ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Semmonen oli se. Viikonloppu.

Hiphei!
Eilinen meni ihanasti rentoillen ja "hiilaritankkausta" harrastaen. Kuten näkyy, tankattiin sitä muutakin kuin hiilaria...


Oltiin shoppaamassa ja nälkä oli kova. Mies, joka meillä asuu, ehdotti nopeasti Hesburgeria. No ensinnäkin se ei edes ollut NOPEAA vaan helvetin hidasta ja koska koko homma meni siinä vaiheessa jo vituiksi, ni mikäs siinä, överiksi vaan. No, se mies, joka meillä asuu, meinasi oksentaa oman burgerinsa siihen halvalle tarjottimelle koska se oli niin pahaa. niin. Arvatkaa paljonko MUA siinä vaiheessa vitutti että olin suostunut tuohon pikaruokakalorihöttömekkaan syömään vain siksi että HÄN halusi eikä HÄN sitten edes nauttinut koko ravinnosta.

Niin kun ollaan shoppaamassa niin shopataan myös, ei vaan syyä hesellä. Joten, Ostin Intersportista sen turvapaidan josta aiemmin puhuin.


Vanha kunnon DAVID on tuottanut tämän paidan. Sovitin moniakin. Se mies joka meillä asuu, oli makutuomarina ja olisittepa nähneet sen ilmeet kun sovittelin näitä isoja paitoja. LÖysin myös pari aivan IHANAA Niken paitaa, toinen semmonen kollari ja toinen ihan urkkatoppi mutta PITKÄ, mutta en ostanut punkerona kumpaakaan.
Kuvailin ittiäni siellä pukkarissa. Yrjöys sentään miten kamalalta sitä voi näyttää. Enää ei tartte kelaa MIHIN ne ylimääräset kilot ovat menneet minussa.. Eilen illalla puhuinkin siitä miten kammottavaa on olla tämän näköisenä aivan vieraana vieraassa kropassa. Sitä ei edes aina TAJUA miten iso hyllyvä tutiseva vuori sitä onkaan. Päiviteltyäni omaa kroppaani Mies joka meillä asuu, totesi vain; se mikään kamala ole, se on työmaa. Ja sellaisena siihen pyrin nyt asennoitumaan.
Niin, ne kuvat. Otin niitä paidan kanssa ja ilman paitaa. Pohdin pitkään, kehtaanko esitellä julkisesti tämän kammotuksen, ja kyllä, koska tämä on PROJEKTI, raotan vähän esirippua..


Semmonen makkaraselkä täällä vilkuttaa morjens! Toisaalta en huolehdi koska se lähtee pois, mutta onhan se vaan. kamalaa. Niinku sanottu; kun ei tunnista vartaloa missä on. Miten 9kk muuttaa kehoa näin valtavasti.

Tottakai sitten toinenkin asia, nimittäin Ipodiin uudet kuulottimet joita olen kaaaaauan suunnitellut muttakö niitä ei saa sovittaa kaupasa ni pittää sokkona. Nämä ostin ihan vaan ulkonäkösyistä ja vitsi nää on HIANOT!

Tämä päivä, eli sunnuntai, valkeni aurinkoisena ja väsyttävänä. Vauvan vuorokausirytmi on perseellään ja hän VALVOO YÖLLÄ mikä tarkoittaa sitä että MEKIN valvomme yöllä..

Aamupalaa oli kuitenkin pakko syödä, koska suunnitelmissa oli jalkatreeni..

Tämän jälkeen käytiinkin sitten vauvan ja miehen kanssa salilla. Joo-o, tuo meidän kuusviikkonen oli messissä!
Vauvasta johtuen treeni alkoi nopealla lämmittelyllä smithissä ilman painoja ja ilman soutua/pyöräilyä. Jännitti, miten saan treenin tehtyä kun mini on mukana mutta antoi se kuulkaa koko jalkareenin tehdä ihan rauhassa! Smithissä siis kyykkyä, painojakin sai lisätä ja sarjoja tein jonku viis tai kuus. sen jälkee vielä askelkyykkyä smithissä pari sarjaa. Reiden ojentajaa ja koukistajaa ja pohkeita, loppuun vatsat ab-x:llä ja jalkojen nostoa. HUH! hiki tuli ja alaroppa kipiäksi. Mies, joka meillä asuu, näkyi kanssa hikoilevan. Eli, vauvan voi ottaa mennen tullen ja palatessa mukaan reenaamaan! jeij! se oli hyvä uutinen.

Kotona mies teki ruokaa, yksinkertaista ja nopeaa:

Sitte lähdettiinkin Anoppilaan juhlistamaan 40vee hääpäiväänsä ja kyllähän te taas tiijätte..


Helvetillinen hedarikin vaivannu koko päivän ja piti ihan kunnolla sitä tuossa poteakin.
Nyt onneksi jo parempi ja Expendables töllössä. Syltty. <3

Hitaasti mutta varmasti kuoriutuu makkaroiden alta vanha minä. Tai ei siis VANHA tietenkään mutta entinen. :D

Vähän jäi hedarin jälkimainingeissa tyngäksi tämä homma, mutta pääasia kai että sainpahan taas jaettua KAKKUkuvia teille. XD
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!