ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Turhaa tilastointia ja hyviä luku- ja ruokavinkkejä

Moikka moi!
Eilen vietin lepopäivää, käytin sen mm. siihen, että lähdin vauvan kanssa Oulun Crossfit-salille katsomaan kun mies, joka meillä asuu, vetelee leukoja lisäpainoilla.
Aamulla söin toki puuroa, mansikoilla!
Sitten olikin jo nälkä ja jotakin piti saada ÄKKIÄ. käytiin sitten hesburgerilla hakemassa kerrokset. Olen siitä omanlaiseni, että tykkään tosi paljon burgereista, kun niissä ei ole mitään höttöä. Tarkemmin sanottuna, kun ne näyttävät tältä:
Sitten tultiin kotiin nappaamaan vaunut ja käytiin mutka kälpyttelemässä ennen miehen, joka meillä asuu, töihin lähtöä. Vauva oli siis mukana:
Tyyppi kuikuili, kun faija meni kauppapuotiin että koska se oikeen tullee.

Olen kaksi päivää potenut järjetöntä vatsan turvotusta ja särkyä. En oo oikeen tajunnu, mistä kummasta se voisi johtua. Loppupäätelmä on ne espanjalaiset mansikat, joita hain pari päivää sitten. Ystävätär sanoi, että ovat kuitekin niin hapokkaita ja vielä ulkolaisia että ihmekös lie jos pakki sanoutuu irti.
Mutta ärsyttävää, koska haluaisin voida syödä niitä. PALJON. :/
Tänäaamuna aloitin päiväni kuitenkin mansikoilla, mies, joka meillä asuu, teki pikku smoothiet aamulla.
Liekkö syy koostumuksen vai määrän, mutta vatsani kesti ihan hyvin.
Vuorossa oli tänään jalkakuritus.
Ensin otin levyprässillä leveällä jonkun… öö.. montakohan sarjaa siinä tuli, oisko ollu 4 tai viis. painoja mulla ei ollu vikassakaan sarjassa ku vaan joku 150kg, toistoja oli reipas kymppi per sarja ja toistot hitaita. Sitten kavensin jalkojen asennon ja lähdin sillä tekemään samalla periaatteella, mutta kiloja pudottaen. Eli 100kg, sitten 50 ja sit nollat. Hitaasti liikkuen ja toistomääriä kasvatten, aina kun kiekkoja lähti.
Sen jälkeen vuorossa oli etukyykky, lämppärin jälkeen 50kg plus kelekka, sitte 100kg plus kelkka, sitte oli..öö.. 150kg plus kelkka, ja sit 170 plus kelkka, sillä painoa (puolivalkun mukaan, en ole kelkan painosta tietoinen edelleenkään muuta kuin hänen puheidensa perusteella. :D ) tuli yhteensä sitten 215kg. Sillä kuus. ELi laskennallisesti kelkka painais sen 45? no, oli miten oli, lihas ei tiedä kilomääriä, se tietää vaan tuntuman.
ja sitä tuli!
Rupateltiin siinä sarjojen välissä ja puolvalkku ehotti sumoprässiä. Siihen siis. Otin sen kelkallisen prässin, kelkkahan painaa siinäkin jonku reilu 40 kg ilmeisesti, sillä sarja, sitte 30 kiloa painoa, sitten 50 kg ja toistoja tosiaan kans 8+ per sarja ja liikekanta hiiiiidasta.
Jätin siis SJMV:n pois, kun en oo siinä saanu juuri kehitystä aikaseksi painojen kanssa, hinkutan jollain 70-75kg maksimissaan. 80 kg ollu muutaman kerran mutta niillä saa niin turkasen vähän toistoja puhtaasti ja kun mää olen tämmöinen perfektionisti niin minkäs teet, yhtään en suostu tekee paskatoistoja tommosessa liikkeessä varsinkaan mikä räsähtää mun selkään HETI.
Sitten reidenojennuksia, siinä oon kiloissa vähän (paljon) huono, mutta en välitä!
27kgx8x2, 32x8+18x6+5x6. Nämä tein siis jalat yhdessä, samantyylistä pudotussarjamaista sitten jalat leveämmällä, ottaa vähän eri puolille reittä riippuen jalan asennosta.
Sitte reidenkoukistus maaten, siis liike jota olen VIHANNUT aina. Nykyään se on alkanut sujua, ja sekös vaan mulle passaa!
Siinäkään mulla ei ole paljon painoja koskaan, mutta teen kyllä ihan tappiin asti.
Sitte parikytä mineettiä pyörän päällä ja jotaki vitnesslehteä lueskellen.
Näissä tunnelmissa.

