ensitavoite

ensitavoite

perjantai 9. toukokuuta 2014

vatsalihakset voivat krampata kun treenataan olkapäitä.

Piti eilen postailla, mutta tilanne oli se, että olin niin sairaaaaaaan väsynyt koko päivän ja illan varsinkin, etten vain jaksanut avata konetta.
Olen väsynyt edelleen, koska herään liian aikaisin. Se ei haittaisi, jos menisin nukkumaan ajoissa. Mutta kaikkihan meistä tietää sen tunteen, kun tuntuu ettei tunteja ole tarpeeksi vuorokaudessa ja illalla saa olla ihan issekseen (tai miehen, joka meillä asuu,, kanssa) omien ajatustensa kanssa. Sitä ei vaan malta, ja sitten kertyy univelkaa ja kierre on valmis.
Mä nukun aivan liian vähän, ja sitten oon aamusin ku nukkuneen rukous.
Nytkin mä postaan tätä vaan siksi, että ennakoin olevani illalla taas liian väsynyt tekemään mitään järkevää, ja haluan ehdottomasti jakaa kanssanne eiliset puolivalkku-volyymit.

Oli siis volyymit, olka-ojentaja. Aloitettiin vipareilla sivuille, ihan vaan kilosilla 15 toistoo, sitte 2 kiloset etc. Taisin olla jo kolmosten jälkeen ihan finaalissa? :O Nauroinkin siinä sarjojen välissä että miten voi olla mahdollista.
Enpäs nyt tietenkään enää muista, mutta jotenkin mulla on olo että 7 kilosten kanssa sitten kosahdettiin ja sain vaan jonku kuus tms niillä.
Sitten palattiin kolmosiin ja niillä 15.

Vuorossa oli sen jälkeen Pystärit, taisin ottaa kolmosilla alkuun hiiittaaaaaastiii yyylööööös ja hiiiittaaaaastiii aalaas 15 toistoa? 18? 12? jotain semmoista. Sitten nostettiin painoja ja terävästi ylös, hitaasti alas. en oikeasti muista painoja, mutta viimeinen sarja tais olla jo niin räkänen puolivalkkua lainatakseni, ainakin ne vikat toistot, että huhhei.
Kauheen raskasta tämmönen punttisalihomma? :O

Sitte ojentajapunnerrus käsipainolla samalla tekniikalla kuin yllä pystyt, meinasin kuolla niihinkin. Se on mulle tosi vaikea liike, siis käsipainolla niskan takaa istune-ojentajaliike. Huojun ja pitää käsiin kiinnittää tosi tarkkaan huomiota että levähdä liike.
Puolivalkkua välillä nauratti, oli kuulemma ilmeissä pitelemistä kun painoja jakeli. XD
en muista painoja, oikeesti. saatto olla 12,5 tai 15, en tiedä.
Sitten tuli superina viparit eteen vuorikäsin ja takaolkapäät koneessa. En yleensä tee niitä koneessa, eilen tein.
hyvät sarjat tuli, maltillisesti kasvoivat painot ja toistoja toistakymmentä per sarja.

Sitte ojentajapunnerrus taljassa, tangolla. Pieniä painoja ja vikaan sarjaan hoksattiin että aika liian vähän, kun toistoja meni lopulta 85.
Siis kahdeksankymmentäviisi toistoa viimeiseen sarjaan.
No, oli ne ojentajat väsyneet lopulta, ja nytkin ovat.

Sitte inhoamani vatsalihakset. YHYY!!!en kestä niitä. Miten vatsalihasten tekeminen voikin olla niin ällöä? En hirveesti kanna niiden tekemisestä huolta, koska en usko että ne sieltä koskaan paljastuu, joten esteettisyys ei ole tässä se suurin ajatus. Kannattaahan ne mun runkoa etc hyvinvointivaikutuksia, mutta vatsalihaksiin vaikuttaa monet isot moninivelliikkeetkin, joissa ovat mukana. Eli tuleehan vatsalihat mukaan moniin liikkeisiin muutenkin. Mutta pakkohan niitä on välillä tehdä, ja puolivalkun kanssa niistä ei voi lintsata.
Ensin roomalaisessa vartalonkierrot, ilman painoja, sitten lisäpainolla ja lopulta istahdettiinkin lattialle. Eli semmoiseen puolikylki-asentoon, puolivalkku pitää nilkoista kiinni ja sieltä ylös. Vasen puoli meni ihan ok, mutta oikea! Tein kaksi, ja kävi niin kipiää että oli pakko lopettaa. Sääliähän en tietenkään saanut, ainoastaan käskyn "venyttele vähän" ja sitte pitiki taas mennä ja tehä. XD
Sain ne tehtyä, vaikka jännittikin, koska kipu joka tuli aiemmin, oli tosi ilikiä. Nooh, semmosta sattuu eikä oltas tehty jos se olis ollu oikiasti haitallinen kipu.

Loppuun inhokkini evöööööö; hoover.
Minuutin olin, melkein kuolin, en kestä.
Miten se voikin olla niin vaikia.
Puolivalkku vieressä laskee sekunteja ja puhuu miten on tärkeä osa-alue (on on, siinä vapinoissani en jaksanut kuitenkaan vakuuttua. XD ) ja vielä jaksaa.
LÄÄH!!!!

Loppuun sain pikaiset posetreenit. Oikeesti, ihan kamalaa sekin?! Siis arvostan NIIIIN paljon niitä, jotka jaksaa tätä hommaa ihan täpöllä, koska mun viisminuuttinen posetteluyritys kävi jo niin kroppaan että hui!
Tietysti, mä en tajunnu puolta ohjeistakaan, koska sanasto on aika vieras.
Savon Sanomien toimittaja kysy multa alkuviikosta että meinaanko kisoihin. Jo tuolloin nauroin että kuule, en mää ehdi semmosia miettiä. :D
Vastaan samaan kysymykseen uudestaan; en.
Hirviän hankalaa oikeasti se poseeraus!! :D

Puolivalkku huutaa kameran takaa että räystäs pystyyn ja ylös, meikä että en mää sitä ton enempää saa. :D Lihakset on olemattomat mutta kuvia me silti saatiin, Fiinu ja Fiinun poseeraus, olkaa hyvät. XD
Etuposea en nyt tähän jaa koska olen ihan juntin näköinen. Naamastahan mä oon aina juntti mutta en siitä välitä. :D

Loppupäivän olin väsynyt
Kuvasin luonnollisesti monesta suunnasta, jotta saamme tunnelman varmasti välitettyä. :D

En tajua miten niin väsytti.
Onneksi oli hetki lepoa, kun lapset katsoivat pikkukakkosta. Makasin sen aikaa sohvalla.
Muuten päivä oli tavallinen, söin huonosti, väsytti, perheen keskinäisessä dynamiikassa oli toivomisen varaa, näitä perus lapsiperheen juttuja.

Tänään on välipäivä, huomenna sitten selkävolyymi. Ajattelin kysyä muulta perheeltä, olisko ihan ok, että sen jälkeen vaan kaivautuisin hiekkaan vuorokaudeksi olemaan.
Mä LUULEN et se ei onnistu, mutta aina kannattaa kokeilla!

Mukavaa perjantaita ja sitä myöten viikonloppua kaikille höttistöttiksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!