ensitavoite

ensitavoite

maanantai 14. lokakuuta 2013

Lyhyestä virsi kaunis (enkä hauku mun miehen vaimoo)

TREENIPÄIVÄ!
Jeij! ai että mulla oli tassut väsyneet kun salilta lähdin!
Rinta-olka-ojentaja. Pecdec painoja nostaen, taisin saada omat enkatkin loppuun. Jännää. nyt jo. Vinopenkki smithissä ja tässä vaiheessa ranteet oli jo aika muusia. piti vähän varoa. Pecflyssa mun uus paita näytti tosi hyvältä.. XD Näytti niinku olis hyväkin V vaikka ei todellakaa ole veestä tietoakaan. XD Ja siis kyllä, edestäpäin.
Sitten oli olkapäiden vuoro. Pystypunnerrusta, tuntu tosi raskaalle ja olin vähä ymmälläni mutta tein sovinnolla kiloa pienemmillä ku viimeksi. pysyipähän suoritus puhtaana ja osuma meni sinne minne piti. viparit sivuille, ensin pienillä painoilla pitkä sarja, kilo lisää ja pitkä sarja, lopulta taas isot painot ja vähän pitempi. Nostin kunnolla, vähän yli hartioiden ja ylhäällä käänsin painon takaosan yläviistoon (joojoo, sain vinkin muualta) ja sitte viparit eteen, joka sarjaan painoja nostellen. lopulta vielä sivuille pienillä painoilla loppututinat. siihen päälle vielä ojentajat. ranskista. Ennen viimeistä sarjaa kastoin peilistä punaista naamaani ja pelkäsin nostaa mutkatankoa enää. Mutta nousi se, kuusi kertaa. :D hiphei.
siihen päälle niitä niskan taakse käsipainoilla. IHan hyvä setti. Päälle tutusti vatsat ja kakskytä minuuttia pyörän päällä.

Söin ennen salille menoa taas ihan hirveesti; Gainomaxin. Salilta tullessani tempasin sitä eilistä raejuusto-tonnikala-salaattisalaattia. Siinä sitä päivä menikin ja lopulta tuli syötyä vähän lohta ja salaattia:

Tämän jälkeen, kello on nyt puoli yksitoista, en olekaan yllättänyt itseäni syömässä yhtään mitään. Eiku joo, kaksi kuivattua luumua.
Tällä lailla meillä...

PÄivä on mennyt mukavasti. syödä kai pitäs vähän enemmän. Mutta oma olo on tosi kiva. Huomenna tai ylihuomenna olis jalkojen vuoro. JOs suinkin aikataulumme pitävät yhdensuuntaista linjaa sen miehen kanssa, joka meillä asuu, saattaisin saada hyvän startin viikolle ja vedettyä kolme päivää putkeen. torstaina sitten välipäivänä.

Niin, ei kai mulle muuta kyllä tänään kuulu. Treeneissä ulkoilutin mun uutta Nikee ja tuntu tosi kivalta.
elämä tuntuu tosi kivalta, just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!