ensitavoite

ensitavoite

torstai 31. lokakuuta 2013

Uusia ihania asioita

Eipä ollut kyllä ihan voittaja-päivä tänäänkään. Ilta venyi ja aamulla oli niskat jumissa ja päätä särki ja aurinko paistoi eikä puhettakaan mistään lenkille lähdöstä. nukuin sitten särkylääkkeenoton jälkeen ja sitten olikin kello jo niin paljon että mies, joka meillä asuu, lähti töihin.
PÄivän ensimmäinen ateria tapahtui siis kello kaksi. Tein lihapullia siitä ihanasta Röngän jauhelihasta ja silppusin perunaa uuniin pellille. Valitettavasti ne olivat aika öljyisiä eiväkä rapeita ja niitä ei paljon tullut syötyä:
lihapullissa siis naudan jauhelihaa, korppujauhoa, vettä, 1 muna ja mausteita. Aika perus, lapset tykkäs, munsta aika mauttomia. Salaattina jäävuorta, varsiselleriä, kurkkua, tomaattia ja paprikaa.
Seuraava suuhunpantava olikin sitten vasta puoli kuusi. rahkaa ja mehukeittoa sekä yksi muna. Se oli luomua, ja kuoriessani mietin että mitä helvettiä; munasta oli puolet jossain muualla. Se oli siis pieni ja säälittävä muna. Eikä edes hyvänmakuinen, nakkasin lopulta keltuaisenkin veke, koska ilmeisesti olen niin tehotuotantokanojen lumoissa että pidän niiden maustakin enemmän kuin vapaasti kotkottavien lintujen tarjonnasta.
Ystävä pyyhälsi illaksi kylään kun vietettiin vavvan kanssa kaksin laatuaikaa hiljaisuudessa, ja toi mukanaan, mitäpä muutakaan kuin hemmetti herkkuja!!!
Söin neljä.
:/

Tänään on muutenkin jännä päivä. Olen tänään, tällä päivämäärällä, hankkinut itselleni apua. Ammattiapua. Ja ei, vaikka minut tuntevat varmasti ajattelevatkin että JES! vihdoinkin! niin ei, joudutte pettymään. Kyseessä on urheiluun liittyvää, ja niin paljon kuin mies, joka meillä asuu, ammattilainen onkin, niin päätin jättää hänet maksaville rouville ja lähteä maksamaan itsekin muualle. XD (totuuden nimissä, vetäsin sellasen palon eilen nokkaani kun sanoi jotakin ärsyttävää, totesin mielessäni että ei ehkä ihan näin läheltä voi saada tai antaa itsekään tekijänä täyttä, kun kuitenkin pitäs treenin ja safkan jälkeen samassa sängyssäkin nukkua, sovussa. On se vetäny mulle ihan superkuolettavaa settiä salilla aikanaan, mutta mä haluan rakastaa sitä kuitenkin myös päivän päätteeksi. XD )
Eli muutaman päivän ruokapäiväkirjaa ja sitten pientä alasistumista rautaisen ammattilaisen kanssa. Hän tekee minulle ruokavalion, seuraa kehitystä ja tekee tarvittaessa muutoksia. Eli kohta ei enää lintsata, kohtakarkit ovat historiaa ja kaikki muukin selittely. Kohta ollaan yhden Suomen ehdottoman, kiistattoman huipun, mitä tulee siis BF:ään, armoilla.
Jännittää. Ihan helvetisti, myönnän. Mutta eiköhän se paino siitä tipu ja olkapää tuu näkyviin. :P
Tänään sain myös uuden saliohjelman, nelijakoinen. Tsiigattiin se läpi miehen, joka meillä asuu, kanssa, ja totesi että helvetin hyvä ja ei ihan aloittelijan treeniä.. XD Jännättää hulluna. Huomenna edessä vanhalla ohjelmalla selkää ja viikonlopulle pamautetaan vielä toinen rinta-olka-ojentaja tälle viikolle. Maanantain treeni meni jotenkin perseelleen, mun rintalihat ei ollu kyllä yhtään tuskassa, mihin lie osui sitten sekin treeni. :/

Mullon hyvä fiilis. Kurkku sökönä, en oikeen tiijä mikä sillä on.

Tänään törmäsin Easyfit Oulu Ritaharjun Facebook-päivityksessä aivan MAHTAVAAN kuvaan, joka kuvaa aika hyvin mua. XD Siis Smithin kohdalla. :D :D
Näihin tunnelmiin toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!