ensitavoite

ensitavoite

torstai 1. toukokuuta 2014

Jasmiiniriisi ON hyvää. Jäätelökin on.

Kävin tänään salilla. Mullahan oli eilen se tunnin hieronta sielä Easymovella, Riku minua murjoi ja kun jossain vaiheessa Meinasi jo itku päästä, totesi hän, että ei tänne nauttimaan olla tultu. XD
Voin lämpimästi suositella hänen hanskojaan! Upea suortus, Riku taitaa olla myös fyssari. Kovat oli otteet, mutta oikealla tavalla. Jossain hanurini yläosiossa oli sitten jo niin tuskaiset oltavat, että käytti ultraääntä (lämmitti persusta, siis lihasta) joka pehmensi lihasta ja näin ollen vastaanotti paremmin murjontaa.
Kun lähdin, olin niin sekaisin, että hyvä kun sain vaatteet päälle. Auton rattiin kun istahdin, piti ihan kunnolla odottaa että uskalsi edes ajaa.
M-A-H-T-A-V-A-A.
Mies, joka meillä asuu, oli jo varannutkin minulle uuden ajan kahden viikon päähän. Riku, se hieroja siis, olikin sanonut että kannattaa ottaa nopeasti uus aika muutaman viikon päähän että noi mun hartiat on aika sökönä.
AIJJAA, no todellakin ovat!!!! Mutta siis kahden viikon päästä mennään taas.
Yipee!

Salille matkasin tänään sen jälkeen kun mies, joka meillä asuu, palasi crossfittaamasta.
Päivän ohjelmistossa oli olka-ojentaja. Oon syöny nyt viimeisen vuorkauden aikana aika vähän ja huonosti, ja vähän jännitti että kuinka mahtaa käydä. Kävi kuitenkin yllättävän hyvin!
Pystyillä aloitettiin, vipareilla sivuille jatkettiin, molempiin otin sitten vielä pudotussarjamaiset lopetukset että sain lihaksen oikeesti tosi loppuun. Viparit eteen tein uudella tavalla, koska aina olen tehnyt ne seisten. Tänään kokeilin stalkkaamaani tekniikkaa eli istuen. Ai että miten hyvä!! Teen tätä todellakin toistekin! Suosittelen.

Ja koska treeni tuntui kulkevan ja salilla oli tooosi rauhallista vielä tässä vaiheessa, innostuin käymään vielä pystypunnerruskoneessa kikkailemassa.
Taljassa takaolkapäät ja kaksi ojentajaliikettä, sekä köydellä että tangolla. NAM!
Sitten kellariin vatsoja kiusaamaan.
Ensin piti tietysti mennä peilaamaan pumppia, ja meinasin saada SYDÄRIN kun yks ovi aukes! :O mutta eräs kanssareenaaja-mies sieltä vaan tulikin miesten pukkarista. En tienny että sieltä pääsee, joten pissa meinas housuun tulla.
Vatsalihaspuurtamisen jälkeen palkkari naamariin ja kotia.

Tänään söin tietysti myös jäätelöä, terkkuja vaan Evelle taas, tää on sulle. <3

Mää söin tännää myös RIISIÄ! siis oikeesti, se jasmiini on ihan huippua, käsittämätöntä mikä ero jossain riiseissäkin voi olla?!
Oon aatellu että perunaki on vaa perunaa, mutta ei! Jasmiini on niin eri maailmasta kuin täysjyvä, etten vaan voi uskoa, että olen ilman sitä elänyt.


Niin, jäi mulla kertomatta tiistaina kun oli vähän muuta mielessä, että mulla oli jalkatreeni. Sekin oli hyvä!
Prässiä leveällä ja kapealla, SJMV, kyykkykoneessa toisin päin, ei siis "etukyykkypäin", reidenojennus ja -koukistus, ja lopuksi smithin alle kintut kymmentä vaille kahteen taas ja pieni loppurutistus pienillä painoilla pitkillä sarjoilla.

Keskivikkona, kun juttelin hierojan kanssa, niin naureskeltiin siinä että on ihminen kummallinen, ensin se menee salille ja treenaa niin että itku tai oksennus on lähellä, lihakset kipeiksi, ja sit se sama ihminen menee vielä HIEROJALLE ja SIELLÄKIN käy kipiää. XD
kuva täältä.

Huomenna on välipäivä, lauantaina tiedossa selkäpäivä.
Nyt taidan kipittää kellariin laittamaan pyykit kuivumaan ja sen jälkeen vinttiin nukkumaan. Huuh, hulinaa ollu muutama päivä. Nyt rauhoittuu, hyvä niin. :)

Joku sanoi hyvin, "with friends like that, who needs enemies."

4 kommenttia:

 1. Meillä ostetaan riisi semmoisessa onko toi nyt 15 vai 20 kilon säkissä. Jasmiinia hyvinkin ja se on niin ihanan hyvää :) Oli muuten aika hiljaista salilla meilläkin, Vappu veroittanut ihmisiä, ei haittaa :)

  VastaaPoista
 2. :) jes, mahtavaa että jasmiini maistui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, oli kyllä niin maailman paras vinkki sulta että jeij!!!

   Poista
 3. Hei, kommentoin liittyen edelliseen kirjoitukseesi lastensuojeluilmoituksesta. Olen tekemässä juttua ja haluaisin haastatella aiheeseen liittyen. Olisitko yhteydessä spostitse mikäli sopii: arttu.seppanen@savonsanomat.fi

  VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!