ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Bananas R for monkeys

HOLA!
Ilta jo on, pirpanat pedissä ja mulla mun ikioma mäkki tässä sylissä. ei siis mikään Big Mac tietenkään. XD
Tänäänkin oli salipäivä. Ennen treeneihin lähtöä hiffasin yhtäkkiä että hei meikän kulmat on värjätty viimeks ennen ton pikkukolmosen syntymää ja eihän ne tämmösen vaalian äämän (kyllä, se ei ole kirjoitusvirhe, siinä kuuluukin lukea äämä) naamakarvat näy minnekään (mikä olisi tietysti hyvä mikäli mulla kasvais tuuheesti ihokarvaa ylähuulessa koska ne olis sit kyl viikset..) ja otinpahan koodia mun luottokampaamoon Sirenaan ja siellä sattu olemaan kulmiin aika. Varasin sitten sen treenin jälkeisen ajan ja vaikka olin luvannut pyhästi illalla itselleni että syön aamulla puuroa, niin kappas vaan, niin siinä kävi että Gainomaxin voimalla sitä mentiin reenaamaan kumminki. Siinä taas huippuesimerkki miten EI kannata toimia..
Alottelin vähän taas soudellen soutulaitteella ja samalla pohdin kanssareenaajiani katsellen, että mä en kyllä keksis niistä mitään samantapaista noloa ku tämä Sofia "BB-nikon vaimo" Ruusila-Nousiainen siitä yhdestä shortsiveikossta (jolla oli kuitenkin ihan oikeenmerkkiset sukat!!) . En kuulu tietysti itsekään vatsamakkaroineni niihin tiukkoihin Sami Hedbergin mainostamiin jumppapupuihin joilla on DING DING DING kolme pakaraa mutta meillä tuolla on niiin laidasta laitaan, tänäänki ihailin yhtä kypsään ikään ehtinyttä rouvaa joka veivas MaVea ja ylätaljaa iha huolella. oli silläki kuulkaa olokapäät! Upee muori!
Ja muutenkin. Tottakai ne tiukat tädit ja sedät on upeita, mutta munsta on vaan ihana kahtua miten "ei niin fitit" ihmiset tulee, kokeilee, harjottelee, oppii ja toivon mukaan saavat kroppansa hallintaansa.
No, enihau, ylätaljaa kapialla, alataljaa härkäkahvalla, sitte mentii taas Smithiä moikkaamaan ja siellä vinopenkkiä ja kyykkyä, syvästi ja askeltaen. sitte vähän pystypunnerrusta käsipainoin ja vipareita eteen ja sivuille kevyillä painoilla pumpaten. SItte vähä scotissa haukkareita. XD Vatsat sekä polviennostolla että siinä laitteessa, muistatte sen eikö vaan? äbäks.
puolen tunnin pyöräily vielä loppuun, ja harmikseni vasta lopetettuani kuntopyörän päällä, näin tämän :
valitettavasti en joutanut jäädä lukemaan pätkää tarkemmin, mutta jos vaikka vaan otsaketta uskoisi ni ei muuta ku kahvia koneeseen vaan! Lupaan lukea jutun ens kerralla ni kerron sitte tarkemmin, alkaako urkkaajien elämässä uusi aikakausi ku laadukas FIT-julkaisu on kertonut meille viisauden.

Helvetillinen näläkäki oli tietysti. joten:

Tucca putkella kulmienvärjäykseen ja kappas, tulikin istuttua kaksi tuntia kun extempore värjättiin tukka ja leikattiinki vähä. (oon raskaana semmone etten tapaa ketään enkä ees yritä näyttää miltään kö oon vaa paksu)

Siinä kahvia juodessani värin ollessa päässä luin MeNaiset Sportia ja löytyi tälläinen yhdistelmä:

mulla on vähän eri kästys sixpäkistä...

Kotona koko kööri odotti ja se mies joka meillä asuu, oli tehny ruokaa. <3silakkapihvejä ja muusia! aah. Söin mums mums ja muulle porukalle tein jälkkäriksi vaniljajäätelön kaveriksi semmosta omenasörssöä. tarkoittaa siis omenasta kuoret pois, pilkotaan kattilaan ja liru vettä pohjalle ja avot ku tulee namia! keksin sen eilen. se oli hyvää pullan kanssa, samoin sen jäätelön, puuron.. suunnittelin käyttäväni sitä jossain torttuhommissa. tai muffinseissa. KOkeilkaa, siis pelkkää omenaa, ei sokeria ei mitään ylimäärästä.

Iltapäivä ja ilta menikin taas kolme pullaa syödessä ja iltapuurolla omenasörssöä kaurapuuron sekaan. Ai miten mannaa!!
(nyt se mies, joka meillä asuu, väsää itelleen ruokaa tuokka kun tuli vasta töistä nälissään sekin.. pekonia.. aion vähän napsia siltä siltä. )

Loppukevennykseksi, vähän inhorealismia eiliseltä:


Näihin tunnelmiin!


PAKKO oli vielä tulla lisäämään. Kuva iltapalasta..

mä sain oman lautasellisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!