ensitavoite

ensitavoite

tiistai 8. lokakuuta 2013

Huono laihduttaja, Iloinen treenaaja

Aah!
Pakko aloittaa näillä sanoilla.

Aluksi pieni alkuverryttely;
Aamu alkoi kankeasti. Mies, joka meillä asuu, oli varannut eilisen unohtamansa karvarin ajan tälle päivää 10:45 ja minä auoin huonon yön jälkeen silmiäni klo 8:45. Tarkoittaa että kiire tulee koska en tietenkään olisi heti sängystä noussut ja kipassut salille. Ärtyneenä murjotin pitkin kämppää ekan tunnin kunnes mies, joka meillä asuu, sanoi peruvansa hiustenleikkuunsa ja varaavansa uuden. HAHA! pääsin siis salille leikiten!

Eli ei muutaku rahkat ja mehukeitot naamariin(ja kahvi, se auttaa fit-lehden mukaan vikoissa toistoissa) ja salia kohti. (Tähän väliin, RRRRRAKASTAN mun uutta turvapaitaa. )
Tänään oli siis luvassa toinen jaettu päivä, eli selkä ja hauvvis. Ylätaljaa kapealla ja leveällä, alataljaa härällä, vielä vähän selkälaitteessa. En tiedä masiinan nimeä mutta istumaan ja edestä revitään rintaa kohden yhtäaikaa. MAHTAVA laite sekin!
Sitten vähän hauiskääntöä parilla eri tekniikalla ja sen miehen, joka meillä asuu, innoittamana taljassa uutta liikettä. Alaspainallus taljassa. Sanoi hän, että "et välttämättä löydä oikeet tekniikkaa ja tuntumaa sitte heti" mutta HÄHÄ! olen liian pro ja heti homma toimi. Tykkäsin kovasti.
KÄvin vielä peck flyssa väärinpäin (silleki on joku hiano lontoonkiäline nimi, en muista, ei ole tärkeää) tekemässä tonne selekää pientä kiusausta loppuun. Sitte vielä jalkojen nostoa ja ab-X-laitetta. vähä laiska vatsojen vääntö oli, kun tajusin että mies, joka meillä asuu, meneekin yhdeksi jo töihin ja on ysiin, ni olis sitäki kiva nähä muutenki ku läpsystä vaihdossa. Jäi pyöräilytkin.
Treeni oli L-O-I-S-T-A-V-A.
Rakastin itseäni sen jälkeen taas vähän enemmän kuin eilen.
Jes.

Ulkona oli kaunista ja oli pakko yrittää saada sitä tunnelmaa ikuistettua:

Gaino naamariin ja viestiä kotiin että saa alkaa ruuantekoon.
Ja sitä ruokaa sitten oli. :)

Aivan mahtavaa tämäkin. Mun kyllä kelepaa. :D
(tässä on siis kahden ihmisen annos, ei mun yksistään. XD )

Loppupäivä menikin sitten erilaisia täyteaineita syöden. Tai no..
tää on oikeesti SAIRAAN hyvää, olen mainostanut tämän kaikille tutuilleni. Maistakaa. erinomaista. Opin tämän vuosikausia sitten Au pair-äidiltäni saksassa.

No joo, 2 nutrilett-patukkaa söin nälkääni. Kalorit on ihan vajaat tältä päivältä.
Kysyin aamulla mieheltä, joka meillä asuu, että miksi mun paino ei laske vaikka liikun. No, syytti mua semi-paastosta. jaa. no ei. En jatkanut keskustelua enempää. Mutta en kyllä just nyt jaksas puol 11 illalla lähtä juoksemaankaan. Tekeekö se munsta huonon laihduttajan? ehkä.
Mut en lähde siltikään. XD

Huomenna on ohjelmassa sitten rinta-olka-ojentaja. Olkatreeni on ollu aina ja ikuisesti mun suokkari. RRRRRRAKASTAN treenaa olkia. mut niin vissii kaikki? Pittää mennä ajoissa ni ehtii saada kunnon aerobisen pyörän päällä treenin päälle.

Mies, joka meillä asuu, kokkaa tuolla. Meillä syödään vähä mite sattuu ku se tullee iltasin aikasintaan puol ysi töistä. Sannoin mää etten ite tarvi ruokaa mutta se meni niin surkeennäköseksi että lupauduin syömään jotain ku se kuitenki tekkee. saapa nähä mitä tulee. Ehkä ehdin siitä kuvan nappaamaan ennenkuin tämä teksti on valmis.

No mutta, mitäpä tässä muuta. Loppukevennyksenä, muistakaa jakaa, AINA, treenit sosiaalisessa mediassa.


Ps:ruoka oli vaan riisiä ja jauhelihaa. en tänään kuvannut sitä. Söin kuitenkin.
Tekeekö se minusta huonon laihduttajan?
ehkä.

HUOMISEEN.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!