ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Blenderi kotiutui ja kyykkäsinki. Reipasta.

IIH ja AAH hanuriparkaani!
Tänään oli siis jalkapäivä, ja päätin iha yks kaks aamusella että taidankin tänään kyykätä. En oo kyykänny siis tosi pitkään aikaan, varmaan puoleen vuoteen, sillee "oikeesti." Vähän siis jännätti että miten mahtaa käydä ja varovasti tuota otinkin. Muistiinpanoissa lukee että olis ollu 40kg mut silti mullon olo et 45 tai 50kg mulla olis oikeesti vikassa sarjassa ollu mutta en muista.
Sitte Bulkarialaista kyykkyä, on se vaan niin raskas ettei mitään jakoja. Ensin oli tarkoitus siis ihan lähtee askelkyykkyä tangolla tekemään mutta laiskuus (!!!) iski ja jäin smithiin. Toistoja mulla oli koko päivän 8-12, riippuen vähän painoista. Jos oli kevyttä, tein enempi ja jos oli raskasta ni jätin sinne kasiin.
Prässillä, jos nyt ei ihan sumoa ollu ni leveä kuitenkin, suhteellisen pieniä painoja käytin kun jotenki tuntu että ei tässä vaan käynnisty ja onpas sitä heikko. No, yritin siinä vaan aatella että paskaaks tässä, näillä mennään. Reisiojennuksia, reiden koukistuksia (joissa tajusin ähiseväni ja köhiseväni ihan helvetin kovaa. ) ja lopulta taljapimputteluja loppuun.
Kyllä nyt tuntuu. jaloissa ja hanurissa ja joka paikassa. Että kai se sit kuitenki niinku meni perille vaikka tuntu iha voimattomalta ämmä-treeniltä tänään.
Ja nyt haluan painottaa että älkääpäs ottako mallia minun merkinnöistäni. Mulla on ensimmäkin lähes poikkeuksetta omissa merkinnöissä painot merkitty vain toiselle puolelle ellei ole painopakkaa. Toisekseen, "oikea" tapa merkitä on sarjat toistot painot. eli esim 3(sarjaa)x 12(toistoa) 40kg. Painot merkitään myös yleensä kokonaispainoina, ei siis vain toisen puolen painot kuten itse merkitsen. Että mun omat muistiinpanot on mua ittiä varten, ja saahan sitä kirjata ylös haluamansa infon itselleen miten tykkää. Mutta jos siis jakelee niitä muille/tekee muille ohjelmia, on hyvä muistaa selkeys.
Jota omissa muistiinpanoissani ei ole. :D

Ruokakuvia mulla ei tältä päivältä ole, joten tässä eilinen brunssini:
En keksiny syötävää ni söin sieniä.
Illalla sain jäätölöö.

Dippadai, tänään kävin ruokakaupassa ja ostin, arvatkaa mitä? no BLENDERIN!
Makso kaksi kymppistä ja en oo vielä testannu mutta huomenna tungen sinne KAIKKI mahdolliset törsteet ja sheikkaan ne. XD saapa nähä mitä tulee, mut nyt sais siis jakaa kaikki hyvät omat ohjeet mitä blenderissä teette? jos et uskalla tähän kirjoittaa niin paa yhteydenottolomakkeen kautte mun sähköpostiin. :) Itsehän olen sauva(sekoitin)ihminen ja blenderhommat on aika vieraita. Siis semmoset avokado-lollo rosso-herne-itu-paprika-omena-banaani-pähkinä-systeemit.


Huomenna olisi tiedossa olka-ojentaja.
Oon muuten tosi tosi kiinnostuneena lukenu sitä aiemmin mainitsemaani Kaisa Jaakkolan Hormonidietti-kirjaa. En ole diettaamassa, mutta kirja antaa tosi hienoja oivalluksia. BioSignature-menetelmästä, hormoneista ja miten ne vaikuttavat kehoon, rasvan varastoitumiseen kehossa, ravintoon ja miten ravinto vaikuttaa kaikkeen, suolistosta.. ihan mieletön opus.
Suosittelen. Olen itse siis vasta sivulla 61, mut silti. kandee lukee, ihan huomionarvoista tekstiä.
PS: kirja käsittelee myös täsmälaihdutusta, jonka olemassaolon todenperäisyyttä paljon spekuloidaan. Voiko ollakin, että ihminen VOISKIN laihduttaa perseestä? lantiolta? vatsasta?
Ehkä.

Nyt mää lopetan ja meen kauneusunille. Tai joilleki unille. Jalat on nii kippeet ettei tästä elämästä tunnu tulevan nyt mittään niin kerta.
PUSPUS!

9 kommenttia:

 1. Taljapimputtelua ;) sillä määkin soittelen mun hanuria :D
  Kivan värinen blenderi, mä käytän tosi harvoin meidän blenderiä. Enempi varmaan käyttäisin jos se oli vähän isompi. Sillä olis hyvä sekoitella noita leväkakkujen pohjia ja täytteitä ja mua ärsyttää kun sinne terään jää kaikki kiinni. Tahtoisin sellaisen vitamix vai mikä hitto se on, vaan on hirveen kallis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leväkakkujen..! :D hehee, joo siksi mää kehtaanki mainostaa taljapimputtelujani ku tiijän että hottiiki hotempi herkkujerkku tekee niit kans ni ei voi olla ihan ämmätouhuu. :D

   Poista
  2. Ja jumalavita, mun hanuri on kipiä tänään, koitin istua lattialla... liian kova ;) Hyvin pimputeltu siis :D

   Poista
  3. no sama!!! käsittämätön tuska täällä kans, ei soi nyt niin hyvin tämä hanuri.. XD

   Poista
  4. Hitto mä repesin, meinasin ite kirjoittaa että hanuri on soinut, mutta onneksi sä laitoit :)

   Poista
  5. XP evil minds think alike vai mitten se nyt meni. :D

   Poista
 2. Toi pinkki blenderi!!! <3 :O

  Ooooämmmgee! Must have u know!?
  Meillä on niin basa blenderi, että teen tällä hetkellä kaiken sauvasekoittimella. Joka ei myöskään ole kovin tehokas.

  Eilen koklasin tehdä vadelma-banaani "sorbettia", koska halusin vähän herkutella ja tällä kertaa kauppaan lähtö ei onneksi tullut vaihtoehdoksi. ;) Eli jäädytetty pilkottu banaani ja about desi jäisiä vadelmia. Ja blurrrrr sekaisin! Ainiin ja pikkuisen maitoa.

  Ei se nyt mitään tajunnan räjäyttävää ollut, ja jäinkin miettimään, oisko esim. vaniljahera siellä seassa sellainen lisuke, joka toisi sen jutun siihen? Hyvää se oli, en kippoon sylkenyt, mutta jotain se jäi kaipaamaan.

  Ja nyt mä lähden salille pimputtelemaan mun reiskoja ja konttia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oliko hyvät pimputtelut? :D Meillä on kans braunin sauvis joka on mun äipän peruna, ei sekään mikään voittamaton ole mutta toiminut ihan ok. Blenderiä ajattelin käyttää josko toimis ihan kunnolla semmosena drinksukoneena (ei siis margaritoja ole tarkoitus tehdä vaan ihan kaikkia terveyspömpeleitä. :D ) testaan mainitsemaasi trinkkiä, katotaan mitä se kaipais ja lyyää päät yhtee. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!