ensitavoite

ensitavoite

maanantai 28. lokakuuta 2013

burb ja röyh

Viikonloppu meni siis hulinalla. Että tervehdys vain kaikki, perjantaina tuli sisko etelästä tyttärineen ja ilta vietettiin miehen, joka meillä asuu, kanssa leipoen ristiäistarjottavia.
Tässä vähän erilaista syömistä:
Kuvissa näkyy ehkä vavvan nimeen viittaava Aalto-teema. :)
Lauantaina siis juhlittiin esikkokuopustamme, kauniit juhlat ja tarjottavia kehuttiin. Itse en maistanut kuin ihan pikkuisen osaa, syömiset olivat megavähäiset sekä parjantaina että lauantaina. Sunnuntaina mies, joka meillä asuu, tekas pihvejä illalla ja salaattia, niin että tuli syötyä viikonloppuna edes jotakin.
Kolmen päivän salivapaa on selkeästi liikaa, olen tässä kuukaudesa jo saanut salitreenin ujutettua normaaliin arkirutiiniini ja huomaan heti jos väiä on enempi ku yks päivä. Hokasin tossa pari päivää sitte että 24.9 olin ekaa kertaa salilla synnytyksen jälkeen (ja noin puolen välin raskautta jälkeen)
Tässä kuva minusta salilla ekaa kertaa siis:
kyllä siellä muutosta on tullut, en nyt kyllä pysty kuvaamaan ittiäni ja ne pikkuhousukuvat jotka tyttäreni on ottanut ne ovat liian kipeitä vieläkin jukaistaviksi. XD mutta tässä koneen "uumenista" eli lähitulevaisuudetsa tämmösiä löysin ni ihailkaa pullukkaa nyt niistä. XD
tässä kuva minusta salilta viime torstaina. ei tässä nyt sen kummemmin näy muutakuin se, että mulla on paljon kivampi olo.

Tänään sitten vihdoinkin salille!!! rinta-olka-ojentaja-päivä, aamu alkoi huonoissa merkeissä ja ruokaa ei tehnyt yhtään mieli. piti sitten jotakin kumminkin syyä, joten
Kuten kuvasta näkyy, en jaksanut sen kummemmin kaunistaa annostani. XD
vinopenkkiä, peckflyta, ristikkäistaljaa, pystypunnausta käsipainoilla ja semmosessa superraskaassa laitteessa(väittää kone olevansa pekdek mutta en kyllä tajua miksi) , vipareita eteen ja sivuille ja loppuun sitten vatsoja. kuulaakin yritin, mutta ei oo ihan tommosen olkatreenin jälkeen kauheen vahvatuloksellinen setti sen kuulan kanssa. XD tein niitä jalkojennostoja selinmakuulla ja pitoja. aika kesyä.
Hyvä treeni siitäkin huolimatta että toi treeni on ehkä kaikkein kesyin mulla nykyään. Pitää keksii vähä uusia juttuja sinne. (okei okei, stalkkasin yht muijjaa joka teki pelkkii olkia koko treenin ajan, ihan kivoja juttuja vaikkei mitää kauheen uutta tullu siitä stalkkausreissusta. XD )
PÄivä on ollu tosi sekava ja vavva on vaatinut xtrapalio huomiota joten ravintoni on koostunut lähinnä lehtipihvin näykinnästä, taloussuklaasta ja lakristsista. XD
Eilen kävin muuten vaakalla, 77,4. saapi kahtua mitä näyttää loppuviikosta mutta ei viikonloppu ainakaan negatuloksia tuonut.
Seukkina olis jalkapäivä. en sano että huomenna koska mies, joka meillä asuu, menee aikasemmin duuniin ni pitää kattoo aamun tunnelmat. olis se tietty kiva vetää joku vko ihan kuus treenii eli kaikki kaks kertaa läpi. no, mitä tässä turhaan semmosta vielä miettimään.
Sydän tykyttää jo ensi lauantaille kun mies joka meillä asuu, on menossa pikkujouluihin. Pikkulinnut ovat laulaneet että hänellä ihailijoita töissä on ja ei oo ihan vahvinta settiä mulla tällä hetkellä tää kun oma olemus on kaikkea muuta kuin parhaimmistoa.
huoh.
Ei mulla vissiin muuta. tähän loppuun vanhaa kuvaa ajalta, kun just sain tietää olevani raskaana:
Että ensin tohon kuosiin ja siitä vielä paaaljon edemmäs. esim toi mun perse vois olla jotai muuta ku tuo littee ja levee. ja muutenkin. Mutta tohon ensin, kun tosta lähdettiin.

Ei mulla nyt oikeesti muuta, paitti ett:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!