ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Jalkapäivä, hyvä päivä!

MOI!
Ette usko, mutta luultavasti kaikkien superfittien muijien salainen ainesosa on SUKLAAMUROT! eli coco popsit kertakaikkiaan toimivat, ja treeni sujui kuin unelma!
Aamulla söin vähän rahkaa ja mehukeittoa alle, kun tiesin että pakko jotain vetää vaikkei yhtää tehny mieli. Vähän vatkasin sekasin, en kamalasti annokseen keskittynyt. Ja joten kuten sain kyseistä sörssöä pari desiä alas.
Treenin suhteen olin aluksi epäileväinen, kun kävelin lämmittelypyöräilyn jälkeen kohti Smithiä. MUTTA! LÄmmittelin ensin parit sarjat iman painoja syväkyykyllä. Sitten lisäilin painoja, pari sarjaa toistoja 15. Sitte taas painoja, kaksi sarjaa toistoja 15. Sitten vielä painoja lisää, ja pari sarjaa, toinen 12 ja toinen polvet tutisten muistaaksei kymmenen. Eli yhteensä ilman lämmittelysarjoja 6 sarjaa.
Jätin perus askelkyykyt tekemättä ja tein vaan bulgarialaista kyykkyä 2 sarjaa per jalka ja ihan ilman painoja. HUHHUH sanon minä. Tässä vaiheessa olin jo ihan öönä aapisen laidalla notta mistä tuulee kun treeni kulki näin hyvin. Ojentaja ja koukistaja-laitteissa tein kanssa pitempää, 15 toiston sarjaa alkuun. SItten toistot väheni kahteentoista ja kymmeneen. Ennen muinoin mulla oli toistot lähes liikkeessä kuin liikkeessä sen 8.
Lopulta sitten pohkeet seisten mashinassa. Tässä vaiheessa oli jo virta aika pois.
Vatsat Ab-x:ssä ja siinäkin toistoja enempi ku muulloin.
Mietin sitten että mitäs muuta sitä tekis ku jotenki oli viilis että jotaki..
Kuulaan en oo koskenu herranaikaan vaikka ennen sitä tuli käytettyä tosi paljon ihan kotonaki joutessaan. Kattelin sitä kahdentoista kilon kuulaa, mutta suosiolla nappasin kasikilosen kun kuitenkin sekä kuulailusta että treenistä ylipäänsä on ollu taukoa.
Ensin tekasin helikopteria EIKU TUULIMYLLYJÄ mutta vein kättä säärtä pitkin toisin kuin viiideossa. Tämän lisäksi sitten kun innostuin niin muutamat sarjat tempaustakin. Ihan MIELETTÖMÄN hyvä fiilis jäi! Taidan napata kuulan mukaan vakioksi. pittää miettiä mitä sillä sitte mahtuis tekkee. En kuitenkaan vihti sen kanssa mennä salin puolelle heilumaan vaikka siellä periaatteessa tilaa oliski,ja sit taas sielä vatsalihaslaitteistojen keskiössä on aika ahdas ja samantien ahdas ja mahoton heilua kuulalla, jos siellä on joku jumpalla. Mutta kyllä mä sanon että jäi tosi hyvä fiilis sekä jalkareenistä, että yllättävästä kuulaheilunnasta.
Löysin muuten tossa kun ettiskelin nuita videoita ni tälläsen helpon opastusvideon aloitukseen jos ei osaa ite vielä kuulan kanssa mitään hommailla.Okei okei, ihan mainoskamaahan toi oli muttaku siinno mun sukulainen ni mää laittoin sen tähän. XD
Itse en siis ole mikään kuulafani suoranaisesti, tai no, fani joo mut fanaatikko en. En esim. menis mihkää kuulatunnille tai minnekää koskaan. Mutta mä tykkään kuulan kans tehä juttuja. En vaan muistanut sitä kuin vasta tänään.
Loppuun sitte vartin pyöräily ja Ganomax naamariin ja kotia kohti.
Ruokaakin sain, meinaan tein sitä ITSE! Hyvä MINÄ!

Siinäpä se menikin päivän evästykset.. Lapsille tein Popparia joita piti itsekin tietysti syyvä:
laitoin suolaakin kuulkaa.
Ei siinä, sitte söin kaurapuuroa iltapalaksi ja mies, joka meillä asuu, toi hopeatoffeita. Nyt mää syön niitä. Hyvästi haaveet laihtumisesta!
Oikeesti, mun paino ei oo liikkunu minnekään taaskaan joten vitut. :P
joojoo. Huomenna välipäivä pakosta, perjantaina selkä ja lauantaina taas rintaolkaojentaja. sunnuntaina jos jaksaa ni sitte jalat uuvestaan.
Näihin huipputunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!