ensitavoite

ensitavoite

tiistai 25. maaliskuuta 2014

uusia paitoja ja vanhoja juttuja

Ihmettelittekö missä luurasin eilen vaikka oli treenipäivä? no ilta meni hulinalla joten ihan sovinnolla könysin vaan miehen, joka meillä asuu, kainaloon, kun se illasta kotiutui.
Oli treenit eilen, rinta-hauis. Puolivalkku oli kanssakin paikalla ja varmisteltiin toistemme sarjoja. Kyllä mua naurattaa tai no ei naurata vaan hirvittää kun mietin että mimmosia painoja hän käyttää ja minä siinä tosiprona takana "varmistelen" että mitäköhän sitte ku hän sitä apua oikeesti tarttee..
Onneksi ei tarttenu. HUH.
Tulipahan meikäläiselläkin rintatreenissä tasapenkissä käsipainoilla enkat. 17,5kg per puoli ja olikhan niin että kuus toistoo? alla oli hyvät sarjat viidellätoista.
Vinopenkissäkin punnersin ihan tyytyväisenä menemään sekä peck flyn istuen.
Hausikäännöistä puolivalkku otti kuvaakin.. XD

Illalla yritin kuvata selkää ja näyttää siellä vähän jotain erottuvuutta olevan vaikka oonki tämmönen patonginpuputtaja:

Kerroin myös taannoin ostaneeni kirpputorilta urkkapaitoja.. No yksi niistä saapui.. kappas, ihan ei oo sopiva. XD
hehe, mahamakkarat tursuaa yli laidan. Nooh, pannaan kiertoon. :D

Tänään mulla oli välipäivä treenistä ja käytin esikkoa lääkärillä.
Käytiin sitten Oulun keskustassa nopeasti pyörähtämässä ja Keskustan keskiössä sijaitseva Hovihalli Anttilan tiloissa on uudistunut ja ai että miten mahtava ruokakauppa se olikaan! jos olisi kulkua keskustassa enempi niin varmaan kävisin tässä. Siellä on myös erikseen luomu-puoli, ja vihannespuoli oli kans tosi hyvä. Melkee niinku keskellä suurta maailmaa Helsingissä Stockan herkussa. No ei, mutta tosi hyvä. Käykääs Oululaiset. Mutta älkää peljätkö vaikka vihannesvaakat ovat kummallisia. Me osattii niitä mun esikon kans ihan hyvin käyttää kun aikamme niitä ensin kummasteltiin. :D
Oli hauska tunne kun paperikassista patonki vilahteli ja aurinko paistoi.

Pakollinen ruokakuva tähän väliin:

Tänään, hetkeä ennen köyhyyksissäni ja patonginkantoajatuksissani Firenze silmissäni tekemääni "en osta mitään"-päätöstäni, bongasin somen Oulun kirppikseltä urkkapaidan. Joo, mä olen epätoivoissani yrittänyt löytää paitaa joka sopeis mun mustaturkoosien beebeen pöksyjen kanssa. Nyt se löytyi, hain sen ja tässä se näkyy nyt:
Näihin tunnelmiin odottamaan huomista jalkatreeniä, moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!