ensitavoite

ensitavoite

maanantai 7. lokakuuta 2013

Ruokaa ja Aurinkoa

Tänään piti olla selkäpäivä. Ei ollut, ja se taas johtui ihan siitä ett paistoi aurinko ja halusin ulos ja aikani on rajallista. :D
Koira ja minä kävimme temmeltämässä, mikä tuntui olevan jalkojenikin mielestä hyvä idea.


Muuten päivä onkin mennyt aika perushuttuna eteenpäin. Olen suunnitellut treeniä ja kelasin menisinkö vauvan kanssa tekemään nopeesti selekäreenin, mutta kun tuo nappula sai rotarokotteen tänään niin päätin, että jätetään väliin, kun ei tuota tiijä josko tyypille siittä ikäviä oireita ilmenee niin mennee salillaolo iha harakoille. Huomenna sitten selkärankaisu tievosa.

Olen syönyt tänään kaikkea järkevää kuten gainomaxin, maustamatonta jugua ja mysliä, pari hapankorppua juustolla, rahkaa ja mehukeittoa.

Nälkä kurni vatsassa kun ajoin bensa-asemalle. kahdeksankymmentä-vitun-euroa. Millon elämästä tuli näin perkeleen kallista? Rakastin Teboilia, sain sillä euron alea. jes.

Ruokakaupasta tilasi mies, joka meillä asuu (ja nykyään kokkaakin) , tilasi kaupasta punaista lihaa ja salaattia. Niitä herra sai, ja nyt keittiössä käy kuhina. Kun kerran IHAN KAIKEN nykyään dokumentoin, myös välipalan, jonka tempasin äkkiä kun kaupasta tultiin vavvan kanssa ja hän nälkäänsä huuteloi jo kovasti. Oli pakko saada jotakin ja söin tämän:
en kyllä tiedä lähtikö nälkä (no EI) mutta ainakin se vähän siedettävämmäksi muuttui.

Kauppareissulta kotiin saavuttuani näppäsin tietysti kuvan ruuista:

Loppukevennyksenä vielä uusimmasta MeNaiset-lehdestä :

Eipä tässä nyt muuta tältä päivältä ole, huomenna sitte selekähommiin. :) Alan nyt pikkuhiljaa siis jo jakaa treeniä, ni ei mee nii mahottoman pitkiksi nuo treeniajat kun on kuitenki tottunu tekkee jokasen lihasryhmän laajemmin kuin yhdellä- kahdella liikkeellä.

Ooh hei se iltaruoka!
tämmönen tuli nenän eteen. söin sen. nopeasti.


2 kommenttia:

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!