ensitavoite

ensitavoite

maanantai 5. toukokuuta 2014

Muumipeliä ilman sääntöjä. Mitä ne simpukat oikein ovat?

Otetaas tähän kärkeen kaikki tärkeä, niin voidaan loppupostaus sitte puhua jonninjoutavaa.

Ensinnäkin, olen nyt törmännyt väitteisiin, joissa "on hyvä että tulee klikkauksia niin saa blogi ja mainostajat mainosta. "
Minulla ei ole yhtäkään yhteistyökumppania, en hyödy kehuista tai haukuista mitään, eikä kukaan muukaan kauttani hyödy. Mikäli sellaista haluaa, siis hyötyä, voi minuun olla yhteydessä. Toistaiseksi ei ketään kiinnosta, joten olkaa rauhallisin mielin, kukaan ei hyödy blogistani, siis muut kuin minä, koska rakastan kirjoittaa tätä. :D

Toiseksi, tajusin tänään, mistä erottaa tositreenaajan ja harrastelijan (aihe jäi siis vaivaamaan ja puin sitä jo aiemmin täällä.)Tositreenaajalla ei ole kiinnostusta kytätä muiden tekemisiä. Se se on. Keksin sen tänään salilla, kun sarjojen välissä tajusin ettei kukaan kyttää ketään (itse kyttään kaikki kokoajan, tietysti, koska huumaannun siitä tekemisestä mitä tyypit duunaa. ) vaan kaikki tekee omia juttujaan eikä kyttää toisten painoja tai lihaksia. Eli, harrastelija kyttäilee ja vertailee kesken treenin, tosibodari ei jaksa kiinnostua sellaisesta johtuen siitä että itse tekee kybällä.

Kolmanneksi, miten hemmetissä saisin mun avokadon kasvamaan?
Jostain luin, että avokadon kivi (tai siemen?) pitää panna vetteen mutta tuo on lillinyt jo syvissä vesissä hyvän aikaa eikä mitään tapahdu? en tosissani kuvittele että mulle kasvaa avokadopuu mutta haluaisin että siitä kasvaisi jotan vihreetä kuitenki. :D

Neljänneksi:
Selasin tätä, ja korvissani humisi "Pekka, sinä olet lihava."
Jos et tiedä lauseen vitsiä, se ei haittaa. Juttu liittyy Jutan ensimmäisen kauden poliisimieheen.

Noniin. Tänään treenattiin rintaa ja hauista. 17,5kiloiset käsipainot tasapenkissä, vinopenkki, peck fly koneessa, ristikkäistalja (toimi muuten sitten NIIN hyvin!!!) ja loppuun kolme habaliikettä. Viimeistä tehdessä tajusin että mulla oliskin alkanu tänään volyymiviikko. XD Hoho, hyvää settiä.
Treeni siis kulki. Oon nyt ajatellut että "rintatreeni on kiva treeni" niin se on toiminut aika kivasti.
Meijän pikkuäijä nukkui treenini ajan autossa isänsä kanssa ajeleskelemassa ja kun heräsi, tulivat he vähän kuvaamaan. XD Videota on taas, siitä stillejä luvassa mikäli mitään sen arvoista on.
Pari huonoa kuvaa kuitenkin:

Iltapäivällä soitti Savon Sanomat.
Sen jälkeen olen pelannut muumipeliä
syönyt
Nauranut uuvahtanutta vauvaa
Katsonut kaiholla jätskiautoa (kyllä, se on aina pysähtynyt tuohon. meijän eteen.)
Ja tietysti ihmetellyt tätä ja sen innoittamana tarkistanut, paljonko kuusikymmentä senttiä on.
Se on siis aika paljon.
Yritän huomenna muistaa että on jalkapäivä, volyymijalat.
Muista Fiinu, muista.

4 kommenttia:

 1. Tökkää avokadon kiveen kaksi hammastikkua n. puoleen väliin siten, että kun sen laittaa juomalasiin, niin se keikkuu niiden varassa. Sitten vettä lasiin sen verran, että kivi on puoliksi veden päällä ja puoliksi alla. Itsellä meni melkein 2kk ennen kuin kivi alkoi itämään. Parin sentin juuren ilmestyttyä upotin kiven puoliksi multaan, ja vuoden päästä mulla olikin 50cm avokadopuu. Joka lopulta kuoli.
  T:Artsi13

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Artsi! kiitti vinkistä! Testaan heti, joskos tuo auttaisi asiaa. :D

   Poista
 2. Minä liotin avokadon kiviä kaksi viikkoa ja sitten iskin ne multaan. Ihan ilman hammastikkuja. Kuukauden päästä mullasta puski taimi. Kauan siinä kestää, mutta pinnalle päästyään kasvaakin kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka tiina! siis ihan vaan laittoit, vaikkei ollukaa mitää ituja siinä vielä? ok, testaan. :D kiitos tästä. :)

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!