ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Prodelättyjä rahkasta.

Pakko tulla jakaa ja kertoon!!!

Lähdin guuglettelemaan erilaisia proteiinipannareita ja -lettuja ihan testimielessä, kun olen nyt päättänyt vakaasti lopettaa herkuttelun ja siirtyä "järkevämpiin" herkutteluihin. ;P
Löysin TÄMÄN ja se herätti mielenkiintoni lähinnä siksi että siinä ei ollutkaan sitä maankuulua prodejauhetta vaan rahkaa. Toki ohjeessa mainitaan myös vehnäjauho, mutta pikainen googlaus kertoi yhden desin (1dl) olevan 65g ja sen ravintosisältö olisi nähtävissä täällä. Eli sadassa grammassa kaloreita on 360, kuudessakymmenessäviidessä grammassa 234 ja koska ohje antaa puoli desiä, on itse kalorimäärä 117. Hiilaria taas 22,75. Koko Taikinassa siis pelkistä Vehnäjauhoista. en vielä pyörry. Muutoin ohje vaikutti ihan näppärältä, vaikka siinä onkin yksi muna keltuaisineen. Sokerin jätin lisäämättä. Ja se on pääasia, ettei ole sokeria. Sitä yritän nyt välttää, puhdasta karkkisokeria.
Paistoin öljyssä, ja ai vietävä, nämä ovat NIIN hyviä, että kuolen.
Mukaan otin perus lettuhillon sijaan Vauvani Hipp-merkkistä punaisia marjoja ja omenaa-pilttiä. Ravintosisältö 100grammassa 65kcal, HH 14,9 ja pieni teelusikallinen riitti ihan mainiosti.
viisaita valintoja, ja tää vaan oli NIIN HYVÄÄ että jos ei muuten rahka maistu niin tässä maistuu.
Sekaan laitoin muutamaan lettuun testi mielessä rouhittuja pähkinöitä, vaniljapuddee mauksi ja omenaa raastettuna. Ne odottavat maistajaansa tuosa. oi AAH tästä satsista tuli 8 ja osa aika paksuja. Voisin syödä kolmen jälkeen vielä reippaasti lisää, mutta odotan salilta palaavaa miestä, joka meillä asuu. Saapa nähdä, mutta uhkaavasti näyttää siltä että saatan näihin rakastua ikiajoiksi, ja saatan tehdä tästä eteenpäin vain näitä, lapsillekin.
Ja kyllä, meillä näyttää aina tältä kun mä alan kokkailemaan jotakin.

Muutenkin päivä on ollut ravintopuolella voitokas. Anoppilassa käynti ei tuottanut repsahduksia vaikka tarjottavaa oli:
eli mun lempparikeksejä ja -pääsiäismunia. Kiusaus voitettiin, koska otin Mannis-puddea messiin.
Tein niitä aamulla muutaman satsin kaappiin sitä varten, että jos tekee mieli makeeta tai muuten vaan, välipalan korvikkeeksi.
Toki myös söin ennen lähtöä. Ai että oli HYVVÄÄ LOHTA.
Kotiin tullessa syötiin taas.
Uusi rakkaus:

Aamulla join marjasmoothien. Olen hyvin hyvin onnellinen itsestäni.

Tähän loppuun suosittelen käymään Ollin blogissa lukemassa syömishäiriölästä. Oli hämmentävää huomata, miten täydellisesti hän osasi kirjoittaa juuri omista ajatuksistani ruuasta.
Ajattelemisen aihetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!