Kottiin ja perushommaa, ruokaa ja semmosta kotijuttuilua. Hoksin jossain vaiheessa että treeni vei mehut.
Ja koska kinttuni tuntuivat olevan kipeät ja vauvalla liian kuuma, lähdettiin ulos. Possu ei laittanut mikroja jalkaan vaan pitkät housut. Kostautui tasan niin, että kuuma tuli eikä voinu kavvaa lenkkeillä. Käytiin sitte ostamassa kanaa kaupasta.
et kuten näkyy, pitkät on housut..


Nooh, kotona kun oli perushommat hoidettu eli vauva saatettu untenmaille puuroilujen ja suihkujen ja kaikkien iltakänkkisten jälkeen, päätin lösähtää tohon pihalle. Kuvasin. Olemattomia reisilihaksianikin, siitäkin kuvaa, muokattuna, koska vain siten sain varjoja näkyviin. :D :D
Olik tarpeeks monta selfietä siinä?
No hei, AURINKO!!!!
Ja sit mä katoin, et mullois aurinkorajoja:
Eik näyttäs et olis? vähän eri valoja kokeilin. :D

Okei, ja jotta tää selfieähky ei loppuis tähän, esittelen teille opuksen, jota luen. Kuvalla, jossa olen myös itse.
TIETYSTI!
Okei, laitoin tommosen tavallisenkin niin ehkä saatte selvää mistä opuksessa on kyse.
Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, ei niinkään pelkästään dieetti-sanan vuoksi vaan ihan sisältönsä vuoksi. Näkökulma, jota en ole tullut edes miettineeksi koskaan. Ja ennenkuin alatta sepostaa menkoista mitään, niin unohtakaa se näkökulma.
Mies, joka meillä asuu, tilas ton mutta mää sen tietty nappasin lukuun.

Nymmää lopetan, huomenna on olka-ojentaja, tänään pitäs venytellä, en varmana jaksa, Luen vaan tota kirjaa. :D


Muuten, jos tuntuu että pitäs syyä jotaki muttei oikee tiijä mitä, haluttas kokeilla jotain uutta ja jännää ja vaikka vähän terveellisempiä herkkujakin, niin täältä löytyy!
Älkää hämääntykö, muija, joka noita syö ja kokkaa, näyttää niin sairaan mageelta, et noitten on pakko toimii.
Okei, nyt meen, moido!

3 kommenttia:

 1. Mä oom kans huono reidenojennuksessa ;) teen aina tosi pienillä painoilla, kun niitä yleensä viimeisinä liikkeinä hommaile. Hyvät tuntumat saa kinttuun pienillä painoilla, Ja se koukistus mä kans vihaan sitä, teen sitä, enkä tykkää, ehkä ikinä koskaan. Kiitti linkkauksesta Fiinu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama juttu. vikaksi teen, mutta pienillä painoilla saa tosiaan kans hyvän tuntuman. välillä oon huomannu liikkeessä ku liikkeessä että pidemmällä sarjalla ja pienemmällä painolla saa kunnon poltteen, siksi välillä teen sillaiki. Siis muissakin, kuin vain vakioreisikoneissa. :D ja tottakai mä linkkasin! :D

   Poista
 2. Kyllä samoilla linjoilla mäkin, 2 kilon viparit olkapäätreenin loppuun tekee gutaa ;)

  VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!