ensitavoite

ensitavoite

perjantai 18. lokakuuta 2013

Reeniä ja tyhjän jääkaapin kolmen ruokalajin illallinen aikuiseen makuun.

Jännää! kävijöitä tullut vuorkaudessa yli kolmesataa. Lisää vaan kommentteja rohkeasti, on mielenkiintoista ja kivaa nähdä mitä ajatuksia herättää teissä nämä minun pohdinnat.

Tänään oli selkäpäivä. Ihan MIELETTÖMÄN kivaa oli! Ensin ylätaljaa leveällä ja kapealla, alataljaa härällä, sitä suosikkilaitettani missä vedetään tohon rinnalle, sitten sitä pecflyssa väärinpäin. Sitte taljassa alaspainallusta. Haukkarit scotissa ja penkissä. Hiton hyvä treeni! sain lisättyä taas painoja ja tuntuma oli ihan mieletön. (oon huomannu käyttäväni tässä blogissani vallan sanan mieletön eri variaatioita!) Ab-x:ssä vatsoja ja taas kuulaa loppuun. Viime kerran kuulailut tuntuivat välipäivästä huolimatta keskivartlossa aika napakasti ja tuulimylly jäi kyllä pihakoristeeksi. Tempaukset sujuivat kuitenkin, ja sain hartiatkin siis maitohapoille tänään. :D
Treeneissä syntyi kuitenkin ahaa- elämys joka on pakko jakaa näiden kaikkien ainaisten negatiivisten postauksien lomassa.
Olen siis nyt synnytyksen jälkeen käynyt salilla, mitä, kolme viikkoa, neljä viikkoa? no kumminki. Kokoajan häveten omaa isoa olemustani ja anteeksipyydellen jotenkin toivonut että "vastasynnyttänyt"-leima palaisi otsassani jotta ei luultas että mä olen tämmönen normaalistikin. No, oikeesti, ketä semmonen salilla kiinnostaa, no ei ketään, kyllä mä sen tiedän. Mutta oma olo on ollut tosi vaivaantunut ja häpeilevä. No, tänään syntyi ahaa-tilanne siis. Tajusin tänään kotiutuneeni vanhalle salilleni takaisin, ja olevani tyytyväinen itseeni. Teen täysillä, tuloksia tulee (vaikkei paino näytä tippuvankaan, no ihmekös tuo näillä tänki viikon ihmesafkaamisilla..) ja palaan omaksi itsekseni, paremmaksikin! XD
Minua ei hävettänyt, en luikkinut paikasta toiseen vaan olin kuin kuka tahansa. Se on oikeasti tosi iso muutos omassa ajatusmaailmassani ja olen siitä todella tyytyväinen!
Nyt kun ensi viikolla palaan ruotuun ja syön oikein ja TARPEEKSI, toisin kuin tällä viikolla,olen varma että elimistöni alkaa toimia, paino tippua, tulokset näkyä ja vielä joskus vatsakin seuraa perässä. :D En tiedänäkyykö yhtään että käyn salilla. Haluaisin ajatella että se näkyy jo, mutten kehtaa kysyä sitä mieheltäkään, joka meillä asuu. En kestäisi murskaavaa totuutta. XD XD

Syömiset tänään olleet puolikas gaino, lounasta:
Paistoin siis IHAN ITSE pihviä, mutta unohdin sen sitten maustaa.. :D
Tässäkin vaiheessa päivää syömiset olivat siis jo ihan vituillaan.
Söin siinä sitten kaksi pullava-siivua koska mies, joka meillä asuu, ei syönytkään niitä kaikkia eilen. :D esikoiseltani oli jäänyt kolme karkkia, söin nekin. XD hienoa minä, hienoa.
Illalla söin kaksi porkkanaleipäsiivua juustolla. leipää! no, yritän tässä nyt toimia ystäväni kannustuksesta syömällä kamppeita jääkapista niin, ettei tulisi kokoajan heitettyä safkaa roskiin. (nytkin siellä on päivältä muussia kun tein lapsille, pari keitettyä perunaa ja taitaa olla jonkun lohenkin jämät...)
leivät olivat viittä vaille roskissa, joten söin ne pois nälissäni.
Huomaa kyllä että koko viikko on tullut syötyä ties mitä kummallista ja mikä tärkein huomio, aivan liian vähän.! kostautuu aika pahasti nyt.

Mies, joka meillä asuu, oli seitsemään töissä. Isommat lapset lähti viikonlopuksi isälleen ja me vauvan kanssa sitten väkerrettiin "mitä kaapista löytyy"-illallinen, ja tällaista sieltä sitten löytyi...

Sieltä löyty alkuun salaattia, pääruuaksi sitte uunissa perunaa, porkkanaa ja punajuurta (pekonit toi mies) ja ihan KAMALAN NÄKÖNEN ANNOS mutta olihan se hyvvää.. ! Loppuun perus mustikkapiirakka ja kokeilin jonkinnäköistä versiota uuniomenasta ja täytyy sanoa että ensi kerralla lyön sinne uuniin pelkän omenan, koska se omena ittessään oli jo niin mielettömän(!! :D !! ) hyvää. toimii varmasti vaniljajäätelön kanssa.
Nyt siten kahvia naamaan ja ajoissa unille. Huomenna olis edessä viikon neljäs treeni ja viikon toinen rintaolkaojentaja. Mulla vaan sattuu olemaan toi rinta-kainalo-akseli jotenkin ihan jumissa, melkein sattuu venyttäessä. pitää vissiin tehä sille jotaki ennen huomista.

Niin, tänään tuli vähän tyngempi kuin eilen ja tyhjääkin ajatusta mutta ei se mitään, aina ei voi voittaa.
ei edes joka kerta.
Mukavaa viikonloppua, lopetan itsekin tekosyyni maanantaina. tämä viikko on ollut nimittäin syömisten osalta pelkkää tekosyytä. Sen on loputtava.
Miten on sun laita?

2 kommenttia:

  1. Se ihana tunne kun huomaa edes joskus hyväksyvänsä itsensä <3 hienoa Anna... ps. Ihana kun jonkun muunkin syömiset on välillä jotain muuta kuin pitäis ;) tämän viikon olen onneksi tsempannu.

    VastaaPoista
  2. joo, se on tosiaan ihan parasta kun hetken aikaa voi katsoa peiliin ja olla fiiliksellä ettei olekaan maailman kamalin. Varsinkin näin synnyttäneenä..

    VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!