ensitavoite

ensitavoite

maanantai 21. lokakuuta 2013

Väliviikonloppu ja hyvä maanantai

Hejsan!
Kyllä oli viime viikko niin rimanalitus kaikin tavoin, vain kolme treeniä, syömiset liian vähän ja liian vääriä asioita. Viikonloppuna syötiin hyvin:
käytiin myös ystäväpariskunnan luona kolmen ruokalajin illallisilla:
Täytettyä paprikaa alkupaloiksi. Seuraavana vuorossa oli lintupataa, sisälsi teertä, heinäsorsaa, lapasorsaa, haapanaa ja tavia. Ai että, ensimmäistä kertaa söin riistalintua, oli kyllä niin maukasta.
Jälkiruokakakkua oli niin iso pala että jäi, kuten kuvasta näkyy, suurin osa syömättä.
Mutta rattoisaa oli ja ruuan parissa ilta meni kivasti. :)

Sunnuntaina etsin ristiäisvaatteita ja löysin jotakin vastustamatonta!
Tämä jos jokin oli vain saatava! katsotaan lauantaina, täyttääkö lupauksensa. XD

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli täynnä sekavaa elämää, mies, joka meillä asuu, vietti suurimman osan ajastaan kattorempontin parissa mikä tarkoitti siis sitä että meikäpyllerö on vavvan kansa eikä siis salille olisi ollut asiaa kuin illalla, en jaksanut silloin. XD
Vietin viikonlopun tyypillisen laihduttajan tavoin "sit maanantaina"-ajatuksen kannattelemana.

Sit se maanantai (onneksi!) vihdoin koitti, ja aamuni alkoi kaurapuurolla. Sen jälkeen rinta-olka-ojentaja. Vinopenkkiä smithissä, sain heti osuman, samoin pecflyssa ja pienen hapuilun jälkeen myös ristikkäistaljassakin. En oikein tajua miksi mun on niin vaikea tehdä se nykyään.
Pystypunnerrus käsipainoilla ja viparit samalla systeemillä ku viimeksi. ojentajat taljassa ja ranskalaisittain.
Vatsat abissa ja kuulalla perinteiset. Nyt oli saanu kylykilihakset lepiä ni pysty tuulimyllyilee taas kunnolla. Harmi vaan että yleisesti ottaen kuulailut oli hankala suorittaa ku samassa huoneessa oli joku old-school-tyyppisesti pukeutunu sälli joka vemputti kanssa omia variaatioitaan ja me siinä toisiamme varoen yritettiin saada omat hommamme tehtyä. XD
Upean treenin jälkeen nälkä kurni vatsassa mutta pesueelle piti saada safkaa ja kaupassa onnistuin tekemään nälästä huolimatta hyviä valintoja ja karkkihyllyä en edes muistanut olevankaan, Tajusin vasta nyt että luulin suurimman ponnistuksen olleen sen, etten ostanut itselleni kukkia mutta se olikin siis karkittomuus! :D
lounaaksi
100g possua, salaattia ja raejuustoa(2pinnaa rasvaa) ja välipalana toimi gainomax. Mä ihan rehellisesti sanon että väli puoli kolmen gainolla ja seitsemän kaurapuurolla oli aivan liian pitkä, olin pahantuulinen ja nälkiintynyt.
noita leipiä söin kaksi siivua.
Loppuviikko tuleeki olemaan sitte tiiviimpää joten salireenit pitää ajottaa tähän alkuviikkoon kun pelasu menee etelänsukulaisten kanssa ja ristiäishommissa.
Huomenna sitte edessä jalkapäivä, toivotaan että menee yhtä makiasti ku viime kerralla.
Nyt mää taidan lähtä vaa nukkuskii, loppuun vielä tämmöttös kuva johon törmäsin tuolla Facebookissa:

2 kommenttia:

  1. Hienoa. Juu aar bäk. Mä täällä jo oon kuikuillutkin uusimpia kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, vähän oon pitäny väliä vaikka tyylini on ollut joka päivälle jotakin päivittää. :) kiva kun olet kaivannut. :D

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!