ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Det är det anaboliska fönstret

...vilket är öppet bara en gång om dagen.
Tänään oli taas päivä, josta tuli mieleeni Eve. Aamu oli kankea, ja autossa matkalla salille tajusin palkkarin jääneen matkasta. Tässä vaiheessa meinasi jo pissa lirahtaa stringiin, koska tätä kamaluutta ei ole tapahtunut sitten marraskuun eli sen, kun palkkaria aloin juomaan, hörps hörps.
Nooh, väliäkö hällä, jalkatreeni kutsui ja olin niin vallan pirtiänä siitä, että pääsin rääkkäämään kinttuja ja hanuria että ajattelin ajavani vain sitten nopeasti kotiin treenin päätteeksi.
Itse treeni sujui, kuten mulla aina aamuisin. SJMV ja teinpä siinä sitte sillä seiskakymmenellä kilolla sitte ne pari sarjaa loppuun, Mitä en ole pariin kertaan tehnyt. Nyt oli voimatasot sitte vissii noussu niin että sain tehtyä puhtaita kunnon sarjoja niilläkin pari kpl. Prässitoimintaanikin olin tyytyväinen, mutta varmistaja puuttui, koska olen melko varma että olisin saanut sillä 200kilolla tehtyä kuutisen toistoa varmistajan kanssa. Mä oon rakastunu siihen meijän "uudempaan" prässiin ihan täysin, mutta ongelma syntyy siitä, että mulla on olo, ettei mun tennari pidä siinä. Pitäs olla ehkä lisää jarruteippiä levyssä plus toiset kengät, mutta en uskaltanu lähtä yksin kokkeilee, kun tuntu että se 180kiloakin Piti tosi paljon keksittyä siihen tunteeseen ettei tennari pidä. Plööh.
Sen jälkeen olis ollu vuorossa Reidenojennus, mutta siihen olikin parkkeerannut joku jäbäjäppinen, niin piti miettiä jotain muuta. Aattelin että nooh, kun täällä ollaan eikä oo hetkeen kyykätty ni kyykätääs ny ni saadaa usiampi moninivelliike tähän kärkeen. XD
Smithiin askelkyykkyjä siis. Ekkana Otin vaa omalla painolla tangon kanssa, ja sitteki lisäsin seukki sarjoihin vaan vitoset päihin ku tuntu jalat olevan jo aika sökönä.
Reidenojennuksetkin tein, ja -koukistukset ja kipitin portaat alas Nappasin kamppeet ja vetäsin pipon päähän ja heitin arskat päähän ja lähdin ulos aurinkoon kohti autoa.
Matkalla sitte tajusin että kappas! loppuverryttelyt jäi täysin välistä.
Ihan ei menny nappiin nää hommat.
Kotiin ruokapatojen ääreen johon otsakekin viittaa.
Suihkun jälkeen pörhälsin vaatehuoneeseen kaivamaan sukkia, ja meinasin saada sydärin kun tajusin ettei kaapissa ollutkaan urheilusukkia, vain jotakin lirukökköjä jostain halpamarketista. Nää on nyt KOKO PÄIVÄN pyöriny mun jaloissa ja en vaan kestä. Maailman ärsyttävintä.
MUUTEN!
Kaikki Ihanat Oulun suunnilla olevat ihmiset! Nyt tulee MAINOS!
kaverikamppanja Classic Gymillä!
Muistakaa siis meikämuijan nimi mikäli korttia menette hakemaan seuraavan kuukauden sisällä. <3 suosittelen NIIN LÄMPIMÄSTI! Toinen asia. Ajattelin raahata miehen, joka meillä asuu, tänne:
Meillei oo tuolloin ku yks häntä kotona ni sinne siis!!!

Yritin kuvata reisilihaksia suihkun jälkeen. Noh, näkyy ne siellä enemmän kun koskaan aiemmin, vaikkei ne kauheen selvät ookaa.
Ja ei, ette nää siellä mitään mitä siellä ei pitäisi näykyä, joten turhaa tihrustatte.
XD
Sitte. Nää on housuit, joissa oon treenannu aiemmin. Ja samanlaiset ja samaa kokua olivat mulla käytössä ennen raskauttakin..
Nää ei oo ollu näin löysät mulle koskaan. Nää oli semmoset slimmit ja timmit. Noooooh, eipä oo ennää!

Tänään leivoin pullaa, oli pahaa. Maistoin.
Nyt on pakko lopettaa kun jäätelö kädessä on nii vaikee kirjottaa.2 kommenttia:

  1. Haha! Varovasti, tunarointi saattaa tarttua! PS. Multa repesivät tänään housut. Juurikin ihan persreiän kohdalta. Niinpä tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahahaaa! oot ihan käsittämätön sukkines ja housuines. :D

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!