ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Söin seitä ja olin kestoinnoissani

Trööts.
Tänään tuli sähköpostiin pt-koulutuksen tervetuliaiskomitea, tarkalleen ottaen siis infolehdykkä. Se siis tapahtuu oikeasti! (toki tänään kolahti ensimmäinen maksueräkin postiluukusta, sekin hieman teki todemmaksi tätä…)
Oon tosi innoissani. Oon sivuiltaan tsekkaillut noita perusinfojuttuja ja pää on jo ihan pyörällä, mahdanko oppia koskaan mitäänkaikkee? IIK!!
Hysteria on lähellä. Hyvällä tavalla.
Mutta niin siistii silti!!!!

No okei, pitäskö mun lopettaa tää lapsellinen asiasta hypettäminen jo?

Ei, haluan vieläkin hehkuttaa sitä, miten olen innoissani tästä kaikesta.
Oon innoissani siksi, että olen haaveillut tästä niin kauan, oon innoissani siksi, etten ole päässyt opiskelemaan mitään uusia ihania asioita vuosiin, oon innoissani koska.. no koska oon.
Kaikki kokemukset saa jakaa aiheesta kanssani. Onko joku käynyt? mimmosta oli? ootteko työllistyneet ja jos niin miten? haaveiletteko vasta vai eikö yhtään kiinnosta?
Keskustelkaa mun kanssa tästä mun unelmasta nyt jooko!


Tänään kävin hierojalla, Riku paineli ja väänsi ja "soitteli kitaraa" mun lihasjumeilla. Tunti oli taas ihanan tuskaisa, voi että, käykää siellä, oikeesti. Se on ihan sairaan hyvä.

Mää kävin myös mun entisessä työpaikassa kääntymässä. Oli tosi kiva nähdä liian pitkän tauon jälkeen tuttuja. Se taitaa olla ainoa ex-duuni, missä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti käytyä.

Voi että, meikällä olis vaikka mitä juttuja mitä en voi nyt kertooooooooo ja se mua nyt vähän rassaa.


Kerron siis teille vaan siitä, että söin tänään seitä. Toisen kerran, ja tällä kertaa se jopa onnistui!
Joojoo nyt kaikki fitnessbloggaajat hyppää takajaloilleen, kyllä, siinä on 7 pinnasta kerman kaltaista valkoista ainetta.
Siis sitä kalaa piti syöttää muillekin ku vaan mulle. Itse jätin lillivät kermulit lautaselle.
Uunisei oli onnistunut!!! Aion huomenna ostaa lisää. Ongelmani eka kerralla tais olla vaan se, etten osannut käsitellä sitä. Nyt toimi, enkä mää ees maustanu ku sitruunapippurilla ja suolalla. Tosi toimiva.
Yllättävää, mutta ehkä tosiaan kun saan mentyä kauppaan ja ostettua kaapin täyteen
(kuva facebookista sivustolta Fitness and Power)
oikeaa ruokaa ja alan vuolemaan tätä mun roppaa, Seiti saattaa hyvinnii olla kanan kanssa mun lautasella olleellisena proteiinin lähteenä tulevaisuudessa. JES!
Taas olen ylpeä siitä, että olen opetellut uuden asian. Syömään seitä. Siis noineen vaan.
Ehkä siis jälleen todettakoon, minussa on ainesta tosibodaajaksi?

Mene ja tiedä, mutta nyt ei ole juttua tasan tämän enempää, joten loppuun hyvänmielentoivotus kaikille.

Arkisydän. Esikko söi koulun jälkeen banaania ja jätti kuoret pöydälle. Juuri, kun olin rääkäisemässä nuoren herran takaisin siivoamaan sotkunsa, oli pakko pysähtyä ja napata kamera.
Siivosin tämän tahattomasti muodostuneen sydämen kuoret hyvillä mielin pois, ja ajattelin, että jos nyt tämän kerran. <3

3 kommenttia:

  1. Ostin myös seitiä tänään, syön sitä huomenna, mutta en leivo siitä mitään ;)

    VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!