ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

uusi tucca. ja kävin treenaamssa. Oho.

Tere tere!
Näin se on taas yksi viikko ihmisen elämässä vierähtänyt ja on sunnuntai. Yhtä hulabaloota tuntuu olevan tämä elämä, vaikka miten päin sitä yrittäs pyörittää.
Eilen kävin treenaamassa taas selkää. Alataljaa, ylätaljaa leveällä, tasasoutua laitteessa kahdella otteella monta sarjaa, alataljaa kapealla(normaalistihan teen sen ylätaljassa mutta sepä oli varattu) ja pohkeita seisten. vähän kokeilin taas leuanvetolaitettakin mutta onhan se ihan liian vaikeeta! pitäis vaan kunnolla vihtiä alkaa reenaa sitä leuanvetoa OIKEASTI mutta ei vaan suju. Eikä suju varmasti vastakaan jos en edes yritä. Vatsojakin tein, ja sitte join palkkaria pukkarissa rennosti.
ja ulkona paistoi aurinko. <3 Sitte kampaajalle Sirenaan mun luottokarvarille. Taas kerran istuin penkkiin ilman minkäänlaista ajatusta kampauksesta, tuttu homma, en ole enää vuosiin miettinyt, mitä tälle tekis kun Sirpalla on aina joku idea. Joku varmaan muistaa että viikon päästä maanantaina menen hänelle myös värimalliksi koulutukseen, sitä silmälläpitäen leikattiin nytkin.
Uusi tukka useasta eri kuvakulmasta, samastakin.
Miehen, joka meillä asuu, mieliksi tuo viimeinen. se kun aina rakastaa sitä että mä teen itsestäni tyhmän. <3 Kampaajani Kehui kovasti että olen kovasti hoikistunut ja sanoin suoraan etten itse sitä aina edes tajua. Aina välillä sen hoksii, kun laittaa jotkut housut jalkaan, mitkä on vaikka kirranneet tosi paljon viime vuoden puolella. Ja vaikka noita matkanvarsikuvia voi katsoa vaikka täällä, sitä ei siltikään aina tajua.
Tässä kuva muutaman viikon takaa.
Muutoksia ei siis juuri nykyään enää tapahdu, mikä liittyy hyvin pitkälti mun ruokavalioon. Jaa mihin ruokavalioon?
okei, toi burgeri oli tyttären rakennelma. Mut silti. Joku terveyspaukkukin sinne on eiliseltä löytänyt, eli siis kanaa ja makaronia ja mitä kaikkee vihreetäki.
No joo, en mä oikeasti näin huonosti syö. Mutta kyllä mun syömiset on vähä palio perseellään. Ja kyllä nää kaikki mun mahaan on menneet. No ei KAIKKI mutta kaikkea. :D
Syön mä rahkaakin. Ja kanaa ja pastaa ja pähkinöitä ja ja ja mut sit mä myös syön karkkii ja suklaat ja jauhelihaa ja ketsuppia.
En mä tiedä, miksi. Mun tulee ihan sairaan kamala olo siitä, kun syön huonosti. Miksi mä teen sitä? laiskuuttani. Kyllä mä paljon mietin sitäkin että mikä olis optimia mun mahtavalle lihaskasvulle (jota ei ole) mutta mä en jotenkin JAKSA miettiä. Elämä on aika hektistä tässä (no ei varmaan kenenkään mielest oo ku enhän mä käy ees töissä) ja jotenkin tuntuu että kaikkea pitäs tehä, ehtiä ja jaksaa. Niin onpahan taas hemmetin heleppua tarttkua siihen leipäviipaleeseen(näkkileipään) sen kanapaketin sijaan. Vaikka sitä kanaa siellä kaapissa on. Ja kaikkea muutakin on, kokoajan. Silti jotenkin on helpompi vaan äkkiä rusinoita napsasta ja juua kahvia päälle.
En mä ees tunne morkkista, vaan olo on ihan puhtaasti fyysisesti ihan paska.
Pitäs pitäs pitäs ja silti vaan en.
Nooh, kyllä se tästä, no worries. Nyt on pääasia että pääsen salille 4krt/vkossa ja se homma siellä toimii. Sitte ku alan saamaan untakin tarpeeksi ja lepoa ylipäänsä, alan suunnitella ruokapolitiikkaani. Ja muuten, artikkeli, johon törmäsin tänään löytyy täältä, käykää lukemassa ja kertokaa mielipiteenne aiheesta.

Niin. Mulla ei oikein ole kuvamateriaalia tällä kertaa. Mutta yhden tämmösen ajattelin jakaa kanssanne. OIKEASTI mun suurin ongelma tällä hetkellä näkyy tässä kuvassa. Varmasti mulla on muitakin ongelmia vaikka muille jakaa, mutta se OIKEASTI häiritsevä osa minussa on tässä:
Eli siis tuo löysä osa keskivartalossa. Mutta täytyy sanoa että oon aika onnekkaassa asemassa että toi on ainoa alue joka mua omassa kehossa OIKEASTI häiritsee. Jota yritän piilotella (tähän asti… XD ). Muut osa-alueet minussa, joihin en ole tyytyväinen, ovat sellaisia jotka ovat vain muokkauksen alla tällä hetkellä ja asennoidun niihin eri tavoin. Keskivartaloni kanssa joudun tekemään henkistä (ja fyysistä) duunia paljon enemmän.
Mutta jos haluaa päästä vähemmällä, tekee vain tämmösen silmänkääntötempun valokuvaan:
kappas! käänsin housunkaulusta ja problem solved. XP

Huomiseen!

8 kommenttia:

 1. Hyvä tukka! Ja masuhan alkaa hyvin tulla esiin, vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi! tervetuloa suomeen! ja kiitos kovasti kehuista, molemmista. :)

   Poista
 2. Just katoin sun kuvaa ennenkuin luin tekstiä. aattelin et wau siellähän alkaa keskivartalo tiivistymään. Älä soimaa ittiäs(aijaa ihankuin mä en tekis samaa itelleni, tää on vertaistukee)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sepä! just katoin noita vanhempia kuvia itsestäni ja ajattelin että mitäpä jos en niin kauheesti kokoajan olis tyytymätön ja etsis vikoja vaan nauttisin vaan siitä kaikesta, mitä olen JO saavuttanut ja antasin lopun tulla itestään. Alkaahan se, totta puhut, mutta kun ei oo kato iha NIIN tiivis ku jollain MUULLA. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitos kiitos, kehut ovat aina kivoja. ja tervetulleita. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!