ensitavoite

ensitavoite

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lalukkareenipäivä

JESJES! jalkatreeni tänään ja ai että miten makosaa! Kyykyillä perinteisesti aloitettiin, ensin taas lämppäreitä syvään ja hartaasti (nopeasti) ilman painoja ja sitten alettiin lisäämään. Haluan huomauttaa että painot, joita käytän, ovat tosi säälittäviä vielä tässä vaiheessa mutta ehkä me päästään kohta samoihin missä on ennen raskautta vempattu ja sen yli. tietysti. Ensin löin vaan kymppikiloa, sillä syyyyyväääään 12 toistoa, sitte viistoista, sama homma, sitte 20kg ja sama homma. lisäsin vielä viis kiloo että 25 koogee ja sit ei enää jaksanu niin syyyväään mutta sama se. Sillä tehtiin kaks sarjaa. eli kaiken kaikkiaan ilman lämppäreitä 5 sarjaa. Sit 2 sarjaa bulgarialaista viidellä kilolla. hitto se on RANKKAA noiden kyykkyjen jälkeen!!! Vähän paljon mua hävettää näistä säälittävistä painomääristäni teille kertoa mutta väliäkö hällä. Tämmönen punkero reenaa tälläsillä painoilla nyt.
Sitte takareisiä 22,5kg 15 toistoo kertaa kolme sarjaa. etureisille sama setti. Oikeesti teki kyllä niin kipeetä että huhhuh! Sitte vielä pohkeet koneessa 25 kilolla 10 toistoo kertaa kolme.
Sitte kävin vähä vatsalihaspuolella, variaatio Dragon Flagista ( ei, en todellakaaaaaaaan näytä samalta ku Rocky B Samannimisen elokuvan nelososassa Siperian pakkasissa) ja tuulimyllyä kuulalla. Muuta en jaksanut. Sitte reilu parikytä minuuttia pyörän päällä vielä ja löysin muuten tämmösen mahtavan ohjeen meille kaikille! yläroppaa ja alaroppaa kuulkaa vaan ni neljässä viikossa näyttää aika hotilta, mikäli lehden naiskuvaa on uskominen:
semmosta..

Aamupalaksi söin banaanin. Yhden ainokaisen banaanin. Olin keittämässä puuroa mutta siinä jo vedet kattilassa porisemassa huomasin että ryynit olinkin illalla käyttänyt loppuun. Se siitä puurosta.
Reenin jäkeen oli taas kauhee näkä, kävin hakemassa postista haaremihousuni (tilaan kohta toiset, kurkatkaas täältä mitä kaikkea ihanaa)
niin kipasin sitten siinä vieressä olevaan semipieneenisoon ässäkauppaan ostamaan kaikkea fiksua.
Siis OIKEESTI fiksua.

Lounaaksi söin:
eli kasvissosekeittoa (tarjoajana Eldorado) ja siinä päällä Arlan kakspinnasta raejuustoa. Ruispala ja possua.
Päivällisellä tein lapsille niinkin jännittävää kuin makaronia ja jauhelihaa ja itse sitten väkersin jauhelihan ympärille seuraavaa:
salaattia, varsiselleriä, tomaattia, kurkkua, raejuustoa ja paprikaa. Niin ja sitä jauhelihaa. Uusimmalta rakkaudeltani,eli valmistajana Rönkä. Lähiruokaa siis ja Nautaa.

Iltapalana sitten tutumpaa koska puuroa en jaksanut tehdä:
eli perus rahkaa ja mehukeittoo ja kaks siivuu ruisleipää possulla ja kurkulla.
Lopulta vedin vielä tossa illanpäälle yhden gainon. <3 Semmoset ruuat mulla tänään. Muniakin keitin (tai mies joka meillä asuu, keitti) mutta ei niitä tullu sitte kuitenkaa jotenki otettua sieltä kaapista. Tänään on tämän asian tiimoilta ollut hyvä päivä. Oon tosi tyytyväinen treeniin ja ruokaan. Ja nyt kun tässä illan päälle nää kintut ja persehanuri on kipeytynyt taas tutusti niin tiedän että homma meni perille asti. Putkirullailin kotona vähän mitä nyt ehdin, venytelläkin pitäs jaksaa. joskus. Oli mulla jotain muutakin mutten enää muista oikein että mitä. Saa nähä, taitaa selkätreeni jäädä perjantaille kun se on mun lemppari ja haluan käyttää siihen kunnolla aikaa (mies joka meillä asuu, menee siis taas ajoissa töihin). Et jos kävis tuuri ja huomenna aamulla paistas aurinko (just sano säätiedote töllössä että tulis lunta..) ni voisin hiuskasta koiran kanssa lenkille aamusta. Mulla on nyt viikon verran vihotellu oikea polvi, vähän jännitti kyykkäillä sen kanssa. En oikein tiedä mikä sitä vaivaa. Ei vissiin riitä, että mulla on viikonlopun jäljiltä kurkku kipee ja nuhaa, yskin välillä ku mikäki. Toivottavasti ei mitään sen kummempaa tulossa ja treeni kulkis. Phuuh, näihin tunnelmiin! Saa kommentoida sit hei. :D AINIIN! TÄÄ mun piti jakaa! tänään, kun kovan treenin jälkeen tutisin pukkariin, kelasin just tätä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!