ensitavoite

ensitavoite

torstai 24. lokakuuta 2013

Lihasko se siellä?

Reeniä horo reeniä, laulaa Petri Nygård. Hokkiin tuota joskus facessa sillon ennen kuin tulin raskaaksi tämän viimeisen kerran.
Tänään siis Selkä<3päivä. ihana päivä. lemppari treeni. Meni niin hyvin, ainoa ongelma mikä on, on se että vaikka selkä jaksas ni kyynärvarsi ei. puristusote vie niin helvetisti voimia että sormet lakkaa toimimasta. Mies, joka meillä asuu, kehotti mua tekemään treenejä sillekin osa-alueelle. Pitää jotaki puristustekniikkajuttuja tehä. Hyvä vinkki, on se vaan hyvä että kotona on henkilökohtaisessa käytössä 24/7 personal trainer. Ylätaljaa leveällä ja kapealla, alataljaa härällä ja sitä mun suosikkia taas, en vieläkään ole sen nimeä katsonut. XD Alaspainallus taljassa, Rear Delt (se on sen nimi!!! se on sen nimi sen ku selälle ja takaolkapäille tehään siinä pec flyssa!! jee muistin!)
Sitte vielä haukkarit scotissa, käsipainolla ja mutkatangolla. Sitte abX:ssä vatsoja, kuulalla tuulimyllyt ja tempaukset ja lopuksi vatsoille semmonen liike, missä pidetään pään takaa jostain kiinni (tässä tapauksessa puolapuista) , nostetaan jalat ja selkä suoraan ylös ja ollaan hartioiden ja niskan varassa, siitä laskeudutaan hitaasti alas ja taas ylös. Lintsasin sen verran että laskeudun kokonaan maahan, en siis allaalla jääny ns ilmaan jalkojen kanssa. Oli sitä siinäki, uskokaatten pois.
Kotona oli ruokaa:
ja ei sitä lasagnee kyllä noin paljon ollu ku tossa kuvassa näyttäs. XD
Aamulla söin rahkaa, mehukeittoa ja siellä seassa kauraryynejä. En jaksanut väkertää puuroa. :D
Iltapäivä onki menny huonommin. Täällon ollu meikällä taas kolmen lapsen kanssa show päällä, ja kun lapset haluu leipoo pipareita ni tiijättähän te, kuka siivoo sotkut.. semmosta plus yks 2kk ikänen tänään vain sylissä alituiseen viihtyvä vavva, että tuli syötyä sitte kaks joulutorttua ja pipareita. jes, kyllä taas lihasten ja elimistön kelpaa.

Oon myös tehnyt superihanan treenin lisäksi tänään jotakin jännittävää!!!
Olen ilmoittautunut Personal Trainer-koulutukseen!!! Alkaa joulukuussa. Olen haaveillut siitä vuosia, hauskaa on se, että jos olisin sillon mennyt kun asiasta kiinnostuin alunperin vuonna 2009, olis me oltu sen miehen, joka meillä asuu, kanssa samassa koulutuksessa. :D Nyt en kuitenkaan mene saman firman koulutukseen vaan yhteen toiseen, kerron siitä lisää myöhemmin, nyt pitää sulatella tätä asiaa. Että todellakin olen vihdoin ja viimein sen askelen ottanut ja mä saan vihdoinkin koulutuksen eritoten asiaan mikä mua hulluna kiinnostaa, mutta myös siis tärkeää on se, etten mä ole mitään muuta kuin ylioppilas. Ei mulla mitään koulutusta ole. Kohta on, jos kaikki menee hyvin. :D oon niin innoissani tästä ettei tosikaan! Mä olen haaveillut tästä niin pitkään, ja jo ajattelin ettei tästä mitään ikinä tulekaan. Mutta nyt kun olen äitiyslomalla niin mun on hyvä käydä kun ei tartte muuta ehtiä ku nää lapsoset ja koti ja treenit ja parisuhde ja ja ja ja hoitaa. XD Puuttuu se työ tästä häirittemästä.:P
Olen tosi onnellinen tästä.
Ai niin. Otin kuvia, ihan muusta syystä siis. Mutta hoksasin että pieni lihas alkanut ihran seasta näkyä:

Ootteko yhtään samaa mieltä? pieni ilonpilkistys tossa illalla peilistä. Pikkuhiljaa, hitaasti mutta varmasti, alkaa jotain löytyä.
Loppuviikko meneekin sitten ristiäishuuruissa joten varmaan ollaan hissukseen maanantaihin.
Reenatkaa ahkerasti kaikki hanit ja murut.

2 kommenttia:

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!