ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvän mielen päivä

Jo toinen bloggaus tälle päivää, ohhoh!
Mutta ihan pakko. On ollut tosi mukava ja rentouttava päivä. Siitäkin huolimatta, että käytiin citymarketissa kaikkien sekopäiden keskellä. :D
Oltiin jo lähdössä, kun tajusin että perkele, se lounas meinaa taas jäädä. No, hain 100g kalkkunaleikkeleitä jääkaapista ja kirsikkatomaatteja. Ne toimittavat lounaan virkaa.
ja sitte tietty perus-selfie oli pakko ottaa, kun mahduin niihin ainoisiin, joihin halusin mahtua. Mun lepparifarkut!!
Mulla on tosi hyvä mieli.
Kaikesta.
Ensin käytiin kuitenkin kauppahallilla. Mies, joka meillä asuu, valkkuilee yksien kalakauppiaiden kanssa ja he lupailivat joku aika sitten että tulla hakemaan fisua joulupöytään. No, Mies kävi ja kappas! muikunmätiä, kylmäsavulohta sekä graavattua. NAMS JA MUMS! tervetuloa vaan vapaasyöntipäivä! Ihan mahtavaa. :)
Sitten, siellä kaupassa, kaiken kaaoksen keskellä, valkkailin kaaaaaikessa rauhassa suklaakonvehtirasiaa itselleni. Se on muuten todella vaikeaa, kun ei ole syönyt hetkeen, ja tietää ettei tule syömäänkään. Tuntuu, ettei mikään ole "tarpeeksi hyvää" jotta viitsisi sitä varten herkuttomuuden rikkoa. No, lopulta löytyi. Samoin kaikki muukin.
Siinä näkyy myös uusin pakastevihannes-löytöni! joo tiedän, ei varmaan ihan suoraan ole suotavaa mutta otin niitä neljä tänään päivälliselle ja aah miten hyvää! Muutenkin löysin pakastealtaasta lisää makuelämyksiä perusjuttujen rinnalle vaihtareiksi.
Kyllä me ostettiin toki ihan perus-lohtakin uuniin pantavaksi kun en syö kinkkuja enkä muita, mutta SE nyt jäi kuvasta pois, suonette anteeksi. :D Ehkä tiedätte, miltä uunilohi näyttää. Jos ette, laittakaa googlen hakukenttään "uunilohi" ja kuvia tulee useita.
Mitenkäs muut, meinaatteko joululomalla kattella ruokia/treenaa? mulla on ens viikolla ihan normireenit tiedossa, ja syömisetkin. PAITSI, että aattona vähän mässytän. Ja loppuviikon pakoilen vaakaa. :D

3 kommenttia:

 1. Kun on itse kuuma kinkku, ei tarvii sellaista syödä… mun oli pakko googlettaa uunilohi ;) halusin nähdä mitä sieltä tulee.
  Täällä kyllä syödään ja vähän liikutaankin, tosin olo on ollut sellainen, että tulenko kipeäksi vai en. Saa nähä kuin käypi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itte oot kuuma kuumempi kuumis. :D miten kävi, söitkö ja liikuitko? mä olin 2 päivää salitta, söin, ja voin pahoin. :D

   Poista
 2. :D Söin ja liikuin ainakin jääkaapille aika useaan otteeseen, virta on kyllä vähissä, näissä Duraceleissa on jottain vikkaa.. Syytän miestä(edelleen)
  Laiskalle tuli ainakin hiki syödessä :) Reeni kulki kuin unelma laatikoiden jälkeen.

  VastaaPoista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!