Testasin ensin ilman painoja että saan liikeradat kohilleen, ja sitte tuikkasin kärkiin yhteensä 2,5 kiloa. :D ihan hyvä tatsi kuulkaa.
Sitten oli vuorossa toinen uusi tuttavuus, takaolkapäät taljassa narulla. ihan SAIRAAN MAGEE liike sekin! Yks uus suokkari taas löydetty. Siittäkään ei voinu tietää ku vasta kokeillessa että miten hyvin toimii.
Sitte mulle tuotti hankaluuksia penkki kapealla otteella smithissä. piti tosi tarkkaan hakee penkin paikka tangon alla että menee oikein, enkä oo kyllä ranteista ollenkaa varma että miten ne kestää jos ja kun painoa tulee ladattua enempi. Saatto ranteet olla kyllä väärin mutkalla.
Yllättäin sain siihenki lyötyä kahteen viimeseen sarjaan sit kuitenkin jopa 17kiloa. Otti ojentajiin, kuulkaas. Sit taljassa niskantakaa narulla ja perinteisellä tyylillä kans narulla alaspainalluksella.
Sitte, ku mä tykkään olkapäistä, ni menin vielä laitteeseen pumppaamaan, tein vatsat siinä uudessa masiinassa ja pumppasin vielä kiekoilla vipareita kevyesti. Sitte roomanlainen penkki ja vartalonkierrot lisäpainoilla. Dippadai, se oli niinku siinä se päivän treeni.
kotona syötiin, kävin kaupan kautta hakemassa äkkiä salaattiin jotaki. Löysin myös lööpin joka oli pakko ikuistaa meille laihduttajille. ja ruoka, no, tosi eksoottista taas:

Kotona sitten päätin suihkun jälkeen kiusata itseäni vessan peilistä kuvaamalla. haha, julkaisen tissiliivikuvaa teille, yrjötkää roskiksiin pliiz..
Pikkukuvasta vähän näky muka olkaa mutta ei ne sit näkynykää. Jaan ne kuitenkin teille, inhorealismia tarjolla siis ja onpahan taas jotaki mitä kahtua kun siellä joskus sit taas jotaki näkkyy kuukausien päästä. XD

Sit taas ruokaa:
maustamatonta jugua ja mysliä, jälkiuunileipää kultakalkkunalla ja sitä perussettiä, mehukeittoo ja rahkaa.
Söin myös porkkanan.
Kello olis jo kymmenen ja pitäs vetää vielä illaksi jotain. kun on näin kivasti saatu hiilaria, taidan sen kunniaksi syödä lisää jälkiuunileipää.
Enhän voi tietää, mitä tulevasa ruokavaliossani sitten on, voihan se olla ettei oo myslii eikä jugua eikä leipää eikä ties mitä.

Mun frendi oli tänään jumpassa. Se tuli käymään jumpan jälkeen, ja oon vieläki pöyristynyt siitä mitä hän sano.
Tyyppi on synnyttäny VIELÄ vähemmän aikaa sit ku mä, itsetunto on mitä on ja on nyt otis innoissaan viikon käyny jumppaamassa. Ni nyt se oli menny intoa puhkuen johki jumppaan missä joku pihtikinttu jumppari oli ollu niin inhottava ja vähättelevä että mun ystävälle meinas tulla tossa meijän sohvalla itku.
Eihän tommonen oo oikein?! eikä jumpassa ja liikunassa kaikkiaankin pitäs kuitenki olla kivaa? ja jumppavetäjän innostava, vaikka tiukka. en tajua mitä itua on mennä jonneki ( ja tuntia mainostettiin vielä siten että se sopi aloittelijoille) kuuntelemaan miten et osaa ees lankkua ja ties mitä. ihan kamalaa.
Tämän johdosta mietin VIELÄKIN tarkemmin jumppani. Joissa en käy.
Tämän jälkeen koskaan.

Huomenna on selkäpäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!